Револют

• 107 327
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 510
Elanor, успя ли да инсталираш Револют?
Не Disappointed
През уикенда имам уговорка с един познат, който уж ги разбира нещата, да види телефона и да каже какво да правя. Ако случайно успея - ще пиша...
Още нещо се сетих.
Каква ти е защитата на телефона (на апарата)? Как го отключваш?
Револют иска сигурна защита - лицево разпознаване, пръстов отпечатък... Мисля, че фигура (ако още някой ги ползва) не приема за достатъчно сигурна.
Ако нямаш такава защита, сложи и пробвай пак.

# 511
Аз съм само с парола. И си имам Револют.

# 512
Аз не съм казала, че не става с парола/фигура.
Снощи говорих с позната, която каза, че не си заключва телефона, защото детето й играе на него и тя не иска всеки път да му го отключва Rolling Eyes
Та по този повод направих връзка с Револют, чието приложение понякога ме побърква с "претенциите" си за защита. Grinning Grinning Toва е добре де, не се оплаквам Grinning
Знае ли човек, може пък някаква такава да е причината при Elanor

# 513
Може. Моят Револют е стар, сега може да са станали по-взискателни.

# 514
Днес тъгна Революта при мен. Нищо не съм правила специално, просто го бях оставила инсталирано приложението на телефона и от петък не съм пробвала. Днес пробвах и тръгна Grinning

# 515
  • BG-DE
Някой плащал ли е с виртуалната карта на пос терминал и иска ли някакъв пин?

# 516
Някой плащал ли е с виртуалната карта на пос терминал и иска ли някакъв пин?

Как ползваш виртуалната карта на пос терминал?

# 517
  • BG-DE
Още не съм пробвала но съм я сложила  Google wallet и чрез nfc би трябвало да се плаща на пос терминал, допираш телефона до него както пластиката, но не знам дали иска пин, аз нямам такъв.

# 518
Виртуалните не са ли само за онлайн плащане?

# 519
  • BG-DE
Нямам представа, но влезе в wallet, теоретично щом е там то може и да се ползва но теоретично 😀 Аз всъщност никога не съм плащала с телефон на пос терминал и не знам изобщо иска ли се пин.

# 520
Ами тогава, за верифициране иска само пръстов отпечатък понякога или паролата на телефона.
Няма да имаш проблеми, ако я приема Уолет.

# 521
  • Deutschland/HE
Още не съм пробвала но съм я сложила  Google wallet и чрез nfc би трябвало да се плаща на пос терминал, допираш телефона до него както пластиката, но не знам дали иска пин, аз нямам такъв.

Аз така плащам и не ми е искало ПИН. Ние не сме си изкарвали пластики, само сме ги добавили в Google wallet и чрез nfc плащаме. Аз го инсталирах, за да мога да плащам в България в градския транспорт и да не ползвам немската си карта. Мъжа ми го ползва и на други места и е доволен.

# 522
  • BG-DE
Благодаря, значи става 😊 А, принципно към виртуалната карта има ли пин?

# 523
И моите са в wallet, но нямам NFC и не мога да плащам с телефон. За онлайн не иска ПИН.

# 524
Още не съм пробвала но съм я сложила  Google wallet и чрез nfc би трябвало да се плаща на пос терминал, допираш телефона до него както пластиката, но не знам дали иска пин, аз нямам такъв.
Google Wallet е на принципа на Curve - реално плащаш с картата на Google, а Google изтегля парите от твоята карта, за да плати. PIN и да ти поиска пост терминала, ще е на Google картата. Ние не знаем данните от картата на Google Wallet, но тя е там. Е, можем да я видим, ако имаме още един телефон с NFC и специално приложение, което ще прочете данните, но не ни вършат никаква работа.
Google не знае твоя PIN код на Revolut картата ти, така че как може да ти го иска? Google вместо да ти иска PIN на Google картата, който ти не знаеш, те кара да си отключиш телефона.

Благодаря, значи става 😊 А, принципно към виртуалната карта има ли пин?
Всяка карта има PIN, но ние не го знаем. Имаше неофициален начин да се разбере, но никаква полза.

Общи условия

Активация на акаунт