Револют

• 107 039
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 525
  • BG-DE
Преди малко говорих с позната, която ползва виртуална карта на Револют и ми каза, че когато плаща с нея чрез wallet и иска пин, който бил кодът с който влиза в приложението.

# 526
Физическата карта на Револют си я държа замразена, ползвам виртуалната за онлайн пазаруване, а също така съм я  добавила към  wallet и плащам пак с нея, чрез телефона. Никога не ми искала ПИН  до сега.

# 527
  • BG-DE
И аз се учудих на това, което ми каза тази дама, защото като гледах видеа в YT как се плаща с wallet никъде не споменаха да им иска пин. Може нещо да не ме е разбрала 😊

# 528
Само си разсъждавам, но дали е възможно да иска пин, защото "плаща" на заключен екран, а телефона и се отключва с пин? Моят се отключва с пръстов отпечатък и "плащам" при отключен екран, никога не съм пробвала по друг начин и не мога да кажа нищо за другите възможни варианти, само предполагам.

# 529
Здравейте, искам да преведа пари от сметката ми в Револют до сметка в друга банка, но не мога да се ориентирам как става и изобщо възможно ли е това? На Стандартен план съм, ако това има значение.

# 530
  • BG-DE
Зори, не знам възможно е, не ми удобно да я разпитвам повече 😊
Доколкото знам може да се превеждат пари в друга банка, мисля че става от двете разминаващи се стрелки най-долу и после като се отвори горе в дясно има един + като го натиснеш се отварят опции за превод на пари.

# 531
Здравейте, искам да преведа пари от сметката ми в Револют до сметка в друга банка, но не мога да се ориентирам как става и изобщо възможно ли е това? На Стандартен план съм, ако това има значение.

Даже е на български:
https://www.revolut.com/bg-BG/money-transfer/send-money-to-bank/

Накратко > payments (долният ред в средата)  > + (горе в дясно) > bank recipient > и въвеждаш данните на получателя.

# 532
Благодаря, ориентирах се по обяснението на Менерва 😊

# 533
Здравейте, разгледах назад в темата и тъй като не е обсъждано ще помоля за разясняване.
Имам промяна във фамилията, имам и нова лична карта. Искам да променя името и в акаунта си в револют. С помощта на виртуалния асистент стигнах до етап да си активирам камерата, но безуспешно, все не мога да я отворя и не мога. Някой имал ли е такъв случай, и какво е направил, което явно аз не правя както трябва?

# 534
  • Сф
На мен в Револют си стои старата фамилия, на банковата карта, на сметката, на всичко. Не съм имала проблем.

# 535
Рових се в настройките на камерата и от там идва проблемът. Успях през револют, да включа камерата и ме допусна да направя снимката. Но пък все има някакви отблясъци и снимката не е сполучлива. В крайна сметка, като не успея си оставам така пък каквото такова.

# 536
  • София
Със сигурност е добре да информирате револют за смяната на име и документ за самоличност. Все пак е банкова институция. После Вие може да сте потърпевша, ако не го направите.

# 537
Здравейте.Извинявам се ако е обсъждано,но все пак ще си задам въпроса.Когато дам IBAN-а си,за да ми преведат пари,им изписва ,че IBAN-а ми не е валиден,става въпрос да кажем,от Пощенска банка,какъв е проблема според вас?

# 538
Здравейте.Извинявам се ако е обсъждано,но все пак ще си задам въпроса.Когато дам IBAN-а си,за да ми преведат пари,им изписва ,че IBAN-а ми не е валиден,става въпрос да кажем,от Пощенска банка,какъв е проблема според вас?
Проверете дали сте дали IBAN от 22 символа. Друга причина, за която се сещам е вместо нула да изписват буквата О, когато набират IBAN-а в опит да  направят превод към Вас.

Друг може да допълни, ако се сеща за други възможни причини.

# 539
Ами всъщност са 20 цифри,а и никъде не намирам друг IBAN 🤔 А относно изписването,няма как да е грешно,защото го копирам.

Общи условия

Активация на акаунт