Револют

• 117 874
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Нищо не разбирам от тези неща! Изтеглих си приложението и се регистрирах някъде преди месец може би и не съм го използвала от тогава. Сега се опитвам да вляза, за да вкарам малко пари, с които да платя на гръцка аптека, но ми иска парола (аз дори нямам спомен, че има парола за влизане.. мисля, че преди си влизах нормално..) Натискам на 'Забравена парола' и нищо не става! Какво трябва да направя?!

# 181
  • No Line On The Horizon
Пробвайте с паролата, с която си отключвате телефона като начало

# 182
Благодаря, Чревоугоник!
Според линка не би трябвало да има такси при теглене на сума от 450лв,разделено на максимум 5 операции. Чела съм из турските теми, че на някои банкомати в Турция има такса за теглене, а на други няма, но не съм се задълбочавала, защото не ме е касаело тогава.
Банкоматите също може да таксуват, затова трябва да се внимава какво се натиска на банкомата. Виж тук на кои банкомати няма такса https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhzm6/Revolut_FreeATM.xlsx?dl=0 но файлът не е обновяван от години.

# 183
Благодаря, Чревоугоник!
Според линка не би трябвало да има такси при теглене на сума от 450лв,разделено на максимум 5 операции. Чела съм из турските теми, че на някои банкомати в Турция има такса за теглене, а на други няма, но не съм се задълбочавала, защото не ме е касаело тогава.
Има разлика между такса на Револют и такса на банкомата.
Внимавайте какво изписва банкомата преди да потвърдите тегленето.

# 184
Добре, успях някак да си направя нова парола, сега се опитвам да вкарам пари и не става ?!

# 185
Добре, успях някак да си направя нова парола, сега се опитвам да вкарам пари и не става ?!
Темата е започната с този въпрос, прочети.

# 186
Прочетох, ама.. Явно трябва да звъня в уникредит да питам тях.. 
Натискам добавяне на пари и след малко ми изпраща, че е неуспешно.

# 187
3D паролата на картата активирана ли е? Това се прави през приложението, доколкото си спомням.

# 188
Коя е тази 3D парола? 🙄 никъде не ми пише за такава..

3D паролата на картата активирана ли е? Това се прави през приложението, доколкото си спомням.

# 189
Алли, през приложението влизаш в картата, отваряш настройки и си активираш 3д паролата

# 190
Коя е тази 3D парола? 🙄 никъде не ми пише за такава..
Последната стъпка при прехвърляне на пари е авторизация с 3D парола на картата и код за потвърждение на транзакцията, който ти изпраща банката

Прегледах назад мненията - питано е за захранване на сметката. При Уникредит 3D паролата се казва "динамична парола". Виж мнение #82.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 16:20 от cool_witch

# 191
Иска "динамична парола", която банката генерира при транзакцията и я изпраща през мобилното приложение. Поне така е при Уникредит. Не знам ако нямаш мобилно как я получаваш. Е тя важи само за тази конкретна транзакция. Ако после пак се зарежда нова се генерира.

# 192
Какви данни се дават за да може друг човек да ти преведе пари по Револют? Ако знаете и за Pay pal ще ми е много от помощ.Благодаря ви предварително.

# 193
Превеждането на пари от друг човек през Револют не изисква никакви данни. От неговия револют на вашия. Ако иска да превежда като превод от друга банка не знам точно как става. Мисля че винаги се таксува като международен превод.

# 194
Питам във връзка с дарителска кампания.Направихме регистрации, но не ни е ясно кои данни трябва да публикуваме за да може да се превеждат пари.

Общи условия

Активация на акаунт