Револют

• 107 119
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 480
наредила ги е от нейната сметка на 18.07., аз в моя револют имам бг сметка и евро сметка(вероятно това имате предвид евро акаунт). В евро е изпратила парите и си следи в приложението на сметката.
Е  то вчера беше 18-ти, изчакай поне 24 часа.
Револют работи с партньорска българска банка у нас, а българските банки осчетоводяват два пъти дневно. Ако ги е наредила вчера след обяд, ще ги получиш най-рано днес след първото осчетоводяване. Или до края на деня.

В тази връзка, майка ти е трябвало да изпрати превода в BGN, за да ги получиш бързо, защото сметката ти е левова.
Това, че ти е пратила евро може да забави получаването им. Но не съм съвсем сигурна.
По принцип в чужбина по подразбиране изпращат със SEPA Instant. В този случай пристигат веднага. Явно не е такъв случая и ще трябва да изчака. Парите може да са изтеглени от сметката, но дали банката е изпълнила превода, не става ясно.
Българската банка няма връзка при получаване на банков превод, защото парите отиват в литовската сметка.

Банков превод в BGN е като ти да изпратиш USD - скъпо и безсмислено в този случай. Ще ѝ вземат такса на изпращача за превалутиране и допълнително за превода(води се SWIFT), ако въобще банката позволява такъв в BGN.
В Евро може да е в по-бързо, ако банката поддържа SEPA Instant(за секунди пристига), но със сигурност не е по-бавно, когато преводът идва от чужбина.

# 481
  • BG-DE
Преди месец захраних револют сметката си от тази която имам в Обб, взеха ми такса 0.90лв. и парите дойдоха същия ден

# 482
При мен като захранвам от сметката ми в Уникредит не са ми удържали такса..
А онзи ден пробвах да платя в Лидъл с картата, но не ми разреши. В настройките изрично трябва да се разреши. Ама кой да знае. Та вече го оправих.

# 483
  • BG-DE
От настройките в приложението ли се прави или от порфейла? Това за физическата карта ли се отнася или за виртуалната?

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 10:53 от Menerva

# 484
Това от настройките в приложението ли се прави или от порфейла? Това за физическата карта ли се отнася или за виртуалната?
От настройките в приложението си разрешаваш за физическата карта да може да извършва плащания на каса, може да разрешиш ако искаш и онлайн разплащания и тн.

# 485
  • BG-DE
Много благодаря, не знаех 💐

# 486
  • Русе
Изгубен, влязох в приложението, но не мога да намеря откъде се правят тези настройки за плащания с физическа карта на каса?

# 487
... не мога да намеря откъде се правят тези настройки за плащания с физическа карта на каса?
От настройките на самата карта - има опции да избереш дали да можеш да плащаш безконтактно

# 488
Изгубен, влязох в приложението, но не мога да намеря откъде се правят тези настройки за плащания с физическа карта на каса?
Заповядай, стъпка по стъпка

# 489
Благодаря ви, пристигнаха парите в евро валута. Ще трябва да разуча руволют, защото от скоро го ползвам и не съм наясно с него.

# 490
  • София
Моля, дайте ми линк - къде мога да прочета как се процедира, ако почине човек, който има профил в Револют, и сериозна сума в сметката.
Не намерих такава информация в сайта, а може и да не съм търсила както трябва.
За разкош - наследниците са прекратили договора с мобилния оператор.

# 491
# 492
Моля, дайте ми линк - къде мога да прочета как се процедира, ако почине човек, който има профил в Револют, и сериозна сума в сметката.
Не намерих такава информация в сайта, а може и да не съм търсила както трябва.
За разкош - наследниците са прекратили договора с мобилния оператор.
BG-Mamma прецаква линковете към Revolut.

Напиши в Google "Какво се случва със сметката на Revolut, ако титулярят на сметката почине?".

# 493
  • София
Благодаря, ЧревоУгодник!

# 494
Здравейте, опитвам се да стартирам приложението на Револют, за да си направя сметка. След като го изтегля и инсталирам, при стартирането му, ми дава тази грешка 🙄

Някой ако знае какъв точно е проблема, ще съм много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт