Револют

• 107 112
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 495
С какъв телефон си и операционната му система ъпдейтната ли е?

# 496
Galaxy S21 FE, ъпдейтнат е на 8.07 и няма друг нов ъпдейт към момента

# 497
Не ми хрумва друго, поразрови се в нет-а.
Или деинсталирай и изтегли отново.
Може да е нещо моментно. Пробвай пак

# 498
Деинсталирах и инсталирах няколко пъти и не става, и през wi-fi и през мобилни данни. Имам още 2 банкови приложения, които си работят без проблем, това не ще.
Благодаря все пак, ще пробвам утре пак.

# 499
  • Сф
Май имаш някоя кракната апликация, която Рево я засича.

https://www.reddit.com/r/PixelExperience/comments/16ea6l4/app_no … _run_because_the/

# 500
Май имаш някоя кракната апликация, която Рево я засича.

https://www.reddit.com/r/PixelExperience/comments/16ea6l4/app_no … _run_because_the/
Видах го и аз това, но не дава решение, освен препоръката да инсталирам едни още поне 4 неизвестни приложения, които евентуално да засечат моето проблемно приложение и да се моля Grinning
Системата на андроид не засича да имам проблемни приложения...

# 501
Изгубен, влязох в приложението, но не мога да намеря откъде се правят тези настройки за плащания с физическа карта на каса?
При мен менюто е на български  , влизаш в настройките на картата и се открива надолу е.

# 502
Върнах се назад да прочета, но не попаднах на следния проблем-
периодично Револют ми иска да подам Данъчен номер, за да продължа до го ползвам???
До сега не съм подавала, съответно срока се променя, сега ми е 04 Август.
Не че нещо, но децата също имат Револют и не са получавали нищо такова Flushed

# 503
Още малко като почакаш, ще ти закрият акаунта
ЕГН искат да въведеш.

# 504
Заради DAC7, всички платформи поискаха актуализация на данъчния номер, ЕГН в нашия случай.

# 505
Плащах в Temu с виртуалната карта на Револют (не с еднократната, нея не я прие). Ако пратката ми не пристигне и се наложи да ми възстановяват сумата, ще може ли по виртуалната карта или трябва да им пиша и да изпращам друга сметка?

# 506
Не трябва.
По същата карта връщат.
И аз така плащам.

# 507
В Тему (от Италия, ако има значение) съм правила 2 пъти поръчка, и двата пъти с еднократната карта и минаваше от първия път. Не оспорвам, че вашата е била отхвърлена, но може при следващ опит да се окаже, че минава.

Иначе във FAQ секцията на Револют пише, че дори и по еднократната карта могат да ти се върнат пари. Още не съм го пробвала лично.

# 508
... Системата на андроид не засича да имам проблемни приложения...
Elanor, успя ли да инсталираш Револют?

# 509
... Системата на андроид не засича да имам проблемни приложения...
Elanor, успя ли да инсталираш Револют?
Не Disappointed
През уикенда имам уговорка с един познат, който уж ги разбира нещата, да види телефона и да каже какво да правя. Ако случайно успея - ще пиша...

Общи условия

Активация на акаунт