Револют

• 107 171
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 570
Целият проблем идва от това, че България е високорискова страна и преводите се третират с по-голямо внимание, както и клиентите минават през разширена проверка.

# 571
savii_, може и това да е, но пак няма логика- все пак Бг е в ЕС
има си комисия, и списък с правила, и следени транзакции от централните банки на всяка страна- задължително отиват месечни извадки  за рисковите такива, към тази комисия на ЕС
първо и най- важно е следенето на произхода на парите
за никакво пране на пари не може да става въпрос, щом парите имат произход заплата/ пенсия/ хонорар/ рента...

# 572
Във вички страни от ЕС се иска да се доказва произход над парите при превод над определена сума, за Бг мисля, че беше 50 000лв. за малки суми няма проблем. Моя приятелка изпраща чрез Револют вече повече от две години по 500€ на родителите си в България всеки месец и никога не е имала проблем, не мисла и че ще има 😀

# 573
Имате ли проблем с зареждането на Револют-а, пробвам през ТБИ карта, през ЦКБ карта в Гугъл пей и не ми дава

# 574
така...
тези данни ли да дам на свекърва ми?

# 575
Не.
Ако не те намира в контактите си (да те търси най-отдолу на екрана, на Payments/Плащания),
отиваш на начален екран - най-горе в ляво, натискаш кръгчето с инициалите ти, на следващия екран под името ти има @....... Ето това й даваш (@нещоси) и тя прави безплатен трансфер чрез него
По-лесно е обаче да те намери в контактите си

# 576
оф,  тя няма револют
племеника й ще ги преведе, тя ще даде парите на него

но, добре , май разбрах :
 под името ми има @ XXXXX
а, може и да се отвори така:

и мога да пратя линк

Благодаря!

# 577
Може и така. Пращаш му този код
Той няма ли те в контактите си? Ако те има, не е нужно нищо да пращаш

# 578
Имате ли проблем с зареждането на Револют-а, пробвам през ТБИ карта, през ЦКБ карта в Гугъл пей и не ми дава

И аз не мога да заредя. От ТБИ. Два пъти пробвах.

П.П.
Преди малко се оправи. Заредих.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:47 от DeVa®

# 579
Здравейте, нормално ли е приложението да иска ми снимка?

# 580
Нормално е. На мен ми е искало при инсталиране на нов телефон.

# 581
Martibb, благодаря!

# 582
Здравейте! Прочетох първите 4 страници, но не намирам информация с каква цел се ползва Револют, какви са ползвите от него? Какви са недостатъците? Нещо не успях да се регистрирам, че да го разгледам от вътре, но ще се радвам ако споделите, за да знам дали да се мъча изобщо.

# 583
  • Сф
Безплатни преводи на момента към други Рево потребители, и към банкови сметки.
Плащания в чужбина в други валути.

# 584
Здравейте! Прочетох първите 4 страници, но не намирам информация с каква цел се ползва Револют, какви са ползвите от него? Какви са недостатъците? Нещо не успях да се регистрирам, че да го разгледам от вътре, но ще се радвам ако споделите, за да знам дали да се мъча изобщо.
Няма как да четеш тук и да разбереш какви са ползите.
Влез в сайта на Револют, там е цялата информация, чети и ако не намериш ползи за себе си, не се мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт