Револют

• 107 110
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте! Прочетох първите 4 страници, но не намирам информация с каква цел се ползва Револют, какви са ползвите от него? Какви са недостатъците? Нещо не успях да се регистрирам, че да го разгледам от вътре, но ще се радвам ако споделите, за да знам дали да се мъча изобщо.
За мен плюс е - няма месечна такса, безплатно теглене в чужбина, а минус - ограничение в сумата, за да е безплатно и не на всеки банкомат.

# 586
Здравейте! Прочетох първите 4 страници, но не намирам информация с каква цел се ползва Револют, какви са ползвите от него? Какви са недостатъците? Нещо не успях да се регистрирам, че да го разгледам от вътре, но ще се радвам ако споделите, за да знам дали да се мъча изобщо.

Влез в сайта на Револют, там е цялата информация, чети и ако не намериш ползи за себе си, не се мъчи.
За мен обратната връзка от хората е по-важна от начина, по който дадена фирма продава продукта си. Гледала съм им сайта.

А всички вие, които го ползвате на него ли получавате заплатите си?

# 587

За мен обратната връзка от хората е по-важна от начина, по който дадена фирма продава продукта си. Гледала съм им сайта.

А всички вие, които го ползвате на него ли получавате заплатите си?

99,99999% от работодателите в България отказват да изплащат заплата по сметка в Револют, най-вече защото не е с български IBAN. По същата причина не можеш да получаваш обещетения, пенсия от държавата по нея и т.н.

Щом мненията са ти по-важни ти препоръчвам групана на Революр във фейсбук.

# 588
Револют може да има много предимства, в зависимост от това на теб какво ти трябва. Затова и те пратиха да прочетеш информацията в сайта.
Някой по-нагоре беше написал безплатни преводи -да, това е чудесно, но аз например ползвам за безплатни преводи ТБИ, и не използвам това предимство на Револют пред повечето бг банки.
На мен в последно време най-полезна ми е функцията за разделяне на сметка, много е удобно, когато обядвам с колеги.

# 589
Заплата в България не може по Револют да получаваш, в общия случай.
За мен лично е голямо удобство да си прехвърлям в Револют суми, които са ми нужни за всякакви плащания, онлайн и на ПОС терминал. Плащам предимно с виртуална карта онлайн, за по-голяма сигурност.
Също бързите преводи към други потребители на Револют са голям плюс.
Има и възможност за инвестиции, ако се интересувате.

# 590
  • Русе
Каква е тази функция за разделяне на сметка на заведение?

# 591
Плащаш с Револют и после платената сума посочваш с кого да се раздели, като може да е по равно, може и да се отбележат различни суми. Тези хора получават заявка за плащане и плащат.

# 592
Благодаря Ви за отговорите!
Deva, да, моментът с инвестирането ме вълнува.

# 593
Каква е тази функция за разделяне на сметка на заведение?
Мисля, че един от компанията плаща сметката, а останалите му превеждат тяхната част от сумата по Революта Wink , вместо да се размятат пари насам натам кой колко имал, кой колко оставя и има да взема ресто Simple Smile

Аз съм скромен потребител на Револют, но твърдя, че съм супер доволна.
От сметката със заплатата си мятам за секунди суми в Революта и плащам с тази карта или онлайн.

# 594
Благодаря Ви за отговорите!
Deva, да, моментът с инвестирането ме вълнува.

Нямам инвестиции през Револют, но може в акции, ценни книжа, ценни метали, крипто. Но трябва да си на платен план.

# 595
  • София
С безплатния план също може да имаш брокерска сметка за акции, крипто, flexible funds, сигурно и злато (това не го ползвам лично, затова не го твърдя 100%).
Разликата е в броя безплатни сделки на акциите, при криптовалутите нямам идея дали е по-изгодно да си на платен план.

# 596
Да, сега от любопитство отворих и мога да си открия брокерска сметка, но не попълних докрай данните.

# 597
А на кой пазар са сделките в револют, през къде минават? Ако не е в Европа с декларирането на данъци  е особено.

# 598
На американския пазар. Справих се сравнително лесно с попълването на данъчната декларация. И от НАП я приеха.

# 599

Аз съм скромен потребител на Револют, но твърдя, че съм супер доволна.
От сметката със заплатата си мятам за секунди суми в Революта и плащам с тази карта или онлайн.

Можете ли да плащате с телефон?

Общи условия

Активация на акаунт