Револют

• 117 793
  • 1 081
  •   2
Отговори
# 690
  • Сф
Ако не е в кампания, Рево май таксува физическите карти. Да не да са изтеглили пари за картата и затова да е на 0 и да подканва да я заредите?

# 691
Карата е активирана, когато я получих по Спиди, изпращат ми съобщения че трябва да направя транзакция от банковата ми сметка към револют, защото сметката ми вече е на нула. DisappointedDisappointed
Ако сте на платен план, просто са изтеглили сумата за месечната такса.

# 692
Това видяхте ли го? До 100000€.

# 693
  • Сф
Нищо ново не е.

# 694
Не беше ли 40 досега? Имейлът е нов.

# 695
Това си е стандартната сума според ЕС законодателство, каквато е гарантираната и в нашите банки.

# 696
Това е за парите в основния акаунт. Сумите в Savings, където дават някакви лихви, са гарантирани до 22 хил.евро.

# 697
  • София
Опитах да тегля пари вчера на банкомат на ДСК с Револют. Изписа ми, че ще ми начисли такса от 3лв за теглене и дали съм съгласна. Отказах и потърсих друг банкомат в квартала. На него ми изписа дори, че ще ми таксува 5лв за теглене!! Беше на Инвест банк.
Има ли някаква промяна в условията или това е опит на централизираната банкова система да посече Револют тегленията в страната?! Тълкува я като чуждестранна карта и  и прилага по висока такса за теглене, съответно. Това от 2025, явно!

# 698
  • Сф
Това са такси на банкоматите, не на Револют

# 699
Писах миналия месец, че ДСК вече прилагат такса от 3 лв., при теглене с карта на Револют.

# 700
  • София
Това са такси на банкоматите, не на Револют
Е, не това попитах!

Писах миналия месец, че ДСК вече прилагат такса от 3 лв., при теглене с карта на Револют.
Т.е. Няма вече безплатно теглене на банкомат с карта Револют? Кофти!!

# 701
Kopche, последно теглих от банкомат на ПИБ на 28.11.2024 без такса. Няколко дена преди това опитах да тегля от банкомат на ДСК, но ми изписа съобщение, че собственика на банкомата ще ме таксува. Grinning Та може би има още банки, от чиито банкомати можеш да теглиш без такса. Но трябва да се пробва. И явно не е гаранция дали и занапред ще е така.

# 702
Очевидно се стимулира безкешовото плащане, което е много добре, приветствам!
Имам едно единствено теглене от банкомат, преди 3-4 години, трябваше да платя една такса в чужд град и нямаха ПОС терминал, та търсих банкомат тогава и нямах такса.

# 703
Да, Deva, вероятно си права. За съжаление все още има места, където нямат ПОС терминали. Щото тия гадове банките, ще им вземат пари.

# 704
Очевидно се стимулира безкешовото плащане, което е много добре, приветствам!
Да, да... LaughingLaughingLaughing

Очевидно е направено против чуждестранните банки, защото масово предлагат безплатно теглене.

Общи условия

Активация на акаунт