Револют

• 117 923
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 780
  • Сф
Последния месец имам поне по 1 блокиран превод. Искат допълнителна информация. Питах ги какво задейства системите ми, казаха, че идва от трети страни- платформи за плащане
Thanks for providing that information. After reviewing, I can see that this case requires the attention of our Escalations team.

When it comes to bank transfers, many financial institutions can get involved. For example, beneficiary banks, correspondent banks, provider banks, and payment processors. Your transfer has been paused by one of these institutions, not Revolut, and they require some information to proceed further with the payment. Our Escalations team is taking care of this process, and will reach out to you if there is anything else needed from your side. However, as this requires cooperation from the third party, it might take a bit longer than usual. Thank you for your understanding.

# 781
България е в сив банков списък на страните, които перат пари. Моята италианска банка понякога също ми прави истории за транзакции с Бг, пращат ми да попълвам разни формуляри.

# 782
  • Русе
Искаха допълнително информация за превода, дадох им я. Отговориха ми, че ще преведат парите в срок от 2 до 4 работни дни. То ще мине повече от седмица докато се извърши плащането, а парите трябваше да бъдат преведени спешно. Създадоха ми много големи проблеми с това плащане.
Аз да попитам вие на какъв език пишете основанието за превода, когато правите плащане към българско лице?

# 783
Превода от чужбина към България ли е?
Естествено, че на езика на банката, превеждаща парите.
Чудно, как изобщо е минало , основанието на български- то се появвва като въпросителни и ченгелчета на кирилица.

# 784
А как разбирате от кой банкомат да теглите, за да няма високи такси, начислени от самия банкомат? (питам отново)
сигурно вече сте разбрала, но изписвате в търсачката "списък на банкомати револют" и излизат по-надолу всички банкомати в света, в които може да теглете без такса според плана.

# 785
България е в сив банков списък на страните, които перат пари. Моята италианска банка понякога също ми прави истории за транзакции с Бг, пращат ми да попълвам разни формуляри.
Не е вярно това.

Искаха допълнително информация за превода, дадох им я. Отговориха ми, че ще преведат парите в срок от 2 до 4 работни дни. То ще мине повече от седмица докато се извърши плащането, а парите трябваше да бъдат преведени спешно. Създадоха ми много големи проблеми с това плащане.
Аз да попитам вие на какъв език пишете основанието за превода, когато правите плащане към българско лице?
Сигурно е проблем, че нямаш история в Revolut, а и от сумата. Нямам спрян превод. Никога нищо не са ми искали. Редовно пазарувам с картата.
Основанието се пише на латиница.

А как разбирате от кой банкомат да теглите, за да няма високи такси, начислени от самия банкомат? (питам отново)
сигурно вече сте разбрала, но изписвате в търсачката "списък на банкомати револют" и излизат по-надолу всички банкомати в света, в които може да теглете без такса според плана.
Този списък е стар и не е обновяван от години.

# 786
Последно превеждах пари към друга моя сметка,  имаше падащо меню, на български език, от което избирах основанието за превода.

# 787
Откъде се плащат комуналните услуги, че не открих?

# 788
Не е вярно това.
Вярно е и е така от няколко години.
https://www.fatf-gafi.org/en/countries/black-and-grey-lists.html

БТА: https://www.bta.bg/en/news/bulgaria/769083-financial-action-task … on-its-grey-list-

# 789
  • Русе
Винаги до сега съм писала основанието на български, защото плащанията ми са били към български банки и български получатели, но вече ще знам да пиша на английски.

# 790
Откъде се плащат комуналните услуги, че не открих?

Е, как комунални услуги в Револют. Регистрирайте се в TBI там може.

# 791
Аз ги плащам през банката, но мярнах, че А1 се плаща през револют, а в менюто комунални услуги в онлайн-а на банките са включени и мобилните оператори.

# 792
А1 и аз плащам с Револют, но през приложението на А1.
Може и ток през сайта на доставчика да платиш, за вода не знам, в Пловдив не може през сайта.
Но това са плащания с карта, не от някакво меню за комунални услуги, както е в онлайн банкирането на банките.

# 793
Българските комунални услуги ги има в онлайн банкирането на българските банки. Револют е банка, но не българска.

# 794
Нищо за четири години не са ми блокирали.
вече 6 г. ползвам и нямам прпблеми.. тези които имат проблеми правят нередни неща
Здравейте, преди два дни във вторник следобед направих банков превод през Револют към ОББ, който все още не е пристигнал. Пишеше, че очакваната дата на пристигане е вчера. От скоро ползвам Револют, но до сега винаги, когато съм превеждала пари са стигали за по-малко от 24 часа. Нормално ли е да се забави един превод вече близо 48 часа. Притеснявам се, защото първо парите трябваше да пристигнат спешно до вчера вечерта и второ не са малка сума за мен, почти 2 000лв. До сега винаги съм превеждала по-малки суми. Какво мога да направя, че вече доста се притесних.

откъде е произхода на тези 2000 лв?

Общи условия

Активация на акаунт