Топла пролет настъпва вече, а първи зъбки мъчат НОЕМВРИйското човече! - тема 3

• 20 122
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Бочиии, ти ли беше дала на бебка прахче teetha? Или се бъркам? Директно в устата ли се дава и има ли ефект 🙃

# 106
Алекс е с дънки и суитшърт, завит е с одеалце до кръста само. Даже преди малко видях че си е събул буйките и чорапите и е на гол крак ама хич няма да го бутам, че да не се събуди.
Покривалото винаги го слагам за сега.

# 107
да даваме постоянно , червен и подут и е горния венец. и май там ще излиза нещо първо 😀давам половин прахче в устата с лъжичка.Помага да

# 108
Честито Благовещение ! 😊 На тази дата миналата година видяхме за пръв път нашето малко голямо щастие 😍
Ние днес от 10,30 до 14,30 бяхме на разходка с двете баби и сега Алекс заспа за трета дрямка. Бяхме и до плажа, така че видя моренцето от близо и се запозна с две котенца.
Все още не съм го оставяла напълно сам с някоя от бабите, освен няколко пъти навън, като е заспал, и то за 30 мин. макс.  Понякога суче на по-често и не ми се рискува да ме няма. Има време, ще го оставям по-натам.

# 109
Марулета, благодаря, супер си, браво! А като е за повече време при вас, освен за хапването, имат ли си график за сън горе-долу? Следвате ли методи за приспиване от родителите или бебка няма чак ритуали?

Ние с това сме най-сложни да оставим бебето и може би с евентуалното често пренасяне на изцедена кърма. Много патихме втори месец с тотално безсънни нощи и гледаме да не го преуморяваме сега и да следим дремките. Обича да общува с хора, които не вижда често, та много лесно може да откара цял ден без сън. Засега бабата успява някак да го накара да дремне като го гледа за няколко часа, та да не будува прекалено.

# 110
мойто деье днеска цял ден е ктсело и реве и мрънка и се кара и суче като няма да казвам кво .АМ и дадох накрая и го изпи. не усещам да ми идва ако тва е причината но горните венци са яко червени . смятам да и дам панадол че май и титната днес не я успокоява .дали може да е от ваксината втората ? ма я сложихме ония ден

# 111
Бочи и моето днес имаше зверски рев навън преди да заспи. Не знам какво е това чудо! Как да приспя човек който не иска да спи и по тази причина се преуморява и плаче преди да заспи дълбоко ..

# 112
И аз се записвам в клуба на киселите бебета. Пак ли е скок какво е? Сефте я чуваме толкова да плаче преди сън както последните 3 дни. Нещо й се насъбрало мъка и сега я излива на куп.

# 113
+1 за клуба на киселяците😀 Тези два дни е ад, силно се надявам да мине ....На прегледа днес казаха,че си е здрав и темп е от зъбки. Много са набъбнали долните 2 и горните също 😵💫 Като го сложиха на кушетката по корем тойй така се набираше,че сестрата вика да го пускам да ходи вечее🤣🤣🤣🤣 Почти е готов🤣

# 114
  • до най-прекрасния мъж
И моята се кисели преди заспиване. Уж спазвам стриктно прозорците на будуване, но не. Преди да заспи от 2 седмици някъде реве или по-скоро мрънка и се оплаква. После си заспива по обичайния начин, но трябва да се оплаче задължително преди всеки сън. На 3+++ е почти.

# 115
И от мен една кисела краставица! От 2-3 дена така пищи като настъпана коза, малкият батко направо не издържа и си запушва ушите! Аз съм пред бърнаут вече, няма сън нощем, няма спокойствие денем, мъжът ми оня ден влиза в спалнята и вика “Ех, стаята на мъченията...” хахах аз не искам да лягам вечер от страх каква нощ ме чака, освен бебето и двамата батковци се включват в буденето нощем Sad
Марулета, може ли да те взема под наем? 😂 ние имаме само един комплект баба и дядо (свекърите ми), които веднъж седмично взимат малкия батко за през деня. Веднъж като бяха у нас пробваха да гушнат малката, ама тя не ги познава и ревна, върнаха ми я и до там. Исках да им я оставя, за да празнуваме с децата РД на големия батко, но в крайна сметка я замъкнахме. За мен 10-те минути спокойствие са някаква далечна химера. Фризьор, маникюр, зъболекар - дори в сънищата не виждам, защото не спя толкова дълго, че да сънувам 😄 но бих била благодарна да седна да ям някой път без бебешки рев и диво детско тръшкане Simple Smile ежедневието ми е безкраен цикъл на грижи без почивка, без сън, без храна и без перспектива за оправяне...наоплаквах се!

# 116
Любослава можеш ди да снимаш венците 😀да сравня с моя . Ако успееш де щот моя п горе и няма как да го снимам

# 117
Вчера водих моя мъник на консултация при Масларска в Токуда. Вече е 67 см и 7120 кг на 4 м и 15 дни. Веднага бях попитана захранен ли е. Каза ми, че е време и ми даде насоки как да го направя. С дерматита е добре, което е радостно. Прегледа го детайлно и каза, че на 6 месеца вече ще има зъб/и. То аз още от преди около месец напипах острички места симетрично на долния венец, където се падат кучешките зъби. Тогава го мазах с гел Teetha. Подейства му. Смятам, че сега има застой със зъбите. Иначе тика в устата всичко и хапе каквото докопа, освен юмруци и пръсти. Татко му е изкупил от магазините всички видове чесалки за венци😂но той милия ги ближе с език.
Чудех се захранването влияе ли на ваксините? В смисъл, че ако направи алергична реакция сигурно ще му отложат ваксинирането?!? За мен е важно, тъй като той за момента е все още само с тези трите от болницата. Заради ковида го изчаква още личната.

# 118
Ви-то, мисля, че не бива да се започва захранване в дните на ваксинацията, защото може да има реакция и от ваксината.
Милк, съчувствам ти! Минахте ли вече на 3 дремки?
Тези дни наистина ще сменям коша или ще излизам със слинга, че вчера се редувахме кой да го носи. Докато е буден изобщо не иска да стои в легнало положение.

# 119
Аз даже я надигнах малко.. тя вече не спи навън. Страшна любопитка е. И този зверски рев беше от преумора ама кой я кара да не спи?! Днес планувам да сме цял ден навън то не че вчера не бяхме де от 11 до 16 ама днес повече 😀 Че и таткото е с нас да има кой да я носи ако иска. То са в такъв период че хем са малки, хем не много.. имам предвид за носенето. Не можеш да ги подхванеш така удобно. Като чувал я нося моята 😂

Общи условия

Активация на акаунт