Рина, лек път, представям си колко се вълнуваШ

Мамо79, и аz като Филипа съм на мнение, 4е на таzи въzраст едно мле4но хранене на ден е ужасно малко. Не каzвам да го тъп4еШ, просто zамести други храни с мляко
Трябва да има 3пъти кърма/АМ на ден до годинка
Ян4е, не мога да ти помогна, съжалявам, zа това не съм се обадила по въпроса

МамоМеца, мерси 4е си споделила ваШия ритуал
И ние имаме ритуал, първо ядем мле4ната каШа, след това се преобли4аме при което й пускам и муzикалната, въртяЩа се игра4ка, следва кърмене (в полумрак) и селд това сядам с нея на голямата топка и се люлеем докато zаспива, при което аz й пея. Когато zаспи, я местя. Тя според мен се усеЩа, като я слагам в леглото, раzмества се и дори отваря о4и понякога....zнам ли?
А я да ви питам zа Фърбър и тем подобни. Кога според вас е подходяЩ момент zа такива мерки? Фърбър каzват 4е можело след 6ти месец, но според мен сега е неподходяЩ момент, zаЩото явно на тоzи етап се будят така или ина4е. А като ги мъ4ат zъбите пък съвсем не трябва да се прилагат такива мерки...... Мнения?
Започнах, да я оставям така да си реве - и се отучи в рамките на 2-3 дни. Сега ако заспи, докато я кърмя, и я преместя, и да се събуди - само промрънка и си заспи. По същия начин смятам да процедирам и нощното шоу, но ми трябва още малко смелост и изолиране на нормално спящите по това време на денонощието членове на семейството.
И никак, ама никак не са малки 

, и на мъжо няма да ги показвам още, че...отиде коня у ряката...
то бива надценка ама чак толкова, люлка , която струва не повече от 100 долара се продава за 400 лева. 
, ще имаме гледачка живот и здраве до края на Февруари. Доволна съм, че като гледам наоколо как е зимата с тези малчовци, по-добре като че ли да няма много контакти с други деца на този етап.