АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 255
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Пеги, браво на малечката. И аз преди се замислях за обици, но се отказах. Симона има много бибанеста физиономия и няма да и отиват. Лошото е, че аз още помня пробиването на мойте уши с някакъв ужас, но те сега технологиите са други , а не първобитни куки.

Благодаря момичета за споделената информация Hug Hug. Доскоро не се притеснявах , но тези дни реших, че вече е голяма и че трябва да го е израстнала. И толкова бързо се самонавих, че и има нещо, че чак се обадих да запазя час при някаква лекарка от Александровска болница, докато не ми обясниха, че се разширяват зениците с капки. Пък аз от тези манипулации няма приятни спомени като дете. Така че първо ще се консултирам с педиатърката и тогава  Rolling Eyes

Филипка, аз си нося само халката и като излизам някъде без бебе слагам някой гердан. Но на баща й часовника и ланчето са любими.

# 136
Ели, и КРЕДОРА горе ли ти го няма?
не знам за мене ли е вьпроса, но колкото и да ме е срам да си призная, 4ак сега открих за какво е  Embarassed Embarassed Embarassed

# 137
Да, за теб беше, така и предположих Wink

Черепаха, дано всичко със Симонка е наред Praynig

# 138
леее, майки,ако знаете,нап раво съм за  Banghead, тъпа  newsm57
направила съм една супа от домашно пиле и понеже е безсола (забравих да сложа) реших да дам на Радост една-две лъжици от водичката, ма забравих,че съм я застроила (по принцип не застройвам,ама ей,на днес ), а нали белтък не трябва да се дава,ама каква съм направо ми идва да се гръмна....

# 139
  • 2 етажа над тавана
привет и от нас

Янче, извинявай ,но сега видях въпроса ти за кривенето на очичките. Аз имах известни притеснения, но то беше когато Маги беше на 3-4 месеца, тогава като говорих с доки и ми каза, че до годинката е нормално. Гледам, че момичетата са ти отговорили , но  наистина ако решиш за успокоение направете една консултация с детски очен лекар. Дано нещата са наред и няма място за притеснения. Praynig

Фурор, ти много супа ли даде или се усети бързо-бързо? newsm78

Маги обожава да ми виси на синджирите, да ми ръфа гривната, въобще всичко що лъщи трябва да бъде присвоено. Само обеците ми още не докопва, то всъщност е само една, ама нали е малка и не я е фиксирала.

На нея обеци не мисля да й слагам, нека като порасне малко сама си реши.

Мен малко ме боли кръста, че днес от 10,30 до 15 часа съм я разнасяла бебка по улиците с кенгурото и сега малко ми е терсене. Гърлото продължава да ме дразни. Дали мога да пия Фервекс, като кърмя? Той нали е Парацетамол и вит.С? newsm78

Купих си едно долнище на анцунг и едно пуловерче, да се похваля Mr. Green Ми малко и за мама новички парцалки, то само на мишката всеки купува.

Ох, после пак ще дращя тук, сега отивам да пийна водица и да си сложа едно чайче.

# 140
ами 3 малки лъжички дадох.... Confused Cry

# 141
Лелеее, изчетох ви Laughing Привет и от нас от родна Варна  bouquet

Честито със закъснение на Сончето, Криси, Миленчето и Дими  bouquet Както и на малкият именик - Мати!
Честито и на днешните минирожденици Стаско и Тони!
Добре дошла на новата мама!  bouquet

не знам откъде да я подхващам да ви пиша ooooh!

като за начало ще ви кажа за нашето неспане - нали бяхме с нисък хемоглобин - 108 - и майка ми каза да пие Малтофер - ами...познайте - боли го коремчето от него #Cussing out вчера след като не е пил - снощи спа като къпан с 2 ставания - както си правеше и преди, така че ще вдигаме хемоглобин с месце и зеленчуци, от което съм безкрайно доволна Hug
да ви се оплача Cry снощи го оставих на тати му за малко, той го оставил за малко на легло и какво мислите - чувам невероятен писък и рев, сърцето ми направо спря Cry Confused слава Богу Praynig падна от 30 см височина и удари леко главицата, но старо изпитано средство е да се намаже с олио и няма нито подуто, нито синьо Hug

хайде и да попълня лексикончето:

1.По колко пъти се храни детето ви? - кърмим се на поискване - ако преброя и нощните хапвания стават около 8-10, на обяд съм изместила едно хранене със зеленчуково или месно пюре, а следобед хапва малко - около 50 мл плодова каша
2.Как и по какъв начин стимулирате пълзенето? - не го стимулирам, сам си се търкаля по земята и като червейче се придвижва засега
3.С как и на какво играете с децата? - на много неща си играем, пеем за ръчичките и му ги показвам, играем на "дзак" ( от което съм горда че сам се научи да си дърпа одеалото или пелената над главата и си играе с лампата и си се смее), знае как да дрънка с дрънкалките, а от 2 дни се научи да удря 2 играчки една в друга Flutter
4.Какви играчки купувате? - всички играчки са ни подарък, но меките дрънкалки ги обича най-много
5.Говорите ли им постоянно ?/знам,че това е много важен фактор за правилното проговаряне/ - говорим му, пеем му
6.Как се изправят децата в креватчето? - сам не се изправя
7.Могат ли децата ви да стоят изправени сами,бе помощ,само като се подпират или държат за нещо? - може, но за малко
8.По колко време и на каква височина в проходилката ? - против това изобретение сме
9.Давате ли витамини и какви? - само Вигантол, останалите витамини - през кърмата Hug

Тъй сега по другите теми:
Мимка, честито мила за изпита! Hug
Рина, лек път, мила  bouquet
Филипче, аз само обеци съм оставила и то са малки халки, ноооо ме скубе яко и май ще трябва малко да се подстрига, че ми стига до дупето вече косата Rolling Eyes
мама79, другите мами са ти казали, но поне сутрин и вечер да е мляко Hug а вече съм тук и можем да се видим, ще звънна на рачето да я видя накъде е Peace
приспиването - голям роблем ми е, заспива или на цицата или на ръце, ако сме в нас....вече и в колата не иска да спи - ето днес пътувахме и той спа само половин час и си гледаше колите по магистралата и им приказваше Thinking

Не знам дали някой ще ми изчете постинга де, че стана дълъг, 100% забравих неща, по които щях да пиша, но по-късно пак, сега отивам да оправям багаж и да чситим с половинката, целувки на всички и всички болни да се оправят!  bouquet Heart Eyes

# 142
  • 2 етажа над тавана
Ренка, както ти обещах - проверих ориза на коя фирма е - ЕТ"Море" пише на пакета, прозрачен плик с лепнат етикен отпред и пише Нелющен ориз. Имаше и в горния десен ъгъл картинка на нещо като ръчички, които изсипват плодове newsm78 и пишеше нещо със зелено, ама забравих какво. Много съм отвеяна, за което се извинявам Embarassed
Аз съм доволна от него - чист беше, почти нямаше боклучета. Дано съм била от полза.

Фурор, не мога да помогна със съвет, но дано няма последствия за малката Praynig Hug

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 20:44 от buble

# 143
  • София
Момичета, от сърце благодаря за поздравите!  Hug Няма почерпка, защото в ръцете ми спи един калпазанин, който не ме остави да мигна цяла нощ. Вече 2-ра нощ не спя и съм на абсолютен автопилот. Съвсем скоро ще пусна обява в Продавалника - "Подарявам 7 месечно, що годе добре гледано момченце! При интерес ще меря!"

# 144
Фурор, сьвсвм не мисля 4е е фатално това което си дала на мъни4ето, аз на голямата и давах супа много преди годинката и нямаше проблеми, надявам се и при вас да е така  Praynig
Buble, със сигурност докато кърмиш можеш да пиеш EFERALGAN и вси4ко което е с парацетамол.
Ох и ние кашляме ве4е пове4е от 2 месеца, а педиатърката казва 4е е вирус Close Пове4ето деца прекарвали зимата с кашлица и ако няма температура, вси4ко е о.к.  #2gunfireСамо дето не тя е тази която слуша как се мъ4и горки4ката.Ве4е не знам какво да и давам, пак сме с нов сироп  Sad

# 145
  • Boston, MA
Честито на Стаско и на Тони!
Много  Hug за милите им майчета!

За Стасковото майче специално едно рамо и една бирка!

Абе, Деииииич, може ли да ти напомня мило да смениш снимката до името на Дани - че още е Ивчо на Роси! Ако не сега, за следващата тема! Мерсиииииииииии!

# 146
  • София
Момичета, направо не (го) издържам вече! Полудях, а е една 22ч  Cry Cry Cry Cry

# 147
  • Boston, MA

Ооооох, Данчееееее!  Hug  Hug  Hug Остави го за момент и иди в другата стая!

# 148
  • София
Горе главата,мадам! Hug

# 149
  • София
Отмъстих си върху вратата на банята, което докара още по кански рев обаче ми дойде добре. Дадох му Панадол, това е за 3ти път това денонощие. Честно ви казвам .... идват ми много крайни идей в главата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт