Какво ще купя отново - 5

• 96 013
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Много вкусни.

# 676
От къде са бисквитките? 🙂

# 677
  • София
От къде са бисквитките? 🙂
Фантастико

# 678
Идвам да похваля ей тези кори за баница
В града имаме магазин за мляко и млечни продукти на Вършец!Взех ги на шега оказаха се разкошни
Скрит текст:
Днес купих и аз, утре ще дам отзив. Ползвали ли сте други продукти на "Вършец"? Днес се загледах в магазина по кашкавал тип плитка, но не посмях да купя.

На нас не ни харесва техния кашкавал плитка. Мек е. Моцарелата им ми допада, но признавам, че малко е променлива - един път е супер, един път не. Партидите се различават.

ПП. Искам да благодаря на съфорумката, която каза за киселото мляко Родопчанка. Взех за проба кофичка 500 гр. Е  супер е, истинско и вкусно! Даже и на детето ще давам такова.

# 679
Аз давам само Родопчанка на дребната и кашкавалът им е супер.

# 680
Супер сте, ще ги пробвам и аз. На децата давам само зелената Хармоника, но задължително ще пробвам Родопчанка, ако намеря.

# 681
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз препоръчвам киселото мляко на Домлян. Даже това, което е 3.6% за нас си има вкус на домашно. 4.5% също е много хубаво, гъсто, с мек вкус. Фаворити са ни, откакто Болярче не го намираме никъде.

# 682
  • Бургас
И ние у дома купуваме само на Домлян н Пилос от Лидл.
Домляна е страхотно.

# 683
  • оттам, откъдето започва България
+1 за кисело мляко Пилос 3.6%.

# 684
Това са най-хубавите дъвчащи бонбони.
Първите може да се намерят в kaufland , поне тях там съм ги намирала или в магазинчетата за ядки.

Другите ако имате магазин за турски стоки , поне в Шумен там ги намирам, но също така и пак в магазинчетата за ядки.

# 685
Elvan  имат много добра реплика на Тофифи, но шоколадовите са им отврат.

# 686
  • София
Цитат
Цитат на: MG18 в вт, 30 ное 2021, 09:18
Цитат
За нашето семейство най-добрите салами са на фирма Елко.Суджук,луканка,всичко е перфектно.
yovanka
+1, всичко им е като от едно време. Бабекът е превъзходен.
Намерих ги в магазини "Вършец", ще купя тези дни за проба.
Да дам отзиви за корите "Вършец", както обещах, харесаха се у дома.

# 687
  • München, Deutschland
Половинката е взел кашкавал Домлян. Хареса ни. На вкус е узрял, твърд, не се маже по машината за рязане.

# 688
  • оттам, откъдето започва България
Отне ми време, но нали съм упорита и искам да пробвам споделеното в БГ мама, намерих в нашия град продукти на Елко. Пробвахме Московский сервилат и Луканков салам.
Според вкуса у дома - стават за ядене, но не са нещо явно различаващо се от обичайните колбаси, които се предлагат.
Уточнявам, че всеки има различен вкус. Simple Smile

# 689
Половинката е взел кашкавал Домлян. Хареса ни. На вкус е узрял, твърд, не се маже по машината за рязане.
+1.
А коя е машината за рязане?🙂

Общи условия

Активация на акаунт