Какво ще купя отново - 5

• 96 100
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
В Елитис Варна би трябвало да го има, но отдавна не съм проверявала и не съм сигурна. И там е още по евтин или поне беше.

# 601
  • Пеликания
В нашето Лили отдавна го няма, но не е в някой голям град все пак. Имаше го само в началото като отвориха Лили преди може би 2 години и повече не видях продукти на Revuele. Aз го поръчвам от Марви, понякога пускат безплатна доставка и се бях заредила с няколко опаковки.
https://www.marvi.bg/shop/revuele-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD … 8-80-%D0%BC%D0%BB

# 602
В Елитис Варна би трябвало да го има, но отдавна не съм проверявала и не съм сигурна. И там е още по евтин или поне беше.
Да, аз оттам го купувах първите пъти преди години, но отдавна не съм ходила към Варна.
Има го де, моята приятелка ми е купила трички и в понеделник ще ми ги изпрати.
Казах ѝ и за нея да си вземе.
Сега ми звъня да ме пита каква е тая магия и че никога не е усещала кожата си по-чиста. Чак ми се скара, че толкова години не съм я била открехнала Joy

# 603
Ето този крафт шоколад на Casa Kakau:
Значително по-малко сладък от обикновените шоколади в суперите, в същото време не горчи и е мноого вкусен. Оказа се бг производство, от Калековец. Непременно ще пробвам и другите им видове.

# 604
На Casa Kakau нещата са много хубави още от самото начало, а в последните години значително разшириха асортимента си.

# 605
  • оттам, откъдето започва България
Ето този крафт шоколад на Casa Kakau:
Значително по-малко сладък от обикновените шоколади в суперите, в същото време не горчи и е мноого вкусен. Оказа се бг производство, от Калековец. Непременно ще пробвам и другите им видове.

Но цената е....Neutral Face

# 606
Като всяко нещо, на което слагат етикет "крафт"...

# 607
Като казахте крафт - пробвах чудесни крафт бири в Пловдив. Особено Баба Яга много ми хареса. Но почти никъде ги няма там, а в София пък съвсем. Ако някой е виждал в София, моля да сподели.

# 608
  • Sofia
Аз си правя подобни декорирани шоколади.

# 609
В Кауфланд видях крафт-бира,малки по 330гр.,със шарени етикети,но като прочетох на етикета,че слагат сок от малина и прочие щуротии,се отказах.

# 610
Тези дъвки са ми много приятни:

Тази извара, от 9% също:

Този крем за крака:

# 611
   Препоръчайте, моля, скраб за лице със среднофини частици. Да не е нито много груб, нито със съвсем фини, които на практика нищо не чистят. Купувам различни и все не ми харесват...

# 612
От този съм довола, за склонна към петна кожа е

# 613
Аз бях доволна от тази, макар че леко изсушаваше.

# 614
  • София
   Препоръчайте, моля, скраб за лице със среднофини частици. Да не е нито много груб, нито със съвсем фини, които на практика нищо не чистят. Купувам различни и все не ми харесват...
Христина.
Не бих го сменил и се моля на богове, в които не вярвам, да не го спрат.
Имат и трици със същата цел, които са още малко по-меки и също ми харесват.
Години ползвах захарни от които ми се зачервяваше кожата, тоест прекалено груби.

Общи условия

Активация на акаунт