Какво ще купя отново - 5

• 96 034
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
   Благодаря за отговорите! Ще се експериментира Simple Smile

# 616
  • София
Пробвах няколко вида трици на Христина. Всичките ми правят кир ефект, какъвто и продукт да сложа след тях. Отказах се. Ползвам ги за тяло.

# 617
Христина не изписват пълния състав на опаковките си. Заради тази им шмекерия са ми твърдо в черния списък.

# 618
  • София
Христина не изписват пълния състав на опаковките си. Заради тази им шмекерия са ми твърдо в черния списък.
Напълно е възможно!
Но няма как да проверявам лабораторно молекула по молекула каквото ползвам.
Не усещам натрапчиви химични аромати, не ми пресушават кожата, не са агресивни, при изплакване и попадане в очите не люти, не дразни. Цената е ниска.
За мен това е достатъчно.

# 619
  • в сърцата на децата <3
   Благодаря за отговорите! Ще се експериментира Simple Smile
Ако кожата ти понася малко по-силни продукти, аз от години ползвам този

# 620
Напълно е възможно!
Но няма как да проверявам лабораторно молекула по молекула каквото ползвам.
Не усещам натрапчиви химични аромати, не ми пресушават кожата, не са агресивни, при изплакване и попадане в очите не люти, не дразни. Цената е ниска.
За мен това е достатъчно.
Напълно е възможно да са им хубави продуктите.
Но в никакъв случай не бих се доверила на марка, която крие нещо от потребителя, ако ще и стотинки да струва.

# 621
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
http://www.infarmaciq.com/hristina-law/
 Надя Йорданова, фармацевт, си имаше търкания с тази фирма.

# 622
Госпожа фармацевтката е толкова инфантилна, че чак не знам колко е компетентна.

# 623
  • София
И аз харесвах на Христина триците, но преди да се запозная с негативите на физическия пилинг. От тогава пилинг само с киселини - the ordinary и the inkey list са чудесни варианти. Мисля, че и revolution имат, но не съм ползвала.

# 624
Аз също ползвам The Ordinary, но се заклевам, че няма нищо толкова вълшебно като пилинга с киселини на ревюел.

# 625
  • София
Аз също ползвам The Ordinary, но се заклевам, че няма нищо толкова вълшебно като пилинга с киселини на ревюел.
Не бях запозната с марката, но като потърсих ми излезнаха няколко вида - с млечна, аскорбинова, гликолова и един, на който пише Regenine. Кой е вълшебния?

# 626
  • Пеликания
Не знам дали Лайка говори за този, но аз не оставам без него.
https://marvi.bg/shop/revuele-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0% … 8-80-%D0%BC%D0%BB

# 627
  • Пловдив
Не знам дали Лайка говори за този, но аз не оставам без него.
https://marvi.bg/shop/revuele-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0% … 8-80-%D0%BC%D0%BB

А как го ползвате, защото явно нещо не правя както трябва.  Разтърквам върху влажна кожа , както е указано - до получаване на топченца. Но след това тези топчета нямат махане - залепва здраво и после кожата ми е грапава и с неприятно усещане поне 10-12 часа (през това време мия няколко пъти, за да се махнат напълно)

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 20:36 от змейковица

# 628
Съфорумка беше писала преди време, че с гел на същата марка се измивало добре, иначе оставали топченца.
Кои точно са били продуктите не помня.

# 629
  • Пеликания
Може и до кожа да е, не знам. Слагам на влажна кожа, разтърквам и измивам. Не съм имала проблеми с остатъците. След това я чувствам много чиста кожата.

Общи условия

Активация на акаунт