❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 53 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Включвам се и аз в темата с термин 13.10.

Вчера бях в Оскар Клиник, голямо чакане беше, но съм доволна от вниманието, което получих. Днес на имейл получих и резултатите от БХС. И всъщност по размера на детето преизчислиха термина на 5 октомври.

Чета ви редовно, за мен това е втора бременност и ще се радвам да споделяме опит.

За колко време излизат резултатите от Бхс Simple Smile))

# 136
Здравейте! Аз ще ходя на 31.03( Четвъртък) в Оскар клиник и ще ви пиша как е минало Simple Smile

# 137
И аз бях там, там са едни от най-добрите специалисти, доволна съм. Единствено не ми хареса, че не пускат придружител и че се чака доста.

# 138
И аз днес ходих на скриниг и всичко е наред . Казаха ли ви пола вече? На мен ми казаха, че за сега нищо не се вижда и ако остане така значи е момиче. Изобщо не ми прозвуча сигурно Simple Smile

# 139
И при мен същата работа Grinning А с първото дете бяха категорични още на тази ранна морфология, че е момиче и така и беше. Сега ще тръпнем още малко да разберем, но важното е, че е здраво Simple Smile

# 140
Вчера следобед бях в клиниката, Днес преди обяд получих резултатите.
Казаха ми пола, а вечерта бях и при следящата ме лекарка и тя потвърди.

# 141
И аз ходих днес на БХС и Фетална морфология. Докторът даде предположение, че е момче и ми показа даже какво се оформя и по какво съди за пола.

# 142
Да кажа след прегледа какво се оказа при мен. Отлепено сакче, оттам и кървене и тоо от нищо..ама..сега почивка и да се надяваме да се залепи.

# 143
Благодаря, че сподели. От онзи ден те мисля. Почивай и стискам палци следващият път всичко да е наред!
Да кажа след прегледа какво се оказа при мен. Отлепено сакче, оттам и кървене и тоо от нищо..ама..сега почивка и да се надяваме да се залепи.

# 144
Момичета колко килограма сте качили досега

# 145
# 146
Аз съм на -3, бяха -4, но миналата седмица имах известно подобрение и съм върнала един. Така както започва обаче тази седмица, имам усещането, че ще тръгна пак надолу.
Чувствам се психически и физически изцедена. Тъй като вчера завърших 12та, а днес започвам 13-та седмица, се моля и чакам подобрение и край на това непрестанно гадене и повръщане.

# 147
Аз съм на -3, бяха -4, но миналата седмица имах известно подобрение и съм върнала един. Така както започва обаче тази седмица, имам усещането, че ще тръгна пак надолу.
Чувствам се психически и физически изцедена. Тъй като вчера завърших 12та, а днес започвам 13-та седмица, се моля и чакам подобрение и край на това непрестанно гадене и повръщане.
Оф мила познато чуство и аз на това се надявам дано вече да престане всички казват до 3 месец аз съм 11 г.с

# 148
Аз още не съм започнала да качвам, но и това ще стане. Сега съм 13+3 дни.

# 149

Припознавам се в написаното на 100%
И аз вчера станах 13 седмица, и съм -4кг.
Да минава това лошо вечее..

Общи условия

Активация на акаунт