❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 53 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Момичета колко килограма сте качили досега

Аз избягвам да се следя, че много се стресирам Wink  в последната година  качих доста килца... За скромните ми 152 см, последния път бях 68,2кг, което е около 2-3 кг качени от началото на бременността. Със сигурност поне един от тези килограми са ми качени на бюста, той винаги е бил голям, ама сега усещам как натежава.
Досега в кабинета не са ме мерили, теглили и тн, само ендокриноложката се изненада, че бързичко качвам. Ама много се бях отпуснала на тесто, особено на хляб, при положение, че цял живот не съм обичала и дори вкъщи не сме купували хляб доста дълго време. За сметка на това, няма го неутолимият ми апетит за сладко. Е, хапвам понякога, свекървата много ме глези и все праща - ту крем карамел, ту ябълков сладкиш... На домашно как да откажа.

Уж все гледам да внимавам какво ям, защото съм си предразположена към напълняване, имам и фамилна обремененост с диабет, но като усетя гадене, солетите са първото нещо, към което посягам. И водата с лимон.

# 151
  • София
Това с килограмите ми е болка още от предишната. Бях качила близо 30 килограма,а сега дори съм свали с това че нямам апетит🤦

# 152
Сега съм +1. Първата бременност качих 11, всички бременни около мен качиха само 6, нямам никаква идея как го правят.

# 153
То и обездвижването си казва думата....

Преди ходех на танци два пъти седмично и това малко или много си оказваше влияние. Ама работя от вкъщи вече две години, а последната половин година се случиха разни неща, които ни спряха временно от обикаляне и спорт и сега една двучасова разходка в бавен темп ме изморява.
От другата седмица ще се връщам в офиса и от сега съм стегнала раницата за фитнеса - той е долу на партера и изобщо нямам оправдания да не ида. Е, ще ползвам само пътечката, просто да вървя, постепенно да се раздвижа, не смея по-тежки неща да правя, но пък има толкова интересни и полезни статии за слушане/гледане в интернет, че със сигурност няма да ми е скучно.

Искам да попитам момичетата, които са минали вече ФМ - пускат ли таткото вътре?

Дано да имаме късмет да видят какъв ще е полът - аз много искам момиченце, но имам усещането, че ще е момче. Таткото пък е сигурен, че ще е момиче.

Каквото и да е, да е здраво, ама сме нетърпеливи и любопитни.

# 154
Утре ми предстои ФМ, нямам търпение. Дали е възможно в 13 седмица да се види пола на бебето? ❤

# 155
Утре ми предстои ФМ, нямам търпение. Дали е възможно в 13 седмица да се види пола на бебето? ❤
С предишната ми бременност разбрахме пола в 13 седмица. Някои жени разбират и по-рано. Но вчера на ФМ не можаха да ми кажат, отново в 13 седмица.

# 156
Зависи в каква поза е застанали, но има доста голям шанс. Имайки предвид, че е рано, може и да е грешно предположението от лекаря.

# 157
С предишната ми бременност разбрахме пола в 13 седмица. Някои жени разбират и по-рано. Но вчера на ФМ не можаха да ми кажат, отново в 13 седмица.
Здравей, извинявай но с вагинален ии коремен ти гледаха? Притеснявам се и скоро ми предстои.

# 158
Здравейте,

да се включа с отговора, за да се успокоите Simple Smile - с коремен гледат. Няма нищо страшно, всичко ще е наред. Само бъдете спокойни. Аз също бях с голямо притеснение и след това ми олекна много.

Здравей, извинявай но с вагинален ии коремен ти гледаха? Притеснявам се и скоро ми предстои.

# 159
По повод качените килограми, аз по принцип съм доста слабичка, 50 кг, и понеже първите два месеца нищо не се променяше в тялото ми освен че коремът ми беше подут, реших, че аз просто ще качвам само на корем и ще ми проличи късно. Обаче от 11 г.с. някъде апетитът ми се увеличи, почнах да ям много тесто, а не тренирам, защото АГ-то забрани. И тази седмица (13-та) с ужас установих, че всичките ми дънки са ми тесни, и имам поне 3-4 кг отгоре, но разпределени навсякъде - бедра, дупе, корем... Дори майка ми (която още не знае) отбеляза, че се радва, че вече имам бузи и нямам толкова "изстрадал" вид. Не изглеждам бременна, изглеждам надебеляла и това ме дразни. Изобщо не стана както си го представях, че ще си стоя като фиданка и само корем ще имам.

# 160
Аз съм +1кг.☺️,само на коремче качвам ,но е доооста голямо вече. Не мога да си закопчея нито един чифт дънки и панталони,така че си купих вече "бременни "дънки 😃 и вкъщи си ходя по пижама.Предните бременности ми личеше от 5-ия месец,сега от 3-ия,но АГ каза ,че за трета бременност е съвсем нормално.
Утре най-накрая съм на ФМ и БХС ,вече ми е притеснено ,дано всичко е наред 🙏,ще пиша след прегледа. Надявам се да видим и пола,макар че нямам предпочитания,само да е здравичко бебчето 🥰

# 161
По повод качените килограми, аз по принцип съм доста слабичка, 50 кг, и понеже първите два месеца нищо не се променяше в тялото ми освен че коремът ми беше подут, реших, че аз просто ще качвам само на корем и ще ми проличи късно. Обаче от 11 г.с. някъде апетитът ми се увеличи, почнах да ям много тесто, а не тренирам, защото АГ-то забрани. И тази седмица (13-та) с ужас установих, че всичките ми дънки са ми тесни, и имам поне 3-4 кг отгоре, но разпределени навсякъде - бедра, дупе, корем... Дори майка ми (която още не знае) отбеляза, че се радва, че вече имам бузи и нямам толкова "изстрадал" вид. Не изглеждам бременна, изглеждам надебеляла и това ме дразни. Изобщо не стана както си го представях, че ще си стоя като фиданка и само корем ще имам.

Аз пък винаги съм имала коремче, от малка. Затова все още не ми личи, само съм се окръглила - бедра, гърди, по-пухкава съм станала, но хората мислят, че просто съм качила килца от стоенето вкъщи. Има време да си проличи, но вероятно няма да е само на коремчето, а навсякъде.
Само дето от дънките един-единствен чифт ми стават (засега), една-две по-свободни блузки и това е. Якетата до едно тесни, та се почудих какво да обличам. Огледах къде има магазини с дрешки за бременни, да ида на място и да си харесам нещо за лятото. Обичам да нося рокли, но и без панталон няма как да станат нещата.
Ще има шопинг скоро Wink

# 162
С коремен

# 163
На мен определено ми личи, дънките не ми стават, а тези за бременни, които си взех, все още са ми големи. Затова ходя със спортни клинчета с висока талия и така ми е най- добре. В бедрата също съм качила, усещам.

# 164
Аз съм качила 2-3 кг, но сега само на корем и гърди. Краката ми като клечки, та малко странно изглежда. Иначе аз от две седмици вече съм само с дънки за бременни, не е добре да има ципове и копчета там да притискат. 12+4 съм.

Общи условия

Активация на акаунт