❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 56 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
18та седмица съм и съм +3,5кг. Никога не съм качвала за толйова кратко врмее 😃😃 толкова ми е странно и се забелязвам попроменена не само в корема. Любимият ми луфт между краката изчезна 🤣🤣

# 451
Аз си стоя на -4, но повръщането ми спря преди две седмици и като че ли все още ми липсва апетит. Все пак съм изненадана, защото основно лежа и ям въглехидрати.
Аз също съм все още така.
17г.с -4кг

# 452
Здравейте,

аз в 17 седмица и 2 дни съм качила почти 1 кг, което за мен е странно, тъй като предния път за цялата бременност бяха 25 кг.

# 453
Като цяло се надявам с повече движение и по-нормална храна да позадържа нещата с килограмите. Колкото и да ми се гади пак няма нищо общо с първия триместър. Предстои ни най-хубавият триместър Simple Smile)
Вие измислихте ли имена?
Ние още не сме, имам списък, но никое не ми звучи. Питах каката тя каза да го кръстим - Момиченце Joy

# 454
Момичета, Магнерот има ли значение преди или след храна да се пие?

# 455
Момичета, някоя с плацента превия дали има сред вас? Да си споделим тревогите..

# 456
Момичета, Магнерот има ли значение преди или след храна да се пие?

Таблетките трябва да се поглъщат цели или сдъвкани с малко количество течност, преди или по време на хранене.

# 457
Здравейте,

Имате ли дискомфорт или лека болка в слабините? 🤷🏼♀

# 458
  • Варна
Здравейте! Идвам да се похваля, че в петък излязоха резултатите от генетичния тест и за щастие всичко е отрицателно! Heart Eyes
Пратихме втората проба на 13-ти, а на 22-ри вечерта имаше резултати.
Полът на бебе #2 е:
Скрит текст:
пак момче! Blue Heart

Много сме щастливи с ММ и исках да пиша още в петък, но той настоя да кажем първо на бабите и дядовците по време на празниците и тогава на всички останали. Затова се забавих  Grinning

В петък съм на ЖК и нямам търпение да видим колко е пораснало мъничето. Вече ще съм в 17г.с. Мисля да изпитам моя АГ да видим дали ще познае пола Joy Последно ме гледа в 13г.с. и тогава не се видя.

# 459
Jinx, честито. Много се радвам на
добрите новини при теб. Сигурно и на прегледа ще се види вече щом си в 17 г.с.
Аз съм в 15 г.с. и вчера сутрин (пак ме приеха в болницата) когато ме гледахме, вече ясно се виждаше, че е момче.
Мен ме изписаха четвъртък, но в неделя срещу понеделник имах пак зацапване и отново ме приеха. Този път е тъмно кафяво. Отново съм на системи и инжекции. Хубавата новина е, че бебето е добре.

# 460
Джинкс, чудесна новина. 😊
Отборът на момченцата значително нараства. 😁
M-angle дано скоро окончателно закрепите нещата. Чудесно,че бвбето е добре. Вижда ли се от къде е кървенето?
Моето бебе последните 2 пъти все застава в някакви сложни пози и не успявам да получава хубава снимка. Все краката на главата, ръцете пред лицето, върти се  с гръб. 😁 Снимам кратки видеа, да мога да си го гледам все пак.

# 461
Това, което успях да разбера, че плацентата ми е отново предна и там няма отлепване.
Но по задната стена се вижда нещо, откъдето идва кървенето. Според доктора, който ме приема не е отлепване май, а просто бебето не е уплътнило и сега се оттича стара кръв. Смята, че до месец бебето ще е достатъчно голямо и този проблем няма да го има. Не ми остава друго освен да си кротувам и надявам.

# 462
Alexxi, може ли да пуснем една анкета да се преброим според пола? Май наистина преобладават момченцата.

Аз имах силно пречувствие, че ще е момче, но се оказа момиче😁

# 463
Jinx, честито. Много се радвам на
добрите новини при теб. Сигурно и на прегледа ще се види вече щом си в 17 г.с.
Аз съм в 15 г.с. и вчера сутрин (пак ме приеха в болницата) когато ме гледахме, вече ясно се виждаше, че е момче.
Мен ме изписаха четвъртък, но в неделя срещу понеделник имах пак зацапване и отново ме приеха. Този път е тъмно кафяво. Отново съм на системи и инжекции. Хубавата новина е, че бебето е добре.
Ти ли беше съгражданката от Шумен? И на мен ми предстои утре да ме приемат в МБАЛ Шумен. Ще ми правят серклаж. Хем вече съм го минала с първото и пак съм притеснена.

# 464
Да, аз съм от Шумен.

Общи условия

Активация на акаунт