❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Сутринта си мислех да задам същия въпрос😁Аз мисля, че още не усещам, но коремът ми расте с всеки ден и очаквам скоро да се случи. Четох, че между 18-21 седмица започва усещането при 1ва бременност.

# 631
Сутринта си мислех да задам същия въпрос😁Аз мисля, че още не усещам, но коремът ми расте с всеки ден и очаквам скоро да се случи. Четох, че между 18-21 седмица започва усещането при 1ва бременност.

Мен всички ме питат дали го усещам вече - в 18 седмица съм и нищо не усещам... Или не знам какво да усещам. Четох, че може да е гъделичкане или балончета или усещане като от газове, но все си мисля, че като усетя, ще разбера, че е това.

# 632
И аз нищо не усещам, а уж ми е втора бременност. Почти в края на 18-та седмица съм. Но плацентата е предна и лекарката, при която бях за второ мнение, ми обясни, че плацентата е като гъба, която поема удара. И трябва да го усетя като заякне. Иначе корема ми не е много пораснал, и тези дни ми е много леко, чак взимам да се притеснявам. Но пък в първата бременност корема порасна точно за две седмици в пети месец...

# 633
От 18 г.с. започнах да го усещам и близо две седмици по късно си ме рита всеки божи ден 🤗
Повярвайте ми,усетите ли го,няма да сбъркате чувството!

# 634
И аз го усещам всеки ден, като истинско ритане, много много вълнуващо , сега чакам момента в който и татко му ще го усети ❤☺

# 635
И аз нищо не усещам, а уж ми е втора бременност. Почти в края на 18-та седмица съм. Но плацентата е предна и лекарката, при която бях за второ мнение, ми обясни, че плацентата е като гъба, която поема удара. И трябва да го усетя като заякне. Иначе корема ми не е много пораснал, и тези дни ми е много леко, чак взимам да се притеснявам. Но пък в първата бременност корема порасна точно за две седмици в пети месец...

И аз съм с предна плацента и четох, че тя "пречи" на по-ранното усещане. Иначе, последния път на ФМ лекарката май каза, че е 20 см дълго, но й нямам голяма вяра... Аз ако си "глътна" корема и стегна мускулите, не личи, че съм бременна, но съм с много слаба коремна мускулатура и винаги съм била с отпуснато коремче. И като си се отпусна... Ами личи ми Simple Smile

# 636

И аз съм с предна плацента и четох, че тя "пречи" на по-ранното усещане. Иначе, последния път на ФМ лекарката май каза, че е 20 см дълго, но й нямам голяма вяра... Аз ако си "глътна" корема и стегна мускулите, не личи, че съм бременна, но съм с много слаба коремна мускулатура и винаги съм била с отпуснато коремче. И като си се отпусна... Ами личи ми Simple Smile
Същото ми казаха и на мен. С това разположение ще го усетя късно. Вече съм 19та седмица и нищо.

# 637
Аз съм с предна плацента и първа бременност- потупване и гъделичкане усещах през няколко дни от 15 г.с., в 18та беше първият истински ритник и от 19та го усещам ежедневно - силни ритници, усеща се през корема ми и дори го хващам на видео как ми трепва корема като ритне. Simple Smile

# 638
19г.с, задна плацента, 2ра бременност усещам го от доста време, днес и таткото го усети през корема. Обикновено спира като си сложи ръката, но днес го изловихме Simple Smile

# 639
Аз съм в 18+6 дни с задна плацента и го усещам вече от около 2-3 седмици. Вече доста добре усещам ритничетата. Най често почва да рита когато усети кучето до корема ми.😊

# 640
  • София
Аз съм в 18+6 дни с задна плацента и го усещам вече от около 2-3 седмици. Вече доста добре усещам ритничетата. Най често почва да рита когато усети кучето до корема ми.😊
А после каква любов и комбина ще са Grin

# 641
А после каква любов и комбина ще са Grin
После няма да мога да ги разделя, то от сега е една любов като се видят не ми се мисли.😁😊

# 642
Здравейте!

Знам, че за повечето още сигурно е рано и не са започнали да купуват мебели, но предполагам, че се оглеждате. Simple Smile
Имам въпрос дали сте виждали някъде детско гардеробче със стъклени/прозрачни рафтчета и чекмеджета? Става въпрос за нещо такова:

Аз поне не успявам да намеря никъде из магазини и интернет и се чудя дали изобщо се предлагат в България?

# 643
  • Варна
Здравейте!

Знам, че за повечето още сигурно е рано и не са започнали да купуват мебели, но предполагам, че се оглеждате. Simple Smile
Имам въпрос дали сте виждали някъде детско гардеробче със стъклени/прозрачни рафтчета и чекмеджета? Става въпрос за нещо такова:

Аз поне не успявам да намеря никъде из магазини и интернет и се чудя дали изобщо се предлагат в България?

От модули в ИКЕА може да се сглобите. Simple Smile Виждала съм ето такова, не е същото, но подобно:

Този модул се казва Ikea kallax, може да няма шкафчета отстрани, може да е по-голям, да има повече разделения. Общо взето вие си го конфигурирате.

# 644
Здравейте, момичета.
Аз съм в края на 17 седмица, но още от 14 седмица си усещам бебка, най - често когато й пускам музика, започвам да виждам движение в коремчето, точно където е тя. Може да опитате . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт