Промоции на книги тема 13

• 41 632
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Ако имат Сиела промоция, дано не е само във физическите книжарници. Прецакани ще сме от малките населени места.

# 511
Според мен ще пуснат. Ако нямаше да има промоция, щяха да го обявят предварително, защото вече е станало традиция. Може да е само за деня - 24-ти, но ще има.
Чакам да видя Озон какво ще пуснат, дано е код за всички книги, защото искам да купя нещо на Фют и Егмонт.

За съжаление в имейла от Озон пише, че кодът не важи за издателства "Рибка", "Фют", "Егмонт", "Orange Books" и "Книги с кауза".

Прави ми впечатление, че напоследък "Рибка", "Егмонт" и "Фют" никъде не ги намалят, което ме кара да мисля, че самите издателства не искат книгите им да се продават с отстъпка.

# 512
  • Mostly in my mind
ако имат промоция Сиела, дали мога да помоля да ми вземе някой от физическа книжарница нещо, че и трябва за 30 май. мога и по сметка да пратя пари
Ще съдействам, живот и здраве! 🤗
много благодаря Gift Heart

# 513
CIELA обявиха каква ще им е промоцията:

🔝🔝🔝 Празнуваме Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност с -50% на 200 наши любими заглавия! 🔝🔝🔝
💥ОНЛАЙН САМО НА www.ciela.com  на 24 И 25 МАЙ!💥
Скоро ще споделим линка с пълния списък на книгите, които смятаме, че трябва да си подарите.
📍Oтстъпката ще бъде валидна в периода от 00:00 ч. на 24 май до 24:00 ч. на 25 май 2021 г. на www.ciela.com
*Важи до изчерпване на количествата на избраните заглавия в склада на онлайн магазин ciela.com

# 514
  • Бургас
Е бива ли така само онлайн. За една книга сега ще трябва да пускам поръчка.

# 515
  • София
Е бива ли така само онлайн. За една книга сега ще трябва да пускам поръчка.
И то, ако я има с 50% изобщо. 😃

# 516
  • Mostly in my mind
тю, то пък само онлайн...

# 517
  • Варна
Нанси, много си права, специално за Фют, но може и да е и за другите. На Алеята на книгата във Варна преди година питах на щанда им, защото и тогава нямаха намаление. Взеха да ми обясняват, че едва ли не трябва да сме им благодарни, че не дават % намаление, защото така имали възможност да издават повече книги. Както и да е, когато реша да купувам книги на Фют, ползвам винаги 10% намаление на Озон, не е кой знае колко, но мен ме кефи... Laughing

# 518
И само на определени заглавия, забележете ...

# 519
  • София
Жалко, бях се насочил към научните издания - явно и тях ги е ударило кризата...

# 520
Happy Mijjj, благодаря че сподели за Озон (абонирах се за бюлетин, пък мейл нямам), има една книга от Сиела, която искам за подарък и ако не е сред 200-те избрани, очевидно от Озон ще я поръчам. А мислех да я търся в книжарницата на Сиела, но щом само онлайн имат намаление, очевидно отпада това.

# 521
  • Бургас
Сиела са качили линка кои книги ще са на -50%.
https://www.ciela.com/knigi/promotsii-knigi/promocija-na-izbrani … tvo-siela-50.html

# 522
Много разочароващо от Сиела, а бяха от малкото, да не кажа единствените, които вкараха хората във физическите книжарници на хубавите празници.

Не че дължат намаление и промоции, но бяха смели и наистина зашеметиха с традицията си от отстъпки с 50%.

Сега се излагат най-вече с подбора на заглавията.
И с ограничението да са само онлайн на промоционални цени.

# 523
Освен това вероятно ще имат и такса доставка, независимо от сумата (обикновено е така при офертите им тип -50%).
При мен Озон печелят, книгата не е в списъка им.

# 524
  • Разпиляна във въображението
Само една от книгите, които исках е от тези с намаление. Няма да я поръчам, с доставката нямам сметка. Ще се прехвърля в Озон.

Общи условия

Активация на акаунт