На пазар във Варна - тема 68

• 35 520
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Дръжки купувах миналата година от един магазин на околовръстното, който работеше в събота, не знам за неделя. При интерес ще потърся точният адрес.

# 391
  • Варна
От Софи Чайка купувах последно, хареса се на работа. Мисля да меся и аз.

Къде точно в Чайка?
Зад дългия блок на ЦБА Чайка, аптека Поли и голямата детска площадка има малък паркинг. Там е фурната. Днес по препоръка на приятелка взех от Дивото брашно, обекта в пазар Чаталджа, козунак с шоколад. Страхотен е, много въздушен, не въз сладък. Малко е шоколадът като цяло, но е добър на вкус и конци.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 00:16 от Blue Turquoise

# 392
Виждали ли сте някъде от приставките за готвене на пара? От магазините тип левче съм купувала отдавна, но сякаш май ги изпокриха напоследък. Търся и от малките тенджерки 15- 18см, стоманени с капак.
Сещате се какво им се случи и на двете... 😁🙈

# 393
  • ВАРНА
Някъде да сте виждали флумастри или боички, които с четка да се рисуват върху яйцата ? Иска ми се малко по-интересна украса тази досина, но да е безопасна и да става за хранителни продукти. Приемам всякакви идеи Smiley

# 394
Това видях в ДМ вчера,

# 395
  • Варна
Кошница за готвене на пара имам от ИКЕА. Налични са и в магазина, когато съм ходила.
https://www.ikea.bg/products/cookware/pots-pans/cooking-accessor … -na-para/00459277

# 396
Някъде да сте виждали флумастри или боички, които с четка да се рисуват върху яйцата ? Иска ми се малко по-интересна украса тази досина, но да е безопасна и да става за хранителни продукти. Приемам всякакви идеи Smiley

В Кауфланд видях седефени писалки за яйца (точно като флумастери изглеждат).

# 397
Блу, благодаря ти много! Достатъчно ли са високи крачетата, за да покрие да кажем близо 400мл вода? На снимката ми изглеждат като да са 1- 2 см високи.

# 398
Здравейте, къде във Варна подстригват хубаво (дамско) на нормални цени?

# 399
  • Варна
Здравейте, къде във Варна подстригват хубаво (дамско) на нормални цени?
Има специална тема за това! https://www.bg-mamma.com/?topic=1030395

# 400
Здравейте, да сте виждали из Варна някаква играчка от филма Соник? В Комсед и Хиполенд няма....

# 401
Кабинет с добра апаратура за костна плътност , остеопороза....къде и цени ? Предполагам, плаща се, не е по здравна каса?

# 402
Има отделна тема за фризьорите наистина, но ако не го превръщаме в десетдневна дискусия, мисля че няма да е фатално да отговоря Simple Smile доволна съм от Мето Simple Smile

# 403
Кабинет с добра апаратура за костна плътност , остеопороза....къде и цени ? Предполагам, плаща се, не е по здравна каса?
Камея в центъра за измерване на костна плътност в окръжна. Много често имат програми с големи намаления, ще потърся инфо и ще прикача. Няма по здравна каса.

# 404
Много ти благодаря, Ре_ге. Никога не съм ходила , а е належащо.

Общи условия

Активация на акаунт