Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 168
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Първа стимулация в Турция от 4 ембриона след ПИД, всички с грешки. От втората от 3 - 1 здрав. Ще опитам и трети път. Дано имаме късмет и ще действам вече с трансфер. В БГ 4 инсета, от първата имам бременност до 9 г. с. След това няколко инвитро опити, два трансфера и свеж и зет без резултат. Вече на 40 години, с неизяснен стерилитет сме. И мен много ме е страх от аборт и усложнения при евентуална бременност, и физическото и психическото възстановяване си искат време, а вече е ценно и толкова бързо се извърта, като пясъчен часовник, в процедури, изследвания, надежди.......

# 121
Ние ще правим ПИД, само да имаме ембриони живот и здраве. Имам зад гърба си едно кухо яйце след инсеминация, и бих направила всичко, за да избегна подобен проблем отново. А и няма смисъл да си правим трансфери напразно, както в БГ.
Имам доверие, че в болницата знаят как да направят изследването с мин.риск за ембрионите.

# 122
Мноого ме беше страх от ПИДто, но добре че направихме. От 8 яйцеклетки, 7 се оплодиха. До 5ти ден имахме 4 останали, на тях ПИД. 3 бяха с грешки, 1 беше здрав и чудесен. Като за първи опит изобщо не знаехме и не сме мислили колко броя ще извадят, оживеят, че да изследваме. Като остана един ми стана много неприятно, след всико което съм чела, но... Бебка идва другата седмица  👶 на 29.04 с планирано секцио!!
Пожелавам успех на всички и светли празници! 🍀🌺🌼

# 123
Да, затова казах, че всички си мислим, че зачеването е най-трудното. Но трябва да му подсигурим добър материал. Реално се оказва, че ако си имаш една златна точица и тя е здрава, успеваемостта е много голяма ♥️

# 124
На нас ни препоръчаха ПИД заради тежък МФ (олигоастенотератозооспермия + ДНК фрагментации). 2 имаме с мозаицизъм, 7 добри. От добрите имам 1 ЗЕТ с мисед (кухо яйце), 1 след размразяване не се развиваше както трябва и го унищожиха, 1 в момента в корема ми в 8-ми месец. Хубав резултат от ПИД не гарантира (успешна) бременност, но лош резултат като минимум спестява излишни трансфери, което хич не е малко.

# 125
Аз имам 3 естествени бременности от раз почти, всяка завърши с мисед със спряла сърдечна дейност на плода - в 7, 10 и 14 гс. И 2 кюртажа в резултат на тива. Сега правим стимулации, до тук сме изследвали 6 ембриона с ПИД и за жалост всички са с грешки, но това е много по щадящо от забременяване с болен ембрион. Ако бяхме трасферорали някой от тези ембриони щях вероятно пак да съм бременна и после да ме стържат. Несравнимо по-добре е с ПИД . Съжалявам, че загубих 2 години и не започнах с инвитро още след втория аборт, а слушах глупости за изследвания, добавки и да опитваме. До сега вероятно щяхме да гушкаме бебе, а не да треперя, че ми изтича времето.

# 126
Момичета, наистина ли няма внос на Cetrotide в Турция? Днес така ни казаха и ни изпратиха в специална аптека.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 14:32 от Penguin4e

# 127
Здравейте, момичета има ли някой в Истанбул, която да ми купи една инжекция лукри.... депо.Да ми пише на лично съобщение

# 128
Здравейте, насочили сме се към Инвитро в Турция и бих помолила за малко препоръки. Имам поликистоза, тромбофилия, един аборт в 14гс, опити от 5 години, с всичките лапароскопии, хистеро, цветни снимки. Спермограмата е ок. Има ли някоя с подобен проблем и може ли да ми препоръчате лекар и болница? Чета за Мемориал и Бахчеджи, каква е разликата, коя избрахте вие? Благодаря

# 129
  • София
Здравейте, момичета има ли някой в Истанбул, която да ми купи една инжекция лукри.... депо.Да ми пише на лично съобщение

Понеже сега лекарствата са дефицит  ако я няма заместителя е Золадекс

# 130
Има ли момичета в Турция в момента, които ще се прибират към България днес, утре или вдруги ден?
Трябва ми една инжекция от там.DisappointedFlowers Four Leaf Clover

# 131
Има ли момичета в Турция в момента, които ще се прибират към България днес, утре или вдруги ден?
Трябва ми една инжекция от там.DisappointedFlowers Four Leaf Clover
Аз съм в Турция, но ще се прибера другата седмица.

# 132
Здравейте, дами. Накратко нашата история. Крайно тежък мъжки фактор- олигоастенотератозооспрмия. 2 стимулации 1ви опит два ембриона до трети ден, кръвен 0 и втори опит три ембриона до трети ден, кръвен отново 0. Ембрионите не ни се развиват след трети ден, заради много тежки МФ. Моля да ми препоръчате коя клиника е подходяща за нас в Турция и какво може да ни помогне да сбъдне мечтата си. Имаме ли изобщо шанс с морфология 0.5% и с 100 хил. Бройки. Качество, подвижност - катастрофа. Не знаем какво да правим.

# 133
Здрасти, Mishoni23,

С две ръце препоръчвам проф. Башар. Той има самостоятелен кабинет във Fulya Terrace и работи с д-р Емре Тургут. Имат обща кординаторка. И двамата са страхотни 😊 Според мен може да си направите консултация и да ви кажат какво могат да предложат. Ние лично правихмеTESA заради висок процент ДНК фрагментация и успяхме да замразим 3 бластоциста. Пращам линк към ФБ страничка с пост за тяхната съвместна работа - https://www.facebook.com/100464655510697/posts/204241911799637/?d=n

Ако имаш допълнителни въпроси, с радост ще отговоря и на лично 😎

Здравейте, дами. Накратко нашата история. Крайно тежък мъжки фактор- олигоастенотератозооспрмия. 2 стимулации 1ви опит два ембриона до трети ден, кръвен 0 и втори опит три ембриона до трети ден, кръвен отново 0. Ембрионите не ни се развиват след трети ден, заради много тежки МФ. Моля да ми препоръчате коя клиника е подходяща за нас в Турция и какво може да ни помогне да сбъдне мечтата си. Имаме ли изобщо шанс с морфология 0.5% и с 100 хил. Бройки. Качество, подвижност - катастрофа. Не знаем какво да правим.

# 134
Момичета, на тези от вас на които са изписани лекарства за венозни приложение, къде ги поставяте в България?
Какъв документ искат от болницата, за да ви поставят лекарствата?
И с кого говорите, с лекар, с рецепция, за да уговорите самата манипулация?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт