АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 313
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
На мен Ния много ми харесва!

# 481
Проблем за името имам само с дъщеря ми, тя си е измислила име и не може да преживее, че няма да е това.
А иначе исках да кръстя сина си Георги, обаче свекър ми се казва така Simple Smile и е толкова проклет, че реших, че няма да се казва така ххаха

# 482
  • Пловдив
За името сигурно ще е на майка ми,тя е Мария,но няма да е Мария .Синът ми е роден а 06.05 и го кръстихме Георги.На мнение съм,че трябва да го усетим и двамата,а и аз на човек,който не заслужава,не бих кръстила.И въобще не е задължително да е на някой

# 483
Минавам да ви кажа, че до 19.04 има намаления във Вис Виталис до 50%, но на повечето продукти са си около 20% като гледах. Изскочи ми преди малко и реших да споделя.

https://visvitalisbg.com/?fbclid=IwAR3SaXaS_FcgY8Cbc5_V1bHlSf2EQ … dSq7x2L2sHjWPipQs

# 484

Моля за помощ ! Какво мислите за тази количка и случайно някой да има наблюдения ? 🙉

# 485
  • София
Само на мен ли са ми прекалени тези цени? То за тия пари и автомобил може да се купи 🤣

# 486
Само на мен ли са ми прекалени тези цени? То за тия пари и автомобил може да се купи 🤣
Ами явно всеки си преценя според джоба. На мен също ми се вижда много. На мен бюджета ми е 800лв макс за количка 2 в 1,ако може за по малко ще е супер. Столчето за кола ще купим отделно искам да е хубаво да се върти на 360 градуса и да има легнало положение,което е към 400лв.На мен главните неща ще ги купуват сестрите ми и майка ми. Едната сестра количка,другата кошара със скрин,мама стол за хранене и електрическа люлка. За нас остават дрешки,шишета,стерилизатори и спално бельо. Въпреки че сестрите ми и майка не са ми казали опрделени суми,в смисъл казали са ми да избирам парите нямат значение аз не искам да ги нагърбвам със скъпи неща. За мен 1800лв са доста,но все пак както казах всеки си преценя според бюджета😊

# 487
Аз също не бих дала толкова много пари за количка. Предпочитам както казва Милото да си купя скъпо столче за кола, защото там вече има смисъл.

# 488
И аз съм от тези, които са решили да не купуват скъпи колички, а за столче да се вложат повече, понеже се очертава бебето да е доста пътуващо Simple Smile Та имате ли набелязани бюджетни колички, които да знаете че са леки и удобни и да имате препоръки за тях. Също и за столче?

# 489
  • Варна
Момичета, имам въпрос, може да ви се стори глупавичък, ама хич не мога да се ориентирам.. Набелязала съм тези дни да поръчам този стартов пакет шишета Нук от Вис Виталис :

https://visvitalisbg.com/product/nuk-startov-set-bebeshki-shishe … mperature-control

Въпроса ми е ако избера този, трябва ли и помпата ми за кърма да е същата марка, или може и друга ?
Смисъл двете неща имат ли общо ?

# 490
Момичета, минах ФМ, всичко е нормално и се успокоих. Коремчето на бебчо е даже седмица напред, не знам как има такова голямо разминаване с другият ми АГ по каса. Бебчо е 414гр. 21+2 съм. Много съм щастлива, мериха ми и шийката 40мм., успокоих се и за стяганията, нямало проблем.

# 491
Summer, можеш да си вземеш шишета, които си избрала. Ако помпата не е на тази марка, просто ще ти трябват още 1-2 шишета от съответната марка на помпата в които да се цедиш, защото всяка помпа пасва на конкретната марка шишета и после си ги преспиваш. Обикновено към самата помпа също има шише 1 или 2 броя и може и да не се налага да купуваш.

# 492
И аз съм от тези, които са решили да не купуват скъпи колички, а за столче да се вложат повече, понеже се очертава бебето да е доста пътуващо Simple Smile Та имате ли набелязани бюджетни колички, които да знаете че са леки и удобни и да имате препоръки за тях. Също и за столче?
Аз съм с подарената количка от Кампанията, която е Moni ciara най-евтиния вариант, параметрите и ми допадат, само ме притеснява малко това че не е с отделен кош за новородено, а е трансформиращ. Не знам дали това би било някакъв проблем, но мисля ако не ми хареса да си купя друга.

# 493
  • Бургас / Славейков
Минавам и аз да се отчета .Днес бях на фетална морфология 20+6.Бебчо е добре вече е 404гр.Правиха ми и вагинален преглед дължина на шийката на матката 5,5мм.Единствено се притесних ,че съм с ниско разположена предна плацента.ММ пак без секс ще е.И да не вдигам тежко и да се пазя.В петък съм на консултация.Днес времето беше чудесно.Но много се задъхвам като вървя.Докторката каза ,че е от хемоглобина. Последно ми бе 110.Което е малко.

# 494
  • Варна
Благодаря ти ! Значи най-добрият вариант е да си избера и помпа на Нук ( ако се реша да поръчам тези шишета ) Няма смисъл хиляда шишета да имам, поне така разсъждавам аз.

Summer, можеш да си вземеш шишета, които си избрала. Ако помпата не е на тази марка, просто ще ти трябват още 1-2 шишета от съответната марка на помпата в които да се цедиш, защото всяка помпа пасва на конкретната марка шишета и после си ги преспиваш. Обикновено към самата помпа също има шише 1 или 2 броя и може и да не се налага да купуваш.

Общи условия

Активация на акаунт