Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 976
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
А новите врати как изглеждат?

Не е ли опция да заменят всичките?

А вие да си поръчате от Германия или Испания и евентуално да претендирате за ваучер за отстъпка, който да компенсира доставката, която ще платите?

# 91
Икея в БГ изобщо не са в час.
Столът, който върнах, го има същият в сайта, с разликата че дамаската е на ромбове зашита, вместо на черти, и че цената на новия е с 10 лв.повече. въпреки това ми отказаха замяна, а ще връщат пари. Въпреки това оня ден ме пита госпожата колко тежал, че да го впише в поръчката по връщането. Викам й отворете в сайта, и вижте Ренбергет стола колко тежи. Ама ни нямаме такъв, той вече не се предлага...ахъм. Добре.

Много неориентирани.

Разбира се, че са длъжни. Но трябва яко писане и яки нерви.
Щом за един пиклив стол за има няма 100 лева втори месец се разправям, представи си за кухня колко ще отнеме..време и нерви.
От много години се обзавеждам от Икеа в чужбина и никога не съм имала проблеми. От българската ИКЕА се оправдаваха,че проблемите им са заради "пандемията",но в същото време дъщеря ми ,която живее на един остров, Тенерифе,насред океана ,поръчва днес и утре отива да си взима поръчката и струва по-евтино отколкото в България

# 92
От кревата ви пиша, затегнати са всички неща, които можеше да бъдат затегнати. Имаше накъде да се затягат. За сега нищо не скърца май. А, дано! Не съм сложила подложките на опорите, че се оказаха 4 големи и 4 малки. Утре ще купя еднакви и достатъчно големи, и ще сложа и тях.

# 93
А, че Фърли се с плонж да го изтестваш...то тъй само, никакъв тест не е Joy

# 94
От 4:30 се меткам по кревата, не скръцва. Сега ще си доспивам на спокойствие. 😃 Живи и здрави да сте, че дадохте акъл. 🤗

# 95
Някой има ли шкафа за обувки на Хемнес да ми измери нещо.
https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … a-obuvki/60156121

# 96
Дали ресторантът в Икеа вече работи?

# 97
  • пловдив
Здравейте .
Закупихме два стола за трапезария , сглобени са вече ,но се оказа ,че не са цвета ,който ни трябва .Вместо цвят дъб е върба и не се вписва никак в интериора.
Прочетох в сайта ,че щом са сглобени не могат да се върнат -наистина ли е така ?
Ако някой има опит ще се радвам да сподели.

# 98
Дали ресторантът в Икеа вече работи?
Не. Неработи още ресторанта. Само бистрото след касите.

# 99
Здравейте .
Закупихме два стола за трапезария , сглобени са вече ,но се оказа ,че не са цвета ,който ни трябва .Вместо цвят дъб е върба и не се вписва никак в интериора.
Прочетох в сайта ,че щом са сглобени не могат да се върнат -наистина ли е така ?
Ако някой има опит ще се радвам да сподели.

Може, но дават ваучер, не връщат парите.
Потърсете в общите условия хубаво, имаше го написано.

# 100
Поръчах си и този леген, подведена от описанието, че е с обем 9 литра. Мъжът ми отиде да вземе поръчката и ми пише, какви са тези саксии? Е, да знаете, 3 литра е Laughing
Някой ползва ли приставка за чекмедже SUMMERA?

Какви са размерите на квадратните сектори и лесно ли се реже? Искам да я приспособя за шкаф Alex и за още един, който не е от Икеа.
В крайна сметка взех STODJA
За едното чекмедже го оставих в оригинален вид, ръбчетата му застават точно на страниците на чекмеджето. За другото ги изрязах (лесно става) и влезе идеално.

# 101
Е... Къде са 3, къде са 9 литра. Как, по дяволите, са се "объркали"??!! Човече, твоите приключения край нямат. 😆

# 102
Пращат ми ново чело на мен. Хваля се.

# 103
Купихме спалня Brimnes, още нищо не знам за нея. 186/234 е
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 6x234-sm/19099157

# 104
Честито! Simple Smile
Нашата спалня е същата, много си я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт