Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 42 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Честито! Simple Smile
Нашата спалня е същата, много си я харесвам.
Удобно ли е да се ползва като няма нощни шкафчета?

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 16:33 от dannyny

# 106
И аз взех за сина ми този гардероб. Идеално пастна с другите мебели от Икеа. https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/br … rikrilen/40407922

# 107
Честито! Simple Smile
Нашата спалня е същата, много си я харесвам.
Удобно ли е да се ползва като нямат нощни шкафчета?
Ние си я взехме точно, защото не искахме нощни шкафчета Simple Smile
Никога не сме имали такива и не мога да направя сравнение. Но зависи и от това какво слага човек на нощното шкафче и иска да му е под ръка.
Аз понякога слагам чаша с вода на най-горния страничен рафт.
Книга, очила, дистанционно за тв/климатик поставям отгоре на таблата.

А чекмеджетата отдолу колко неща събраха.

# 108
На нашата спалня Бримнес сме сложили по една полица Lack от двете страни. Таблата направихме от плот Linmon. Леко късее (с 2-3 см), но от кувертюрата не личи.

# 109
  • Sofia
Здравейте! Някой има ли инфо за този продукт? Дали ще бъде наличен отново в скоро време?
Сещате ли се за други магазини, в които продават такива резервни ролки? В JYSK знам, че има, ама май само цели четки, а не пълнители.

# 110
  • София-Младост
Здравейте! Някой има ли инфо за този продукт? Дали ще бъде наличен отново в скоро време?
Сещате ли се за други магазини, в които продават такива резервни ролки? В JYSK знам, че има, ама май само цели четки, а не пълнители.
Наскоро колега каза, че си е купил от магазин, където продават храна и аксесоари за животни.
Преди няколко месеца беше пълно с тези ролки, аз си купих зимата. Иначе и в магазин за левче вероятно можеш да намериш.

# 111
Има в Пепко, ДМ.

# 112
Привет, скоро някой поръчвал ли е гардероб от серията PAX? Горе-долу колко време се чака доставката и заслужава ли си да се плаща за монтаж?
Благодаря!

# 113
  • Бургас
Лесно се сглобява Пакса, ще се справите. За мен не си заслужава да се плаща монтаж. Освен за кухня може би, там нямам представа как стоят нещата. Но другите им мебели на Икеа се сглобяват елементарно.

# 114
Монтажа на Рах е много лесен.Ако имате време и възможност няма да ви се опре.

Дали някой от вас има кухня Kungsbacka?
Интересно ми е с какво я почиства.
Благодаря

# 115
Привет, скоро някой поръчвал ли е гардероб от серията PAX? Горе-долу колко време се чака доставката и заслужава ли си да се плаща за монтаж?
Благодаря!
Монтаж за мен не си струва да се плаща.
Виж какво дава сайта като наличности за корпуси, аксесоари и врати и може да добиете представа, дали веднага ще може да вземете. Понякога не са актуални данните, но по-често са.

# 116
  • До сърцето...
За монтажа са отговорили съфорумките, присъединявам се.
Но не разбрах какво имаш предвид под "поръчка", от онлайн магазина ли? Защото няколко пъти ми прави впечатление, че в реалните магазини има наличности, а в сайта не са отразени. А и ако си от София/Варна/Пловдив не се струва и транспорта да плащаш (влизат в кола и не се размотаваш в чакане от-до). Мое мнение де.

# 117
  • Пловдив
Как един висок 236 см Пакс ще влезе в колата?

# 118
В нашата влиза, но е голяма. Бях попадала на снимки в интернет на такъв Пакс събран в автомобил, преди ние да пробваме.
Не знам обаче потребителската дала идеята колко голям Пакс и какъв автомобил визира...

# 119
  • София
нашата кола е хечбек, тойота.
сваляме назад предната седалка и все едно слагаме кашона седнал в нея. събира се точно, но само един пакет и за вратите се разхождаме втори път.
в по-голяма кола може би биха се събрали повече пакети.

Общи условия

Активация на акаунт