Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 42 066
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес е пристигнала 1/3 от кухнята, стискайте палци да съберат всичко до средата на юни.
Това все едно аз съм го писала. Направо не знам какво  се случва с доставкте им, да вземат да хлопнат врати и да не ни мъчат повече. В момента съм с 1/3 кухня (основно чела и един голям 80см долен шкаф), една резервация и една оферта, в която са всички основни части. Нямат налични долни шкафове на 60см, чекмеджета,  а по-лошото е, че няма и дата за доставка.  Ала-Бала, предполагам и ти чакаш подобни на мен артикули. Дай знак, ако/когато ти кажат, че могат да се резервират/купят, аз също ще пиша.

# 181
  • София-Младост
Днес е пристигнала 1/3 от кухнята, стискайте палци да съберат всичко до средата на юни.

При тях в склад ли е пристигнала тази 1/3?
От ИКЕА ли ще бъде монтажа? А уредите?
Вкъщи, тези неща бяха налични и ги доставиха много бързо. За повечето други неща казаха края на април, но и за края на май съм ок. След това остават някакви чекмеджета (които и да се забавят, не мисля, че пречат на монтажа) и едно от важните неща е шкафа за вградения хладилник.
Монтажа ще е от тях. Уредите-не. ДА минат празниците и започвам избор на самите уреди, ще видя и техните разбира се. Кухненските смесители ги похвалиха в друга тема. Мивката ми е най-голяма драма...хем искам гранитна, хем ако трябва да и робувам-не съм склонна.
mona77
Bodbin са шкафовете, дали защото са доста разпространени и се купуват или като цяло си е това с доставките.
На едни хора им казаха, че мивката може да им пристигне чак края на септември?!?

# 182
Аз имам гранитна мивка на Фат - фатгранит се води, черна. Имам я от 3 години и не бих повторила покупката. Майка ми ме послуша и взеха гранитсит на фат (май така се водеше) и е страхотна, много лесно се почиства. Сега има и значение къде живеете и колко твърда/мека е водата. При мен в Пловдив с този варовик постоянно се боря по мивката и все изглежда като непочистена, колкото и да се старая..

# 183
  • ENGLAND
Ала-Бала, ти кой смесител избра и кой похвалиха в другата тема (коя тема). Искам врътката да е отстрани, да не ми капе на самата батерия.
Аз мивката си я взех от баргин шопа, на половин цена. Питам ги защо, а те, сменят името на мивката и тези със старото име я пускат на половин цена, била е 45 паунда, аз я взех за 30, а сега с новото име е 60.

# 184

При тях в склад ли е пристигнала тази 1/3?
От ИКЕА ли ще бъде монтажа? А уредите?
Вкъщи, тези неща бяха налични и ги доставиха много бързо. За повечето други неща казаха края на април, но и за края на май съм ок. След това остават някакви чекмеджета (които и да се забавят, не мисля, че пречат на монтажа) и едно от важните неща е шкафа за вградения хладилник. 
Изтегли си инструкцията за сглобяване на чекмеджетата, за да видиш дали на вече сглобен и подреден на мястото си шкаф ще можете да сложите впоследствие водачите на чекмеджетата. Flowers Hibiscus
Монтажа ще е от тях. Уредите-не. ДА минат празниците и започвам избор на самите уреди, ще видя и техните разбира се.
Заради теб Simple Smile реших да разгледам в сайта им миалните. Ами за 5 години нищо не се е променило, тоест, много постно техническо описание на функциите. Аз лично не мога да разбера имат ли с трета кошница, промяна на нивото на горната кошница и разни други практични благинки.  Ние нямаме кухненски ел.уреди от ИКЕА, но когато монтирахме миалната за вграждане, дадената от производителя свързваща релса за предното чело не беше подходяща за икейската кухня. Трябваше ни ето това, което ОТНОВО не е налично! https://www.ikea.bg/products/kitchen-appliances/dishwashers/vagl … za-chela/00518192  Гледахме клипчета в тубата и от там разбрахме, че ни трябва точно тази част. От отдел Кухни при обсъждането на проекта и изписването ни спестиха тази информация. Не зная дали влиза в комплекта за монтаж на техните миялни.
Кухненските смесители ги похвалиха в друга тема. Мивката ми е най-голяма драма...хем искам гранитна, хем ако трябва да и робувам-не съм склонна.
mona77
Bodbin са шкафовете, дали защото са доста разпространени и се купуват или като цяло си е това с доставките.
На едни хора им казаха, че мивката може да им пристигне чак края на септември?!?

# 185
Днес гледам пуснали в наличност едно легло, което исках да поръчвам и съм го сложила с уведомление на имейл да ми изпратят. Добре, че влезнах случайно да погледна, и изненада, беше налично, а си спомням няколко пъти съм си въвеждала имейла, случайно да не го пропусна. От декември нямаха доставки на него, та проверете не се доверявайте изцяло на уведомленията им.

# 186
На мен ВИНАГИ техните уведомления ми отиват в спам.
Сигурна съм че Дани и там е проверила, но да се оплача аз Grinning

# 187
И при мен винаги са в Спам, но такова проверяване става на 10мин в пощата, но наистина няма този път.

П.С. Чак сега получих уведомителния имейл за наличност (почти 4 часа по-късно от действителното зареждане в сайта). Ако има някой по-бърз и може да ти се изчерпа под носа желаната поръчка.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 20:36 от dani-ela-80

# 188
Аз също забелязвам проблеми с тези уведомления. Преди 10 дни в магазина ни казаха, че един артикул е наличен, който го проверявам от м. октомври миналата година, а не мен на сайта нищо не ми излизаше. Чак тази седмица получих уведомителен имейл, че е наличен…

# 189
На мен ми писна с тая наличност ,едно столче за хранене , първо в сайта не мога да поръчам ,така гледам в София налично , отивам по друга работа и като тръгвах викам ще мина да го взема - няма ,така гледам пак в сайта има 2 във Варна ,пращам приятелка ,е няма... сега отново пише ,че има 2 бр . в София ,ама нямам път

# 190
Аз вчера преглътнах доставката и поръчах, обаче днес като влизам в сайта ми дава, че единият от артикулите не е наличен. Да се надявам ли на поръчката сега се чудя:(

# 191
Според мен да. Ще го получиш.

# 192
Здравейте, в издирване съм на нещо като надстройка за бял Пакс 100х58см. Вратите са bergsbo. Толкова ме е яд, че взех ниския Sad

# 193
  • София-Младост
Ала-Бала, ти кой смесител избра и кой похвалиха в другата тема (коя тема). Искам врътката да е отстрани, да не ми капе на самата батерия.
Аз мивката си я взех от баргин шопа, на половин цена. Питам ги защо, а те, сменят името на мивката и тези със старото име я пускат на половин цена, била е 45 паунда, аз я взех за 30, а сега с новото име е 60.
Това е темата за кухни, не са похвалили конкретен смесител, просто помня, че се писа, че има доволни от тези на икеа.

# 194
  • Варна
Поръчах едно огледало до центъра в Пловдив, което предполага предварително плащане. Платих с карта, само че сумата стои блокирана и в профила ми в икеа поръчката стои в кошницата. Звънях им 5 пъти. Проблем бил при тях. Предавали на колегите, проблем с плащането. Чудя се какво да правя, за да задвижа по- бързо.

Общи условия

Активация на акаунт