Болница ТОКУДА

• 224 854
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 135
А кои са специалистите в родилното, аз знам само за д-р Карагьозов от Майчин дом, кажете още имена, моля, защото и аз имам интерес да раждам там, ама все пак да проуча кои са лекарите, защото досега водещ ми беше избора на лекар и съм много доволна от нея, но като видях каква мизерия е в Майчин дом.....

# 136
  • София
На мен ми е интересно дали може да се избере лекар, който не работи в Токуда, но само за конкретното раждане.
Аз иначе си съм много доволна от лекаря ми от Майчин дом. Смятам, че най-важното е да се роди при добър специалист, на който се има доказано доверие, а това дали ще ми подгряват дъската на тоалетната чиния и ще ми носят деликатеси вместо хляб с краставица за обяд, няма некакво значение. Мъжът ми обаче се е амбицирал да раждам в Токуда - в Майчен дом му се видя гнусно, мизерно и без никаква хигиена. То и как да му се види, като реши да ходи до тоалетната и видя най-лошото...

# 137
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А кои са специалистите в родилното, аз знам само за д-р Карагьозов от Майчин дом, кажете още имена, моля, защото и аз имам интерес да раждам там, ама все пак да проуча кои са лекарите, защото досега водещ ми беше избора на лекар и съм много доволна от нея, но като видях каква мизерия е в Майчин дом.....

Аз съм на ЖК при д-р Лазарова, но незнам къде е работила преди това

# 138
a естествено раждане с епидурална? Можеш ли да питаш? Защото за това е необходим анестезиолог също.

Според мен би трябвало да платиш само цената на упойката.
Ще попитам стига да не заравя, защото това мен лично не ме интересува.

# 139
Аз също имах час вчера при д-р Лазарова, но ми се обадиха да ми съобщят, че поради грипната епидемия, часовете за проследяване на бременност се отменят. Надявам се другата седмица да успея да отида и да разбера подробности за условията. Аз също знам че ако отидеш с направление раждането е напълно безплатно, но ако се наложи някоя манипулация, която не се включва в клиничната пътека, се заплаща допълнително.

# 140
д-р Диков ( от МД ),, д-р Лазарова, д-р Димитров, д-р Герганова, д-р Колева, д-р Василева са лекарите от АГ зала, за които аз знам.

# 141
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
ДейзиГ, Джу, искам да попитам дали ЖК в Токуда ви минава през здравната каса или заплащате за всяко изследване?

Аз и по-нагоре в темата писах, че си имам лекар, който ме следи в Шейново, но там не работят със здравната каса и той самият ми предложи да се ориентирам към друго място за стандартните изследвания, които се поемат от касата. Токуда ми е много удобна като местоположение и затова така разпитвам.

# 142
Аз си взех направление от личния лекар, защото преди това ходех на платена ЖК във ВИТА.
Не съм плащала нищо в Токуда, освен едно изследване на магнезии, което не се поема от касата

# 143
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Аз си взех направление от личния лекар, защото преди това ходех на платена ЖК във ВИТА.
Не съм плащала нищо в Токуда, освен едно изследване на магнезии, което не се поема от касата
Благодаря много за отговора!  bouquet Май ще се насоча и аз натам за ЖК.

# 144
Момичета, някой знае ли дали се допуска бащата да присъства на раждането в Токуда и дали това се заплаща допълнително - предполагам, че да....

# 145
Virany, да, могат да присъстват татковци на раждането. В самата родилна зала има допълнителна преградено помещение, където таткото може да се настани и да гледа как се появява детенцето. В дъното на етажа има нещо, което от Токуда наричат "зимна градина", представлява една маса с няколко стола, където бабата и таткото могат да чакат нервно докато раждаш...в случай че таткото е със слаби нерви и не би понесъл гледката, която му се предлага в родилна зала Simple Smile
Всякакви други посетители не се допускат, освен в определените за свиждане 2 часа дневно.

# 146
Анири, ако имаш направление, всичко което то ти покрива е безплатно. Всяко изследване, което се наложи извън включеното по клинична пътека се заплаща допълнително. Т.е като навсякъде другаде Simple Smile

# 147
ДейзиГ, как ти се стори д-р Лазарова? Смяташ ли да си правиш уговорка с нея за раждане?

# 148
За кой по-точно д-р Димитров става въпрос, който работи вече в Токуда? С тази фамилия има няколко гинеколога.

# 149
За кой по-точно д-р Димитров става въпрос, който работи вече в Токуда? С тази фамилия има няколко гинеколога.
честно да ти кажа не знам, изброиха ми имената само с титла и фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт