Болница ТОКУДА

• 224 852
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да няма отзиви.... и е странно! Още се чудя къде да раждам и май ще си остана в Шеново Simple Smile

# 166
Условията в "Токуда" са супер!

# 167
  • София
Разкажи повече тогава!  Sunglasses

# 168
  • София
Много малко раждания е имало там все още. Затова и няма отзиви. Не съм попадала на съфорумничка, която да е раждала там.
 dimianki, за къде бързаш  Grinning Има още доста време, за да решиш. И аз се ослушвам за Токуда.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 09:05 от Лекси

# 169
Здравейте Simple Smile))

аз имам още около месец да го мился, но изборът ми е сведен до двоумене: Шейново или Токуда. Ако накой знае пове4е за ражадания в Токуда, бих била благодарна, ако сподели с нас, невежите  Simple Smile

Благодаря предварително   bouquet

# 170
  • София
Много малко раждания е имало там все още. Затова и няма отзиви. Не съм попадала на съфорумничка, която да е раждала там.
 dimianki, за къде бързаш  Grinning Има още доста време, за да решиш. И аз се ослушвам за Токуда.
По добре по от рано да реша Sunglassesза да съм спокойна! И мисля,че ще е в Шейново .... вярно в Токуда поне ще е лукс но все за няколко дни ще се преживее Simple SmileВ Шейново Вип стаите били доколкото разбрах на две или три стаи една тоалетна Laughingкое му е випа? Но по важното е лекарите,екипа който ще изражда!   

# 171
clean Майчета знаете ли нещо за раждането в болница Токуда? clean

# 172
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В Здравния справочник има няколко теми за Токуда

# 173
  • Sofia
Знам, че вече има родени бебоци там и че работят със здравната каса. Също така се предполага, че са сключили договори с най-добрите специалисти в която и да е област.

# 174
Аз имам вече направление за раждане и мисля да раждам в Токуда, но не съм ходила до там. Знаете ли дали трябва предварително да заява това свое желание или когато дойде момента директно да отода там? Laughing

# 175
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
От друга тема тук във форума разбрах, че леглата за родилки са малко и с предимство се приемат жени, ходили при тях на женска консултация.
За повече информация можеш да се обадиш на тел. 403 4000

# 176
  • София
Аз следя темите за Токуда в здравния справочник, но засега не е писала още някоя раждала там мама. Grinning Ще следя темата и аз. Flutter

# 177
Приемете още един невеж по темата. smile3506 Мен доста ме вълнува, т.к. вече влязох в 9-я месец и все още се колебая между Токуда и Майчин дом newsm12. Ще следя с интерес. smile3529

# 178
Здравейте на всички! Пускам тази нова тема, защото аз се рових много в Интернет и така и не намерих информацията за болница "Токуда", която ме вълнува. Някой знае ли нещо за раждане там - заплащане, лекари, можеш ли да си избереш лекар и т.н. Благодаря предварително на всички, които ми помогнат с каквато и да е информация!

# 179
Имам позната акушерка там! Работят със здравната каса и можеш да родиш без пари с направление там! Условията са повече от страхотни! Изобщо не се чуди!

Мисля, че трябва да си платиш само ако искаш упойка или цезерово без причина, но то навсякъде е така!

Общи условия

Активация на акаунт