Болница ТОКУДА

• 224 941
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 390
  • София, център
Токуда все още не е болница, а луксозен хотел.

Но има тенденции след известно количество време и да стане!

Не ми се описва защо, защото е дълга и широка и травмираща.

И ако някой потърпевш хване ли да ги съди, ще ги скъса по всички параграфи!

# 391
Впечатленията ми от Токуда са- ред, спокойствие, чистота, отлична апаратура.

# 392
Ммимс, мерси за инфото
Надявам се раждането да мине наред, да се възтановиш бързо и да разкажеш как е минало.  Simple Smile

Здравей Джу,

ето че родих на 02.03. едно прекрасно момченце в Токуда.
Родих секцио при Димитров и Диков и не знам как да опиша условията и впечатленията си.
Всичко е повече от прекрасно, при положение, че това ми е второ дете  няма нищо общо между първото ми секцио и това в Токуда.
Платих единственно 20лв., от които 15лв. за телевизора и 5лв. за нощница, става въпрос за 5 дни престой, всичко останало е по здравната каса. Имам право на два безплатни прегледа на бебето в рамките на един месец и ние вече се възползвахме от първият и пак останах много доволна от вниманието.
Ходих да ми отрежат крайчетата на конците и не съм платила нищо.
Нямам много време и не мога да ти опиша подробно всичко, ако имаш въпроси питай.

Здравей Мимс Simple Smile
честито ти прекрасно момченце, да е живо и здраво ти пожелавам и много да ви радва!   bouquet
На 23.03., когато си писала поста съм била в Токуда и съм раждала Simple Smile Вече си имам сладко малко момиченце Ния.  baby_neutral
Искам да ти благодаря, че не си забравила за молбата да споделиш впечатления  Flutter и да кажа на другите мами, които както нас преди са жадни за информация, че съм с много добри впечатления от Токуда.  Всички лекари и акушерки са страхотни, много мили и любезни! Вниманието и помощта, която ми оказаха в този много важен в живота ми момент бяха наистина огромни. За условията мисля че няма смисъл да отварям дума. Бързам да уточня, че предишни впечатления от болници и родилни домове нямам, т.е. реална база за сравнение ми липсва. Но впечатленията ми са страхотни и бих посъветвала мамите, които все още имат някакви съмнения да не се колебаят - в Токуда ще получите не само професионална грижа, но и внимание и комфорт, които са също от значение и спомагат за бързото физическо и емоционално "оздравяване" на организма. Неонатолозите и акушерките също са страхотни, така че можете да бъдете спокойни и за бебчето си. Имате възможност да прецените дали бебето да си стои при вас или да го оставите на грижите на дежурните екипи, както през деня, така и през нощта.
В заключение бих добавила, че следващото ми раждане пак би било в Токуда, независимо дали ще бъде по ЗК или платено...

# 393
  • Няма такава държава!
Токуда все още не е болница, а луксозен хотел.

Но има тенденции след известно количество време и да стане!

Не ми се описва защо, защото е дълга и широка и травмираща.

И ако някой потърпевш хване ли да ги съди, ще ги скъса по всички параграфи!

Що така? Ако не е прекалено травмиращо, би ли споделила поне малка част, що се отнася до лечението? Може на лични също.

# 394
Здравейте момичета,
Бебо е:
http://www.yahoo.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&pr … th=42809&st=t
 Аз първо се  #Crazy защото очаквах друго, после се  Cryзащото не е това което исках, но днес съм  Hug
Важното е, да е живо и здраво.

# 395
  • София
Здравейте момичета,
Бебо е:
http://www.yahoo.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&pr … th=42809&st=t
 Аз първо се  #Crazy защото очаквах друго, после се  Cryзащото не е това което исках, но днес съм  Hug
Важното е, да е живо и здраво.

И аз бях така да ти призная. Може би, защото през цялото време си мислех, че ще е момче и се разочаровах, че нямам правилни усещания. Но пък сега съм щастлива - помисли си колко са любеобвилни и сладки момиченцата и какво другарче само ще ти бъде.  Hug

# 396
има една приказка-със стари к..ви - нов бардак - лекарите не са японци, а от наште български болници. предстажете си какви "специалисти" ще бъдат. Затова че не е важно каква е болницата а кой работи в нея.

# 397
  • София
Почти всеки човек поставен в определена ситуация се държи спрямо нея.
 Ако имаш кошчета за боклук през 3 метра, ще си хварлиш ли хартииката на земята? Едва ли?!

# 398
По повод глупавото мнение за старите к.. и новия бърдак искам да ви кажа, че не е много етично да давате мнение без да сте наясно със ситуацията. Родих с платено секцио в Токуда още януари месец и за секунда не съжалявам за избора си и за платената сума.Оперираха ме д-р Димитров и д-р Диков. Много внимателни и много добри професионалисти. Акушерките са страхотни.
На всички реално мислещи бъдещи майки ще кажа само това че наистина почувствах , че това е празничен момент в живота ми за разлика от първото ми раждане в Шейново. Ако искате спокойно да изживеете това важно събитие и да се порадвате на мига не правете бакалски сметки.Раждаме максимум по два пъти в живота си така че можем да си позволим този необходим лукс на цената на една средно сносна почивка през лятото.Няколко месеца чета и мненията на тези които разследват къде са парите им от здравни вноски.Само това ще кажа - питайте в Здравната каса.Тези пари със сигурност не са при лекарите в Токуда. Тези лекари и акушерки с които се запознах там със сигурност са от медиците които реално искат да лекуват пациенти те си по един нов за България начин.

# 399
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
има една приказка-със стари к..ви - нов бардак - лекарите не са японци, а от наште български болници. предстажете си какви "специалисти" ще бъдат. Затова че не е важно каква е болницата а кой работи в нея.

Съгласна съм напълно с Nadun - не говорете без да сте запознати с работата на специалистите в болницата.
Наложи ми се да лежа за задължане, родих и после водих и двете ми деца на прегледи в болницата по спешност. Много сме доволни от отношението и работата на всички лекари, сестри и акушерки.

# 400
По повод глупавото мнение за старите к.. и новия бърдак искам да ви кажа, че не е много етично да давате мнение без да сте наясно със ситуацията. Родих с платено секцио в Токуда още януари месец и за секунда не съжалявам за избора си и за платената сума.Оперираха ме д-р Димитров и д-р Диков. Много внимателни и много добри професионалисти. Акушерките са страхотни.
На всички реално мислещи бъдещи майки ще кажа само това че наистина почувствах , че това е празничен момент в живота ми за разлика от първото ми раждане в Шейново. Ако искате спокойно да изживеете това важно събитие и да се порадвате на мига не правете бакалски сметки.Раждаме максимум по два пъти в живота си така че можем да си позволим този необходим лукс на цената на една средно сносна почивка през лятото.Няколко месеца чета и мненията на тези които разследват къде са парите им от здравни вноски.Само това ще кажа - питайте в Здравната каса.Тези пари със сигурност не са при лекарите в Токуда. Тези лекари и акушерки с които се запознах там със сигурност са от медиците които реално искат да лекуват пациенти те си по един нов за България начин.
100% Подкрепям!!! Колкото и да струва, ако раждам втори път пак ще е там.

# 401
Здравейте, мами!
Отдавна чета форума ви, но все не се престрашавах да пиша...
Вчера ходих в Токуда (там ме изпрати личната ми лекарка, каза че работят със здравната каса). Там наистина обстановката много ми хареса, но учудването ми беше огромно, когато на регистратурата ми казаха, че ще започнат да записват бременни за консултации чак за края на май ЕВЕНТУАЛНО! Естествено до тогава направлението ми вече няма да важи! Реших да ида на частно, а после като мине май месец да мина по здравна каса към лекаря, който ми е бил на частно (как го обясних само newsm78). И ето пак! Няма часове! За никого ли? (питам) Ами има най-рано за 17-ти за д-р Гергинов! Та, амо някой е мислил да ходи там през май, да му спестя разкарването... Явно това, че работят със здравната каса е за замазване на очите!
И малко не по темата: Някой знае ли нещо за доктор Гергинов? Много съм притеснена, незнам какво да правя! По мои сметки съм в 6 г.с., а до сега не ме е прегледал лекар! Ами ако е извънматочна, няма ли да загубя много време??? (само да уточня, че преди празниците се обаждах и във Вита и във Фемина и там нямаха часове за преди 17-ти! #Cussing out)

# 402
  • София
Мацка,бяха ми казали да си платя първите прегледи до 17 май и после ще си мина към здравната каса,попитай за този вариянт.

# 403
Здравейте, мами!
Отдавна чета форума ви, но все не се престрашавах да пиша...
Вчера ходих в Токуда (там ме изпрати личната ми лекарка, каза че работят със здравната каса). Там наистина обстановката много ми хареса, но учудването ми беше огромно, когато на регистратурата ми казаха, че ще започнат да записват бременни за консултации чак за края на май ЕВЕНТУАЛНО! Естествено до тогава направлението ми вече няма да важи! Реших да ида на частно, а после като мине май месец да мина по здравна каса към лекаря, който ми е бил на частно (как го обясних само newsm78). И ето пак! Няма часове! За никого ли? (питам) Ами има най-рано за 17-ти за д-р Гергинов! Та, амо някой е мислил да ходи там през май, да му спестя разкарването... Явно това, че работят със здравната каса е за замазване на очите!
И малко не по темата: Някой знае ли нещо за доктор Гергинов? Много съм притеснена, незнам какво да правя! По мои сметки съм в 6 г.с., а до сега не ме е прегледал лекар! Ами ако е извънматочна, няма ли да загубя много време??? (само да уточня, че преди празниците се обаждах и във Вита и във Фемина и там нямаха часове за преди 17-ти! #Cussing out)

Ако бременността е извънматочна, би трябвало да имаш някакви болки... Не се шашкай за съмнения, мисли позитивно и всичко ще е наред!

# 404
  • гр.София
Мацка,бяха ми казали да си платя първите прегледи до 17 май и после ще си мина към здравната каса,попитай за този вариянт.
Дори и така да е, имайте си едно наум! Сестра ми този месец трябва да роди. От началото на годината е при тях на ЖК-по Здравна каса, но сега,като й се налага веднъж седмично да слушат тоновете,все се оказва,че няма свободни часове, и минава на частно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт