На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 304
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
На Капитан Андреево

# 136
Ние точно за млечни произведения отиваме и баш от КА минаваме. Дано минем между капките в сряда. Яйцата не са ли и те за забранени за пренасяне?

# 137
  • Mostly in my mind
сетих се и друго да питам. уайкикито на центъра има ли Номе?

# 138
Само да вметна, че бяхме с автобус незнам дали и колите така проверяват. Досега никога не са ни проверявали, а сега бяха отворили абсолютно всеки сак от автобуса

# 139
3 магазина бяха, не фургони..не знам. Странна работа. Иначе улицата прилича на тази, която качиха момичетата.Аз не успях да отида и по-напред като цяло, може да е имало още, другия път повече ще разгледам. Simple Smile Нас не са ни проверявали от Лесово, само отвориха багажника и го затвориха.Иначе колата беше пре-прел-нена.За уайкикито на центъра не знам,в маргито имаше мисля, на втория етаж, ако не греша.

# 140
Здравейте. Момичета, заслужава ли си ходенето на петъчния пазар в Одрин? Има ли реплики на известни марки?

# 141
Здравейте! Някой знае ли дали има голямо увеличение на цените на промишлени стоки, мебели, пердета, килими от този род? Струва ли си да се купуват от там?

# 142
В Одрин бяхме в събота.На връщане през М.Търново на нашата граница ни накараха да свалим всичкия багаж и прегледаха абсолютно всичко.Имахме млечни,но нищо не конфискуваха.Бяхме с автобус и цирка беше пълен,всички чанти и сакове долу и голямо ровене падна.

# 143
  • Варна
В Одрин бяхме в събота.На връщане през М.Търново на нашата граница ни накараха да свалим всичкия багаж и прегледаха абсолютно всичко.Имахме млечни,но нищо не конфискуваха.Бяхме с автобус и цирка беше пълен,всички чанти и сакове долу и голямо ровене падна.
Може да са търсили цигари.

# 144
сетих се и друго да питам. уайкикито на центъра има ли Номе?

Има, да. Един малък кът с няколко комплекта чаршафи, чинии и хавлии. Иначе ароматизаторите са отделно до касата.

# 145
За яйцата пак да питам - и те ли са на принципа на млечните " ако мине" ? Цената им е много изкушаваща....

# 146
Купувам яйца почти всеки път , до момента не съм имала никога проблем. Прибирам се със citroen berlingo, колата винаги е много пълна, но съм само аз и още един човек с мен - обикновено сестра ми или дъщеря ми, никога досега не са ме карали да вадя каквото и да било, само питат има ли нещо за деклариране.

# 147
  • Бургас
Докато ги домъкна тез яйца, те ще станат на омлет.

# 148
  • Ропотамо
Забелязох ме ви, защо така с автобуса процедираха и ренген мина. На този студ, ви накараха да мръзнете. Нещо намериха ли?

# 149
  • Ропотамо
Да попитам за шампоана Ревокс,  който се коментираше в предните теми. Дали мога да го купя от магазин в центъра и ако да, кой? Освен за косопад, става ли и за сгъстяване на касата?
От gratis, няма ли в центъра на одрин гратис?

Общи условия

Активация на акаунт