На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 72 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, можете ли да ми препоръчате локум и други лакомства, които се намират в Миргос и са ви харесали?
Аз не ям сладко, но искам да взема за близките, че много се радват на подобни неща, а няма да са с нас.

Моля ви за някоя конкретна марка или вид локум, който смятате, че е вкусен.
Благодаря предварително. Simple Smile

# 691
  • на Мелмак
Жижо99, а как поръчваш от там? С турска карта? На турски адрес?

# 692
Здравейте Simple Smile Сигурно е питано хиляди пъти, но и аз да попитам....Надявам се да помогнете. Понеже нямаме възможност в близките 2 седмици да пътуваме до Одрин, искам да попитам има ли някой сайт, човек през който можем да поръчаме МИТОМИЦИН 20МГ? Ако трябва ще се плати предварително или ако няма такъв човек, поне да кажете дали го има това лекарство в аптеките? Благодаря предварително

# 693
Здравейте, можете ли да ми препоръчате локум и други лакомства, които се намират в Миргос и са ви харесали?
Аз не ям сладко, но искам да взема за близките, че много се радват на подобни неща, а няма да са с нас.

Моля ви за някоя конкретна марка или вид локум, който смятате, че е вкусен.
Благодаря предварително. Simple Smile
Няколко поста преди вашия е препоръчан насипния локум от Мигрос. Аз също съм писала за него. До касите се намира.

# 694
Здравейте Simple Smile Сигурно е питано хиляди пъти, но и аз да попитам....Надявам се да помогнете. Понеже нямаме възможност в близките 2 седмици да пътуваме до Одрин, искам да попитам има ли някой сайт, човек през който можем да поръчаме МИТОМИЦИН 20МГ? Ако трябва ще се плати предварително или ако няма такъв човек, поне да кажете дали го има това лекарство в аптеките? Благодаря предварително
Според сайта има и двете разфасовки - 10мг и 20мг и е 3 пъти по-евтино от тук. Вече дали има налично и може да се купи свободно, нямам идея. Стискам палци да успеете да го вземете и да ви свърши работа.

# 695
Жижо99, а как поръчваш от там? С турска карта? На турски адрес?
през хепсито може и с БГ карта, за адрес или давам на приятели и ми го носят или с хотела се разбираме да приемат пратката и си я взима отрецепцията. Но на 100% се плаща с наша карта.

# 696
  • на Мелмак
Благодаря!

# 697
  • Бургас
някой може ли да ми каже /напише // какво е името на тези препарати--Раундъп, наса или Глифозан в турция.
няма да ходим в одрин за да посетя аптека където говорят Български , а в Истанбул или ще си поръчам направо от хепсибурада, но незнам как се казват.

Препаратите за растителна защита от Турция са забранени за използване в ЕС, защото са изключително вредни и проникват дълбоко в почвата, съответно забранени и за внос. Рискувате да отнесете солидна глоба, че може и нещо по-сериозно. Не е като да вкараш две кила сирене и кашкавал.
А Раундъп доказано причинява рак, в САЩ плащат милиони обезщетения на фермери, които са го ползвали.

# 698
някой може ли да ми каже /напише // какво е името на тези препарати--Раундъп, наса или Глифозан в турция.
няма да ходим в одрин за да посетя аптека където говорят Български , а в Истанбул или ще си поръчам направо от хепсибурада, но незнам как се казват.

Препаратите за растителна защита от Турция са забранени за използване в ЕС, защото са изключително вредни и проникват дълбоко в почвата, съответно забранени и за внос. Рискувате да отнесете солидна глоба, че може и нещо по-сериозно. Не е като да вкараш две кила сирене и кашкавал.
А Раундъп доказано причинява рак, в САЩ плащат милиони обезщетения на фермери, които са го ползвали.
То понеже тези ползвани в ЕС са безопасни...Няма безобиден химикал,дори витамините които пием не са съвсем безвредни.

# 699
Следи се изключително строго за внос на подобни препарати, законно със сигурност няма как да преминат границата.

# 700

ЗАБРАНЕНИ СА ЗА ВНОС В БЪЛГАРИЯ!
Иначе има голям магазин за агропрепарати още в началото на Одрин като влизаш през Лесово, зареден и много евтин. Говорят български.

# 701
Здравейте отново ! Да попитам пак знаете ли откъде в Одрин можем да купим големи размери мъжки дрехи и прежда?

До магазина за ядки на Mahsul (на ъгъла в посока Мадо, да кажем) има магазин за големи дрехи.
А прежди има под долната джамия. Там са само прежди. Като е топло отвън има жени, които продават плетени неща.

Благодаря за отговора!

# 702
колко да са забранени--тук всеки си носи последствията какво и колко купува. Аз си взимам по 1 туба и никога съм нямал проблем с пренасянето --може да е късмет.
Просто изхварлих тубите и не мога да се сетя как се казваше но знам със сигурност че пръскам треви с тях и са 3 пъти по евтини от нашите тук.

# 703
ДСК се осъзнаха.
Картов курс на лирата 0.132 лв.

# 704
колко да са забранени--тук всеки си носи последствията какво и колко купува. Аз си взимам по 1 туба и никога съм нямал проблем с пренасянето --може да е късмет.
Просто изхварлих тубите и не мога да се сетя как се казваше но знам със сигурност че пръскам треви с тях и са 3 пъти по евтини от нашите тук.

Има хора които купуват с цел препродажба големи количества. И не, че да давам идея на някого, но често купуват течен прах за пране, който изхвърлят и пълнят препаратите/торове вътре. Явно са доста по-изгодни щом и с изхвърления прах за пране им излиза сметката..

Общи условия

Активация на акаунт