🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Е, как само чалга - три от десет все пак!
На мен всички дуети са ми интересни. Гласувах за Сано и Краси, пък ще видим…
Те някои тук Нели Петкова и Слави, и Анелия и Миро, също ги причисляват към чалгата.

Ау, така ли? Не знаех…

Заки и другарчето му хептен без глас останали.. Алисия добре се справи според мен

# 421
Тази вечер се оформя ретро парти, честно казано е доста забавно засега, а Алисия ми хареса доста. Изпя любимата ми песен от 90-те.
Ама ако журито пак ми скапе настроението като миналите 2 пъти, язък за старанието на участниците.

# 422
Надя добре затапи Хилда. Пак Хилда се заяде с Алисия. Надя добре се застъпи за Алисия.

# 423
  • София
Днес съм лоша- никой не ми харесва. 😬

# 424
Хилда всеки път има забележки към Алисия. Има нещо гнило там, но Надя добре ѝ го каза.

# 425
Ужас!! Мариана ужас!

# 426
Даа, има гнило, има.
Но Алисия е перде и всеки път пее бетон в различните стилове (не говоря за имитация).

Марияна не просто пее като себе си (от всички имитации тук най-много), но и изглежда..

Оф, много чаках тоя епизод, защото хем български песни, хем дуети. А само на хейт ме изкрва. Sad

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 21:29 от 4everYoung

# 427
Миро надпя МариянКа. Ще видите Орлин какъв кавалер ще е на сцената. Ще даде превес на Крисия

# 428
Миро пя уникално. 😍 И песента е много хубава, за Мариана няма какво да кажа...

# 429
Много се надявам Орлин и Крисия да победят , защото имам слабост към Орлин Горанов.

# 430
  • гр.София
Саното е уникален:heart_eyes:

# 431
Сано ми харесва, по- точно имитацията му. Предвид колко е труден тембърът на Азис, ако оставим смешното, се справя.

# 432
  • София
Супер беше Сано.

# 433
  • София
Ох, тази песен много измъчена, някакво виене на екрана. А Десислава страшно напълнява. Ужасно беше

# 434
Тази песен също не е чалга, но отново я причисляват за такава.
Съжалявам, Сано не се справи НИКАК. Поне движения да беше хванал, гласът е невъзможен, знаем.
Най-добра беше имитацията на Рафи.
Деси ме изненада, че успя да пее със собствения си тембър от преди близо 20 години.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 21:41 от 4everYoung

Общи условия

Активация на акаунт