Любов или отговорност?

• 10 466
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
Любовницата драпа да заеме мястото на жена му, като си мисли, че картинката ще е различна. Определено я привлича финансовото му състояние.
Жена му подозира, а най-вероятно знае, но си мълчи, защото е зависима. Много жени проявяват невероятно търпение с надеждата, че благоверният скоро ще се наиграе и ще разбере, какво съкровище си има в къщи.
А главният герой е просто един егоист, обичащ единствено себе си.
Дилемата му в момента е само, защото любовницата му си е позволила да му постави ултиматум.

# 151
  • USA
Ти си егоист, който хем се хвали хем обяснява колко неща бил преживял и дрън-дрън едва ли не не го ценят.
Работел, ама много неща преживял то операции, то туй то унуй....иначе интелектуален индивид.
Седиш и чакаш съчуствие по форуми и се обясняваш  като малко дете и взе да се оплиташ.
пари имал иначе жена му била финансово зле, иначе работела. Пари имал ама любовницата му ще прави ремонт на апартамента. Тия вълнения дето си ги създаваш сам до никъде няма да те доведат.
Ти въобще реален човек ли си? Не може да твърдиш, че си интелигентен и да се държиш по този начин, дори да допускаш вариант някой друг да ти правел ремонта.Що за мъж си?Що за баща си ти да чакаш детето ти да заспи и да се измъкнеш да одиш да "еб...еш нещо". Да простак си!
Днес си сипи една чаша вино , седни на терасата сам и помисли, кое как и готов ли си да започнеш на чисто от утре? Ако да лесно е...утре нов ден ново начало.
Ставаш правиш кафе и сядаш с жената. Обясняваш и всичко без да сипиш обвинения, обиди и да се изкарваш жертва. Бъди мъж-бъди честен с майката на детето ти.
Предлагаш и варианти. Оставаш с нея , зарязваш изгората и се опитвате да скрепите брака, да го съживите, но има момент че тя може да е толкова наранена от простотиите ти че направо да ти посочи вратата.Тогава е лесно обаждаш се на изгората и проблем нямаш.
Не обичам лицемерните хора, а ти си точно такъв.Правиш се на съпруг пред хората, на баща, а зад гърба на жената която е дала живот на детето ти ... Какво има да решаваш ти си взел решението още когато си се захванал с любовницата преди 3 г.Обичал ли си я, не си ли това няма значение, щом очите ти са започнали да шарят знаи няма смисъл от тази агония в която си сега.Явно не си щастлив, търси си щастието с тази, с друга. И се дръж мъжки всеки път, никакви игри на недостъпен, достъпен. Всяка жена заслужава уважение, всеки мъж също.Връзката е 2 човека с обща цел и посока, общи мечти...ти си нищо..празен и лутащ се, нито си наясно какво искаш нито знаеш какво да правиш. Това е нещо с което трябва да се справиш сам...и това е ако си реален човек....дори и да си някой си "трол" пишеш небивалици тук и забавляващ се да чете хорските гледни точки, пак е жалко...пак си нещастен..имаш нужда от помощ....потърси някой специалист поне да си изясниш нещата са себе си.Не за нас, за нас потребителите си тук поредния/поредната която може да обсъдим .Късмет!

# 152
Ей сега вече изби рибата. Ако е вярно, значи си с по-високо IQ от Бетовен, Менделсон, Бах, Дарвин, Моцарт, Айнщайн, Коперник,  Бил Гейтс, Куентин Тарантино, Джими Картър, Томас Едисон, Наполеон, Ричард Никсън  и още много други известни личности.
 Ми не вярвам.
Общо взето съм човек с подреден живот, но от 3 год.си правя хаотично парти и създавам екзистенциален вакуум, в който се самополагам. Факта , че интелигентен човек може да забърка такава каша и след това да се намери във форум на бг.мама си е парадокс и ясен знак, че когнитивните ми способности или претърпяват определена регресия, или съм се пуснал здраво по "течението" и сега си бера плодовете.
[/quote]

Какво ти стана, бе, човек? Satisfied Не употребата на думички е признак за висок интелект.
[/quote]
Тъна в профетическа екзалтация за плющящата назидателност, с която ше ме накаже съдбата. А тук очаквах именно подигравки, упреци и жени , които не биха подходили с  индеферентно отношение, към загубен мъж като мен. Очаквах и морала на рандъм мъже във форума. Общо взето, много малко от написаното тук би ми помогнало, по скоро общите размишления, биха утвърдили част от това, което знам и очаквах. Но пък Ви е забавно, не ме мразете Grinning

# 153
Темите, които съм избрал отметнах набързо и са неща , които прецених, че може да ме интересуват за детето ми и здравето например, но човек никога не знае какво ще му потрябва, може утре да ми трябва рецепта за кисело зеле, тези раздели не са задължителни. И не, темата не е пързалка...за съжаление. Тез нелепи "любовни" игри и нужда от решение идват, когато претърпях две операции на крака след падане, имам малък бизнес, с който възникнаха доста проблеми и общо взето ми се събраха много неща накуп, а след глупостоте , които сътрових ми е трудно да се концентрирам върху всичко. Но се надявам преди 40 да съм станал човек, че тази грешка , ако я направя на 40г. ще е още по-голям провал.

Аз не разбирам. Май предателството си е предателство независимо от възрастта?

За толкова интелигентен човек .. си доста прост. Човек с такова IQ да се остави на младо гадже да го манипулира и обработва така жестоко🤣🤣🤣
Не знам, информацията ти става доста преплетена, гледам вече почнаха да те хващат в лъжа 😃😃 Слаб лъжец ще излезеш, авторееее.

# 154
Няма лошо, забавлява се жената. Но историята не е добре измислена, образите са малко като холограми. DJ, можеш повече!

Обаче по принцип, ако имаше мъж, който да тръгне да се оплаква, и то в бг мамма, колко иска да се събере с любовницата, щот иначе живота чер, а след малко иска да си остане с жената, щот нали отговорен, бих му казала: -Друже, иди на психиатър. Ти не си добре.

Но няма, защото не говоря с холограми.

# 155
  • USA
Авторът на темата е отворил тълковния речник и се опитва да пише смислени изречения.
А разбира ли какво пише дори?НЕ!

# 156
Няма лошо, забавлява се жената. Но историята не е добре измислена, образите са малко като холограми. DJ, можеш повече!

Обаче по принцип, ако имаше мъж, който да тръгне да се оплаква, и то в бг мамма, колко иска да се събере с любовницата, щот иначе живота чер, а след малко иска да си остане с жената, щот нали отговорен, бих му казала: -Друже, иди на психиатър. Ти не си добре.

Но няма, защото не говоря с холограми.

Ще си направя харем и ще си спим всички заедно. Това каза една жена с иронияхахахахахха. Иначе вече си сипах, остава и алкохолик да стана и всичко ще е прекрасно!

# 157
Добре, че беше темата да се сетя, че е петък. Лошото е, че това е единственото логически издържано нещо в цялата тема. Triples от любовния триъгълник ли е вдъхновено? По-драматичен избор щеше да е djmensa.

# 158
Авторът на темата е отворил тълковния речник и се опитва да пише смислени изречения.
А разбира ли какво пише дори?НЕ!
Любовницата е нощна и няма с кой да си пиша, за това се протостурвам на жена тук ахаххай , сипах си ракия, не ми обръщайте внимание

# 159
Любовницата виртуална ли е? Няма нищо ,модерно е сега ,при нас ,старите ,нямаше такива екстри. Дерзай...може и две любовници да  завъдиш виртуално.

Пишел си той...сега няма с кого.

# 160
Любовницата виртуална ли е? Няма нищо ,модерно е сега ,при нас ,старите ,нямаше такива екстри. Дерзай...може и две любовници да  завъдиш виртуално.

Пишел си той...сега няма с кого.
Спокойно, първо темата беше пързалка, после аз бях любовницата с фейк профил, ся и любовницата е виртуална. То границите на виртуалното имат ли граници? Хаха. Не знам за вас старите, но времената се менят, както и нравите. Аз ако събера приятелите си, дето си размениха жените, ще са едно голямо семейство, за жалост.

# 161
  • USA
Виртуалното пространство, колкото и да сме обвързани с него, както и всичко наоколо, то не е реално, за това и границите, дори и да ги има, не са реални. Реална е тази, която ни откъсва от реалността.
А ти не си в реалността!

# 162
Виртуалното пространство, колкото и да сме обвързани с него, както и всичко наоколо, то не е реално, за това и границите, дори и да ги има, не са реални. Реална е тази, която ни откъсва от реалността.
А ти не си в реалността!
Мисля , че не е и в реалността, човек, който всячески се опитва да е прав, подкрепен от други, познати или не, потребители, а дискурса тук се превърна в подигравка и претегляне на способности за оценка и моралност. Няма нищо морално в думата "любовница" и в идеята за мъж, който изневерява. А тук сме биологични единици с определена мисловна дейност, грешно предадена чрез"модерни" технологии, което прави комуникацията синтетична и виртуална, какъвто е и езика ни. Не очаквам разбиране, очаквах точно обиди от самотни хора. Интересно е.

# 163

Темите, които съм избрал отметнах набързо и са неща , които прецених, че може да ме интересуват за детето ми и здравето например, но човек никога не знае какво ще му потрябва, може утре да ми трябва рецепта за кисело зеле, тези раздели не са задължителни. И не, темата не е пързалка...за съжаление. Тез нелепи "любовни" игри и нужда от решение идват, когато претърпях две операции на крака след падане, имам малък бизнес, с който възникнаха доста проблеми и общо взето ми се събраха много неща накуп, а след глупостоте , които сътрових ми е трудно да се концентрирам върху всичко. Но се надявам преди 40 да съм станал човек, че тази грешка , ако я направя на 40г. ще е още по-голям провал.

Оправданието е като задника, всеки си го носи със себе си.
Интелигентните хора не пишат просташки като теб.
Дори познавам простовати хора пишат по-добре от теб.

# 164

Оправданието е като задника, всеки си го носи със себе си.
Интелигентните хора не пишат просташки като теб.
Дори познавам простовати хора пишат по-добре от теб.
Аз пък имам 20 простовати хора в джоба си, но не претендирам. Защо е тази злоба не знам, не очаквам и възхищение де, но не коментирате темата, а се опитвате да обидите мен и грешните ми репения.Целта на добрите хора е да направят света по-добър за близките  и околните. Осъзнавам , че това което направих е грешка. Анатемосвай ме още , като нямаш друга работа.

Общи условия

Активация на акаунт