Любов или отговорност?

• 10 430
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
И на какво отгоре ѝ имаш доверие? Абе и двамата сте един дол лъжливи дренки. Взимайте се и да се приключва. Само ако може да не се размножавате. За какво ти е още едно дете? Като ти се прииска да си играеш на баща, върви при дъщеря ти. Така новата мацка винаги ще има време за сексене. На нея като ѝ се прииска да си играе на майка, да върви да купува кола или хеликоптер на твоето дете. Няма само апартамента да му ремонтира, я!
Може да си я взема вкъщи като бавачка и ще и дам една стая. Те апартаментите са ми един до друг. Ще си направя харем. И без това съм на две работи и болничния свърши, а имам и ново предложение за работа и ми трябват два месеца да науча технологиите. Ще стане идеално. Хаха. На новото място ми предлагат двойна заплата, може и двете да не работят, само да раждат и това е. Аз ще съм допълнително като хоби - осеменител

# 226
djtroika, излагаш се вече. Срам и позор за зодията ти!

# 227
  • Варна
Окей, ако може и след това да седнеш да си напишеш домашните, ще си супер. Че краят на срока наближава...

# 228
djtroika, излагаш се вече. Срам и позор за зодията ти!
Това беше саркастично, НО отдавна съм се изложил ЯКО.

# 229
  • Далечният изток
Още една любовница искаш ли? Да идвам... Няма да раждам повече.

# 230
Е ако не ме четкаш, че си ме одобрила за сперматозоид, какъв е смисъла? Няма да се чувствам специален!

# 231
  • Варна
Само ако си с божествени форми и си набор 01, за да застъпиш, когато 96-ката му доскучее.

# 232
Е ако не ме четкаш, че си ме одобрила за сперматозоид, какъв е смисъла? Няма да се чувствам специален!

И гаджето ли така те е обвързало 12 години? Че и второ си ѝ бил обещал...

# 233
  • Далечният изток
Ами да си дойдем на думата. Това ли те четка, че са те одобрили за осеменител...?!

# 234
Боже, през цялото време си представях, че пише таксиметров шофьор! Било вярно... Grinning
Не , по- зле е, третата ми професия е да трупам стаж първа кетегория. Освен , че до скоро правех татуировки, имам свои творби в живописта, имам канал в ютуб за хаус музика изцяло направена на ableton и мастерирана от мен, занимавам се с разработка на изкуствен интелект на питон, имам канал за трейдинг за крипто и акции в тубата, малък бизнес свързан с автомобили и реновациите им, а е така помежду другото се хванах 10 год да гепя първата категория за по- ранно пенсиониране. Накрая и любовница хванах и вече ми се разказа играта... нНО нЕ ОЧАКВАХ ДА И КАЖА "ОБИЧАМ ТЕ" . ТОВА Е ПРОБЛЕМА
Оооо, поредният "от всичко по малко, от нищо достатъчно" - таксиметров шофьор с претенции за гений в дигиталния свят, татуировчик и артист със собствен бизнес канал в youtube. Пък и с коли се занимава ви'иш ли. Ша падна! Ти си меланж от Мъск, Кардашиян, Dub Fx и Джереми Кларксън в пределите на малък град, в който могат да те видят "на" центъра с 60 годишна любовница. Ако наистина има цели две жени, които са се вързали на тази воня на кисело зеле с пръжки и саундтрак на Слави, дръж ги и двете, че други няма да има!

# 235
  • Далечният изток
Стига сте ми обиждали любовника... Гледайте си работата. Stuck Out Tongue

# 236
Стига сте ми обиждали любовника... Гледайте си работата. Stuck Out Tongue
Аз искам да видя канала в youtube и тогава ще преценя да продължа ли с нападките. Може и сервиза да видя. Обещавам да не се напукам на бело преди това. 😁

# 237
Само ако си с божествени форми и си набор 01, за да застъпиш, когато 96-ката му доскучее.
Дианче, надявам се да не деградирам толкова. Ах тези божествени форми, колко главоболия....

# 238
... занимавам се с разработка на изкуствен интелект на питон...
Ние едно време на туй му викахме "чекии".

# 239
  • USA
Python -  е език за програмиране ...не е оня ПИТОН за дет си мислите Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 05:26 от Olivia Thomas

Общи условия

Активация на акаунт