Любов или отговорност?

• 10 435
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
Откъде си сигурен, че любовницата и жената не четат тук? Smile
Ти да не си приятелка на любовницата или пък си ти хаха. Няма да се учудя хохо

# 181
  • София
Ох, айде сега и жена му да я мислим какво чувства, мисли и знае! Обикновено до такъв мъж стои подобна жена. Ако не е разбрала за разрива помежду им и нощните излизания, докато спи с детето, трябва да е изключително "семпла". Ако пък знае и го призовава да ползва презервативи, ми, да иска един разговор и да се разберат как и дали ще продължат живота си в това семейство.

# 182
Откъде си сигурен, че любовницата и жената не четат тук? Smile
Ти да не си приятелка на любовницата или пък си ти хаха. Няма да се учудя хохо
За щастие не.

# 183
Прочетох доста по тема и реших да се включа с едно по различно мнение. Може и да ме осъдите! Може и да не съм права, просто ми минава и друга мисъл през главата. Автора и неговата любовница няма да коментирам, те вече са коментирани достатъчно. Насочвам вниманието към съпругата. Жена да каже на съпруга си” използвай си презервативите по предназначение за да не ми дойде някоя с дете на вратата”. Сиреч тя казва “ ходи си при която искаш, само не ми създавай проблеми”. Все съм си мислила, че любовта и ревноста вървят ръка за ръка. В коментарите по горе се казва “ ясно е, че не обичаш съпругата си” , а тя дали го обича?! Пълно безразличие от нейна страна. На какво се дължи това? От факта, че е разбрала за любовницата и просто вече и е все едно какво прави мъжът и?! Мисля си дали не е възможно да е станала обратното- просто нейните чувства към съпруга и отдавна да са отлетели и проявата на пълна безразличност от нейна страна и студенина ( което се усеща и също е доста болезнено ) не са причината той да се хвърли в обятията на друга жена, където се е почувствал обичан. Има разлика в липсата на секс поради битовизми, умора и отглеждане на деца и липсата поради вече нежеланието да бъдеш с даден човек ( в случая тя вече не желае да бъде с теб и затова няма нищо против ти да си ходиш). Пак казвам, че може и да греша. Авторе ти най добре си знаеш причината за странното за мен поведение на жена ти. За това ти ще си решиш при кой, ще останеш.

И за какво точно да се напъва жена му?
8г са си живяли волно и свободно, а мъж и дал фира в най- важния за тях момент - детето.
Връзката му започнала, когато детето е било на годинка..И така ..до сега. Емоции, тръпки, нощни похождения. Иначе отговорен Wink
Евала, че не е емоционална! Дано си стъпи на крака и си поеме пътя самостоятелно с детето.

# 184
Пич, ако жена ти знае за тригодишната ти връзка, а тя със сигурност знае, защото член на Менса не би се обвързал с някоя празноглава кукла, то, да ти кажа от сега, че ще ти го набие с 200, когато детето порасне. Пък, ако е достатъчно умна, и по-рано ще ти набие шушоните.
Та, дръж се мъжки, п*тко! е положението при теб.

# 185
Изразът "ползвай си презервативите по предназначение" съм чувала от друга моя приятелка, която подозираше какви ги върши мъжът и, но по никакъв начин не желаеше да се разделя с него. Той си ги ползваше. Тя го обича. Свеът е шарен.
И той ли взема три пъти повече от нея?
Ооо, да.

# 186
Ако преди време не бях попаднала на коментари на история между омъжени тук, нямаше да повярвам, че има толкова нагли мъже ,чието битие явно е толкова скучно, че търсят връзки тук Така че ..лоша реклама няма..
Темите са си теми, на лични се случват нещата.
Все някоя ще съжали екзестенциалното битие на автора.
Харесваш ми, чак връзка търся в бг.мама.. но имам достстъчно опит и нощно време толкова самотни жени се возят, че ти е бедна фантазията, а пък толкова познати самотни с деца има, че дори не трябва да се трудя за секс.... Таз идея.. от де пък дойде. Не искам жени, точно обратното, искам свободно време, а жените го изяждат. В момента имам свободно време за форум(нямам де ама айде) щото, както писах съм след операции и хептен ме е хванало безгрижие. Никога не съм търсил помощ онлайн и по форуми, нито я искам.. но благодаря за обратната връзка на всички!

# 187
Боже, през цялото време си представях, че пише таксиметров шофьор! Било вярно... Grinning

# 188
Боже, през цялото време си представях, че пише таксиметров шофьор! Било вярно... Grinning
Не , по- зле е, третата ми професия е да трупам стаж първа кетегория. Освен , че до скоро правех татуировки, имам свои творби в живописта, имам канал в ютуб за хаус музика изцяло направена на ableton и мастерирана от мен, занимавам се с разработка на изкуствен интелект на питон, имам канал за трейдинг за крипто и акции в тубата, малък бизнес свързан с автомобили и реновациите им, а е така помежду другото се хванах 10 год да гепя първата категория за по- ранно пенсиониране. Накрая и любовница хванах и вече ми се разказа играта... нНО нЕ ОЧАКВАХ ДА И КАЖА "ОБИЧАМ ТЕ" . ТОВА Е ПРОБЛЕМА

# 189
  • Бургас
Като спреш да сънуваш, ще стане по-лесно Joy

# 190

Представяш ли си. Таксиджия с ай кю на Айнщайн, но с ниска култура, простащина, третокласно писане и изпростяване.
Мда, ако iq то му е над 160,  аз съм трамвай.

Значи сега от последния му пост излиза, че той бил изнасилван от жените. Щото жени не търсел, те го насилвали и му яли времето и разни други неща, а той зверски се дърпа, но те го събарят и го изнасилват Joy
Басии, къв анцунг имаш бре човек?

# 191
  • USA
Той целия му живот една лъжа, сега седнал да се кахари, че казал на някаква си дет го преследва 3 г, че я обича..просто е кажи, че си я излъгал.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 01:02 от Olivia Thomas

# 192
Аз не мога да разбера - ти искаш да се похвалиш ли или си просто бонак някакъв.
"Влюбената любовница" се разсърдила и понеже безумо влюбена след два дена отишла да се изплющи с някакъв "много богат" ама прост. От трън на глог. В цялата постановка съжалявам детето. Жената дето ти е родила детето не я знам на нея какви са и стремежите и сърбежите, но вие с любовницата и любовника на любовницата сте някакви палячовци. Аз съм сигурен, че там има и други участници дето са намазали по едно 69 отная дето е 96 набор, ама за сега е обявен само един "дето не му се отворил парашута" да видим колко голям шаран си.
Майката на детето ти иска да ползваш презерватив не щото ще цъфне "оная" с накое бебе, ами защото не иска да я накичиш с някоя гадост. "Любов или отговорност"... аз не виждам нито едното нито другото. И бисера "... но когато си представя, че оставям другата ме обвзема депресия и тъмнина..." - туй пък е ебати вербалната повърня.
Извинявам се, че пиша като тъпанар.
#69 занимавам се със софтуер , знам и двете къде ходят и кога, имам достъп до камери, локации и микрофони на телефони, ако поискам.. и двете знаят това. Поставил съм джипиес и на колите, против автоджамбази. Не ги следя , но ако искам мога да проверя къде са. Жена ми не ходи никъде и няма приятелки. Другата е под въпрос, не я дебна постоянно , но когато и да и звънна вдига, когато и да мина през тях все едно ме чака и излиза,независимо от часа. И не се хваля, наистина, както казват хората УЛЕТЯХ, а не трябваше, пробвах се за два месеца да забравя любовницата, но не стана. Не се оплаквам, не се хваля, а търсех подобни реално истории и мнения от такива хора. Иначе съм наясно, че ако заживея с любовницата , нещата няма да са както до сега и може след два месеца да реши да ме заебе. Не си правя илюзии и знам , че поведенито ми не е на място, но така се случи, съдбата ме срещна с втората. Преди това никога не съм изневерявал на жена си, а са ме натискали доста, но не съм се занимавал, имах други принципи, но....
добре, никой не те съди. Ок, всякакви съдби човешки. Ето, признавам, и аз съм се забърквала в филми. Никой няма право да съди строго друг. Ма трябва да почнеш да разплиташ кълбото бе човек. Айде, не директно от главата за краката разговор с пълни признания на жена ти. Но поведи все пак темата. Да разбереш на каде духа ветЪра. Прекажи как се чустваш отчужден, няма интимност, забозило е. Питай,, при тебе как е,смяташ ли, че може да живнеш или как го виждаш изобщо... Може дори да се разберете за 3 месеца да живеете като съквартиранти и всеки да има пълна свобода. Всичко може. Ма да е изговорено. Щото ако не беше детенцето, щеше да е ясно нали? Почни от някъде. То е ясно, че за да се стигне до тук и двамата сте виновни. Но покажи грешките на жена ти. Не да мисли, че всичко прави както трябва па какво стана???!!

# 193
Донякъде съм съгласна с този пост (нужно е да обсъдят връзката си), само ми стана смешно как свободна ще стане тая женица с 4-годишното.
Свободно може да отиде на площадката или на куклен театър. Stuck Out Tongue Winking Eye Господинът като изчезне от вкъщи, тя няма на кой да остави детето, та да изчезне и тя. Simple Smile

# 194
Нали знаете, всеки бакшиш знае как да оправи държавата, ама е твърде зает да кара таксито. То и аз да не се обаждам много, че съм с ай кю 140 пък блъскам здраво хамалска работа...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт