Любов или отговорност?

• 10 180
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
Ох, тая любовница.. Хем главата ти завъртяла, хем дете иска от теб, хем условия поставя..Да бе си кротувала, все исеално щеше да бъде.
Жена ти се справя исдеално с всикич битовизми, кротка, гледа си детето, работи и най-важното - МЪЛЧИ. Пълна скука.
Ти си изживяваш страст, тръпка и самочувствие с готината любовница.
Пък сега драми..Чак си предствавяш друго дете и до какво би довело.

Едно е ясно..Тази с която живееш, нито я уважаваш, нито нищо.

Дано има късмет да си отвори очите и един ден да се чудиш от къде ти е дошло, умнико!

# 256
  • Далечният изток
Е ми нарцис ако не се похвали колко е най, кой?! Ама и никой него не похвали, тц тц тц.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 16:59 от AIDA_N

# 257
Е ми нарцис ако не се похвали колко е най, кой?! Ама и никой него не похвали, тц тц тц.
И с кое се хваля, с това че съм закъснял с оценките и изборите си и се будя гонещ 40 с много натрупани и нерешени проблеми. Това си е житейски провал с всички карти на масата. Скоро тая разпиляна работа, ще я задуха някоя ветровита буря и всичко, отива в кофата, ако не се захвана сериозно с решаване на дилемите. Благодаря на всички.

# 258
  • Далечният изток
А снимките на чатовете защо?!

# 259
има нещо наречено споделено родителство..но ти явно търсиш лекото и мекото и искаш да се превърнеш в ерген, че и без вина, ако може...  ами не може...

# 260
Нито си първият, нито последният!
Но по начина по който реагираш, решение няма да намериш..Напротив, предричам, че ще последват още..

# 261
Вземай решение дали искаш да останеш с жена си, ако не - намираш адвокат и обясняваш, че повече не искаш да сте заедно, ще помагаш с детето. Изчакваш време след развода, като се възстановиш малко мислиш дали искаш с любовницата да си.

# 262
  • Далечният изток
Нямат брак, съответно няма да има развод....

# 263
Това си е житейски провал с всички карти на масата.

Естесвено, че си провал.
За неинтелигентни хора това е нормално.

А снимките на чатовете защо?!

Жалък опит да докаже, че не е таксиметров шофьор може би Joy
Или пък жалък опит да ни убеди колко е умен, само защото е ит.
Ама такива простаци ит познавам, че не е за разправяне.
Човека е решил, че щом го бива с компа е Айнщайн.
Тя и ромката Пена в съседния блок може да пее, ама не е гений.

# 264
  • София
М да. Явното доказателство, че съществува емоционална интелигентност, която липсва много понякога.
Тази история ми напомни за една приятелка,която ми разказа нещо подобно преди месец. Значи, среща се тя с един пич. Много интересен, има основна професия и други разни планове, интереси, хубав, секси. Обаче нещо уж живеел с баща си...
Най-накрая го докарали и до секса. И директно след секса той й изтърсил, че има жена и дете, ама той със жената само живеел заради детето, защото нали бил отговорен. Мацката беше като ударена от влака! Пихме вино една вечер и го псувахме.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 18:07 от Rockstar

# 265
Нямат брак, съответно няма да има развод....
Още по-хубаво - лесна и бърза раздяла.

# 266
Не бързайте. Той рационално обмисля къде и какво ще спечели при единия или другия избор.
Мисля, че при жената ще остане.

Роки, един важен урок за приятелката ти - първо му виж жилището. Е, живеел с баща си. Ми хубаво, ще пият само едно кафе там, ще си поговорят. Закъде се бърза? Историята му е била съшита с бели конци.
Ако на нея й е безразлично дали е женен, то друга работа, ама щом ще се разстройва, първо да направи съответната проверка.

# 267
  • София
Ми уж не са бързали, но са се виждали само навън и накрая - греда. Да, първо жилището!

# 268
М да. Явното доказателство, че съществува емоционална интелигентност, която липсва много понякога.

Аз обикновена не видях, та какво остава за емоционална.
Все си мисля, че ако обикновена няма и емоционална няма как да има. Свързани са нещата.

# 269
Ако беше жена, в неговото положение, какво щяхте да я посъветвате? Да си остане със скучния мъж или да се преустрои с новия? Абстрахирайте се от факта, че има дете като отговорност.

Че не е честен - не е, но е стигнал до точка, в която трябва да решава. Старата или новата?

Общи условия

Активация на акаунт