Любов или отговорност?

• 10 180
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
Предвид, че не е влюбен в любовницата, от трън, та на глог.

# 271
А снимките на чатовете защо?!
Щото бях пързалка и какво ли не и ако напиша , че в професионален план виждам светлина и почти двойно увеличение на заплатата, пак ще кажат, че си измислям и не не се фукам с нищо, разни хора ..разни животи. Виждам това професионално развитие успешно , но без едната, защото така няма да се справя, да си с две жени изисква време. Това също ще се реши, след правилния избор . Явно има и такива заплеси като мен, а е ясно че имам спокойствие с което мога да си позволя професионално развитие, но доста усложних нещата.

# 272
  • USA
Каква бъдеща оферта за работа, в едната ти пишат какво искат ти се оправдаваш че си знаеш "питонЯ" реално не отговаряш на критерии за позицията. При другата директно скачаш с "колко е заплатата?" това не е бъдеща работа а оферта на която си направил запитване.
Наблегни на английския, не върви от сериозен човек да се изразява така в "запитванията", аз ако подбирам персонал още там ще ми светне лампата що за човек си. Ти пишеш все едно си пишеш с приятел.Има си етикет по който се отговаря.Задават се въпроси.Напиши си хубаво резюме, ковър летър и така си търси професионално поприще. Така ще продължаваш иначе сам да си играеш с "питоня".

# 273
Ако беше жена, в неговото положение, какво щяхте да я посъветвате? Да си остане със скучния мъж или да се преустрои с новия? Абстрахирайте се от факта, че има дете като отговорност.

Че не е честен - не е, но е стигнал до точка, в която трябва да решава. Старата или новата?
Щом има нова, значи въобще за старата не трябва да става дума. Да остави старата, да се хваща с новата, нали била много интересна. Жена, която се е хванала с женен мъж...абе лика-прилика са си с автора. Само, че новата не знае, че и нея същото я чака след някоя година. Поне старата да има възможност да намери свестен човек до себе си.

# 274
Аз защо останах с друго впечатление? Казал ѝ, че я обича.

Щом има нова, значи въобще за старата не трябва да става дума. Да остави старата, да се хваща с новата, нали била много интересна. Жена, която се е хванала с женен мъж...абе лика-прилика са си с автора. Само, че новата не знае, че и нея същото я чака след някоя година. Поне старата да има възможност да намери свестен човек до себе си.
Ама той не е женен!! Simple Smile

# 275
Аз защо останах с друго впечатление? Казал ѝ, че я обича.

Ама той не е женен!! Simple Smile
Да, няма подпис, но има жена, която му слугува и дете. Значи има семейство, подписа тук няма значение.

# 276
Каква бъдеща оферта за работа, в едната ти пишат какво искат ти се оправдаваш че си знаеш "питонЯ" реално не отговаряш на критерии за позицията. При другата директно скачаш с "колко е заплатата?" това не е бъдеща работа а оферта на която си направил запитване.
Наблегни на английския, не върви от сериозен човек да се изразява така в "запитванията", аз ако подбирам персонал още там ще ми светне лампата що за човек си. Ти пишеш все едно си пишеш с приятел.Има си етикет по който се отговаря.Задават се въпроси.Напиши си хубаво резюме, ковър летър и така си търси професионално поприще. Така ще продължаваш иначе сам да си играеш с "питоня".
Не мислех да напускам от фирмата, в която работя, но в момента вече се замислих и тези хора пишат на мен. На ден имам по 2-3 подобни оферти за работа и просто до сeга не отговарях, дори се гаврех с тях. Бил съм на такива интервюта и отнема 3-4 часа, в които не мисля да се мотая, докато ме размотават беседи и тестове губейки ми времето, а заплатата е секретна тайна. Груб съм да, защото мога да си го позволя на този етап. На тази дето ми увърташе за заплащането, нарочно се направих на луд, че не знам заплащането. А онези имат позиция и с Python. Ще видим какво ще стане. Сега трябва да реша другия проблем.

# 277
Да, няма подпис, но има жена, която му слугува и дете. Значи има семейство, подписа тук няма значение.
За любовницата със сигурност има значение.

# 278
  • USA
Аз пък се чудя на тази друга жена.Толкова ли и се занимава с някакъв който има дете, лъжи жена си 3 г, прави се на недостъпен и тя драпа за него.Как нашия човек да няма самочуствие на велик после.
Абе я предложи на тая жена да се ожените да видим какво ще каже да не избяга със 100.

# 279
За любовницата със сигурност има значение.
Именно, затова казвам, че са един за друг

# 280
Любов и  безотговорност е темата.

# 281
  • USA
Любов и  безотговорност е темата.

не трябва де "секс и безотговорност", каква любов тука, освен към "питоня"?!

# 282
Аз пък се чудя на тази друга жена.Толкова ли и се занимава с някакъв който има дете, лъжи жена си 3 г, прави се на недостъпен и тя драпа за него.Как нашия човек да няма самочуствие на велик после.
Абе я предложи на тая жена да се ожените да видим какво ще каже да не избяга със 100.
Преди няколко дни, след една нощ заедно, ме попита кога ще ни е сватбата и то няколко пъти. Явно си мисли, че избора клони към нея. Не мисля, че ще откаже, тя това чака с години, но сега вече откача, а времето ме притиска. Ще бъде интересно.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 20:46 от djtriples

# 283
  • София
Е това вече наистина е гадно.
Просто не е честно да се играе така.

# 284
Е това вече наистина е гадно.
Просто не е честно да се играе така.
За това трябва да има край!

Общи условия

Активация на акаунт