Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 23 602
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
А едро ли е детето, има ли излишни кг? Моята талия преди да започна да качвам беше 58 см, на 168 височина. Сега е 76 😢.

# 76
Това да разделиш височината на две и да получиш размера на талията много не го вярвам.
Значи моята е 80 вече, ама смятам, че има още. Иначе по тия сметки трябва да ми е 83.
Абе просто не трябва да има мазнинки, това е.
Фастове са му майката.
Ох, като бях 63 бях добре, ама тогава не правех много планк. Талията май стана 76, изглеждаше супер.
Ще се мъча, няма начин. Утре съм на фаст, вечерен. Май и във вторник ще бъда.

# 77
Елора, а изчислявала ли си по време на фаст колко са ти общо дневните калории?
При мен много ниски идваха, а се бях приготвила да фаствам редовно. При три поредни дни, под 1000 и коремът ми залепна.
Нещо се стресирах да не заслабна екстремно 🤣

Не мога и да си помисля да си осквернявам свещените кафета с кокосово масло.
Като фаствам, ок. 700- 800 ми е храната. Няма как едно хранене да е повече.

Днес кз 5,9, ужас. Снощи ядох 2 кренвирша ст. Планина на Тандем, чушка червена. Мерих на първи час, 5,2. На втори 5,3.
Похапнах обаче преди сън ок. 150 гр. От любимата ми розова кофа павлаци от Ракево. Довечера ще търся йод , уж не пише нищо лошо в състава

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:29 от tays

# 78
Не ги изчислявам. Но аз закуска рядко имам.
Примерно за закуска ще хапна някакви сурови ядки, а със свещеното кафе плод.
Обяда примерно ще ми е една скумрия. То колко калории да има една скумрия.
Или 3 малки яйца.
3 поредни дни фаст не ща. Кожата ми съвсем ще увисне. Бавничко искам.
Виж може и два.

# 79
Ти даде линк към тема за интервално хранене, ще я погледна тези дни, там сигурно има какво да науча за изкуството да не ядеш дълго, без да си гладен.
И явно се наваксва на другия ден с храна, ще чета

# 80
Таис, то и аз не съм чела подробно, ама доколкото разбрах режима трябва да си е нввмх и доста ограничен от всякакви В, даже направо лишен. Демек салата от зеленчуци с бавни В, а основното протеини.
Пише и с риба фастовете са много добри. Яйца също де.
На следващия ден също не ям някакви грешни В. Но си хапвам повече, че съм гладна.
Движението също трябва да е доста.
Аз на единия фаст избълвах  и после със спорт смъкнах кз.

# 81
Това с маслото в кафето определено не е за всеки, особено пък за който пие нормално или късо кафенце а не големи чаши.
Освен че наистина ми е свещено и абсурд да го развалям така. Това че още не мога да му усетя напълно аромата е друга тема...

# 82
Скрит текст:
По спомен, май в другата тема имаше различни идеи за фаст, а и за това, което може да се яде после...Не за всички фаст означаваше нвх хранене. За някои беше фаст на айрян и/или плодов сок, мляко...не са ограничавали и вгх след фаст, за други фаст е само на вода, чай и кафе и т. н. Имаше май и някаква теория, че ако си под някакви калории, пак се води фаст...🤔 Не виждам с какво "фаст" с пиене на мляко или плодов сок ще е ефективен при ИР. С две думи, трябва да се чете. В другата тема има хора, които правят фастове само за поддържане/сваляне на кг и не са с диагностицирана ИР.
Минерва, и на мен ми е любопитно как изглежда дъщеря ти. А има значение и височина, структура. Ще измеря талията и на моята дъщеря после. 🙂🤔

# 83
Пила съм кафе с кокос, бива.
Ама аз го пия бавно и като изстине, плуват разни неща.
Абе пийте си кафето чисто, пък ако имате кокос, взимате лъжичка и лапвате. Все тая.
Може и с машинката да разбия, ама не ми се играе.
Значи в сряда 2 април е новолудие. Значи утре фаст, вторник фаст, и сряда фаст.
Трябва да има ефект за коремчето. С мен не може да се спори, няма да му се дам на тоя корем.

# 84

Значи в сряда 2 април е новолудие.
То и с новолудието е хубаво да не се спори...😅😝

# 85
JoyJoyJoy

Оф, това бързо писане. На бдс пиша и съм чукнала горния ред, вместо долния.
Карай, нека си седи да ми се смеете Joy

# 86
  • София
Значи в сряда 2 април е новолудие. Значи утре фаст, вторник фаст, и сряда фаст.
Трябва да има ефект за коремчето. С мен не може да се спори, няма да му се дам на тоя корем.
.

Дебна и аз фазите на луната за фастовете, но 2 април не е сряда, а събота. А според моето приложение - новолунието е на 1 април - петък. Laughing  Та аз в понеделник и петък ще се боря за ефект.

# 87
Оф, мерсиии
Гледала съм календара на март.

# 88
Tака де...Новолудието в сряда, а пък Новолунието в петък/събота...😝 Елора, 🤗🙂

# 89
Гладувате ли на тези луни. Само на вода ли я карате ?

Общи условия

Активация на акаунт