Отговори
# 255
Теди, добре дошла!  Hug
Галенце, дано не е настинка. Защо не се обадиш на педито?
Наистина Неса се изгуби. Дали не са я оперирали  newsm78? Дано да са добре  Praynig !

# 256
Евеелинка, много се радвам, че растете и надавате.Това означава, че Благо се възстановява напълно Heart Eyes

Галенце,
трябва да питаш педиатъра си.На мен не ми прилича на настинка.Може  примерно докато сте го къпали да му е било студено и леко да е пресипнал.

Моя дивак, днес големи номера ми върти.Свикна май на ръце и като се събуди въобще не му се стои в леглото.Пяхме песни и играхме, голи по пишона Mr. Green цял час.Аз се изморих...Слагам го в леглото-рееев. Минах на друга тактика.Оставих го да реве.Драса се десетина минути и сега спи като къпан. CrazyЕми то не може само на ръце, а няма колики вече Crossing Arms

И аз днес се сетих за Неса.Никаква я няма...

# 257
Кръц кръц и моя е същия маймун.Даже да е на ръце, но да не си седна, а в движение.Правим разходки в апартамента, а той зяпа фото тапета и светнати лампи.Вече го познавам кога плаче, че му се спи, кога от глад, кога, че не му обръщаш внимание.
Вчера изтеглих и аз детски песнички и днес ще му пускам за Лека нощ деца.Времето тук е лошо, а аз се надявах днес да излезем, но явно в тази част на България не ни хвана хубаво време.

# 258
  • Откъм Варната
момичета, какво се прави ако бебчо има настинка или направо кашлица? Не знам, Ваньо няколко пъти кихна по-различно от обичайното, направо си звучи като начало на кашлица... за себе си знам как да се лекувам, ама за бебе? Вчера като плачеше за яденето (то не идваше на секундата както той иска) гласът му звучеше малко пресипнал... Възможно ли е бебе на кърма да има настинка и какво се прави в такъв случай ако е настинка?

Най добре го аведи да лекар, и ние бяхме така по миналата седмица, но понеже го заведохме навреме се разминахме само с капки за носа и витамини, иначе трябваше антибиотик, а са още мънички за такива химии. А ти ако кърмиш само хомеопатични лекарства, нищо друго, аз пих Осцилококцинум и Стрепсилс и от неговите капки за носа и се оправих. Стискам ти палци да е само фалшива тревога Hug

# 259
Здравейте момичета
Днес моето момченца слушка много Направо не мога да го позная пу пу  Е тъкмо го похвалих и се размрънка

Ели, Кръци май ще си отглеждаме глезанчета Момичета Алекс е 60 см За 2 месеца е дръпнал с 13 см това не е ли множко newsm78

Галенце отидете на лекар Не искам да те плаша но и ние сме на кърма пък бяхме една седмица болни с хрема и кашлица Стискам палци да ви се размине

Бубе искрено ти съчувствам И моите баби са вечно заети дори когато аз се влача болна с двете деца и тати се прибира в 8 с половина 9  Но поне за къпането е на линия

Коте аз чета кърмаческия форум Библиотеката Освен това си търся инфо в google - nutrition  и излизат доста неща

Браво на Благо Той е нашия герой  Hug

Поздрави и лека вечер

# 260
SA честит рожден ден !  bouquet Честито на Ради втора месечинка!   

бебе, бате, тате - всички заспаха и аз да се разпиша...за нищо вече не ми остава време...пък и времето все още е много хубаво и гледаме да се възползваме максимално...

Тези номера да сме на ръце май е не само при нас, да се успокоя.
Когато сме будни трябва да разглеждаме и опознаваме света по възможност прави в нечии ръце.

Най-после ни направиха реимунизацията, нали все ни отлагаха, че била жълтичка. И още жълтеела малко, ама и я сложиха. newsm78 така казва нашето педи, пък направление за изследвания на кръвта така и не даде...ама ще видим. Смятам вече другия път ако още е така да си поискам.

Ние се кърмим все още изцяло и с режима за хранене сме на никъде.

Галенце и аз мисля, че трябва да отидете на лекар.
ooooh! Оффф, много кофти с тия грипове и болести сега. Момичета много трябва да се внимава. Дори и в поликлиниката не ми се ходи. Докато чакаме и се мотаем из коридорите за тия консултации и имунизации ни обикалят разни вируси и бацили Cry

Хайде лека и бързо оздравяване на болните Heart Eyes

# 261
Са,4естит рожден ден.Много щастие и радост ти пожелавам.  bouquet
Теодора,добре дошла в нашата дружина.
Air,мина ли ти запушването,4е е доста неприятно.Аз слагам електри4еското одеалце,4е кърпите много бързо изстиват.Мерси за линка,оба4е  Sad резултата е същия.
Исках да снимам Андрес докато си правим гимнастика,за да ви покажа,но от три дни е доста кисел и много пла4е докато е буден Sad.Следобедите по4ти през 4ас и половина е на гърдите.Не знам какво му става на шишето и ми е жал като го гледам така.Даже 4есто не иска залагалката като запла4е,а преди това ми беше спасението.
След две седмици ще ходим при лелята на моя мъж(живее на 550 км),дето много си я оби4аме и от сега премислям как ще е с бебо...за 4 дни аз ще си взема две дрешки,но на него ще му взема вси4ките,4е ако продължава да повръща така сменяме дрхи по няколко пъти на ден.
Мислите ли ве4е за коледните и новогодишните празници.Ние на бъдни ве4ер сме у свеки,на коледа при мама,а на Нова година вси4ки удома при нас.Голям кеф са ми тези празници,а тази година с бебо  съвсем Mr. Green

# 262
  • Виена
Здравейте мамчета от една кукувица и един глезльо в кенгуро.  love001
 Добре,че си вземахме лаптоп като ни се счупи компа,че да мога да го разнасям,според ситуацията Crazy.Че и ние сме само на ръце и в движение,голям глеzан и лuбопитко Shocked.И ние разглеждаме картини лампички,където нещо по шаренко има....В леглото си още не си е спал моят калпазанин,направо не знам как ще го отучвам скоро май ще ми е голям проблем ooooh!.
Кръци ти май храниш бебока с Мilumil.Исках да те питам с какъв по точно,те нали са тука поне ПРЕ,1,2,3...На мен лекарката ми каза да му давам ПРЕ,че било най близко до майчиното мляко,ама докога така незнам.Аз не,че му давам много за сега,ама може би сега за Нова Година като се прибера и най-вероятно ще спра да кърмя.Уф нямам търпение да става вече 22ри декември,броя дните,искам си при мама,искам малко помощ искам да се наспя.А и нали ще сме за 3 дни на морето,мечтая си вече за този миг!!!Не се обвинявам,че ще го оставя.Имаме нужда с мъжа ми да останем сами,само двамата без децата.Е ще сме много голяма компания и мисля,че и купон ше стане.Като се сетя,преди как си живеех,в къщи не можеш ме накара да седя,а как ми се завъртя живота ...
 Ееееи няма заспиване това моето бебешорче,унася се тука в кенгурото и се събужда след 5мин.,ама тъй като цял ден спи,сега незнам как ще се разбираме.
Отивам да се поразходя малко дано пък имам успех,че  и мен ме търси сънчо вече.
 Добре Дошла на новата мама Теди Hug-адашка.
 Честит Рожден ден на Са bdbaloni

# 263
  • Стара Загора
Дзак и от нас със Слави и добро утро bowuu
Станахме..нахранени..със сменен памперс и преоблечен и сега гука в шезлонга и с баща му се лигавят Flutter а аз крада малко минутки за компа и форума. Днес кръщелника ни има РД..става на цели две години /голям мъж/ Heart Eyes
Незнам кой ме пита за ваксината..сложихме тази по касата..за това и бях така наежена. Слави спа през почти цялото време..само се събуждаше да яде и омахваше всичкото мляко Shocked и пак заспиваше. А майка му /демек аз/ ни сън..ни спокойствие...какво беше това чудо незнам. Той спи пък аз се дзверя в кошарата...будала съм голяма. Майка ми ми се смее и вика, че ако има начин моя гръб съм щяла да заложа за инжекцията Crazy
Са честит рожден ден мила малко на патерица  bouquet
Фрики вече ме затресоха коледните настроение и мен  Flutter Много обичам когато има сняг а ние сме сгушени до камината и ни е топличко..пък тази година с бебчо съвсем ще съм размазана Hug Вие сигурно знаете но ние нали лекувахме стерилитет две години и всяка НГ си пожелавах да съм с бебече..е вече желанието ми е изпълнено Heart Eyes Blush
Tedito_799 и аз да бях на теб щях да броя дните..сигурно е голям кеф да се прибираш при мама Hug
Браво и на БЛаго нашият малък герой Hug

# 264
Добро утро и от мене!

Прочетох само последните няколко мнения, че при нас беше много интензивно тези дни. Честит рожден ден на патерица на Са и добре дошли на мама Теди и Алекс!
Сега да се отчета:
В петък направихме 40 дни и по този повод цял следобед миткахме насам-натам с колата. Първо, разбира се, ходихме на църква, където ни четоха чистата молитва и символично въведоха Ваньо в храма. Спа през цялото време в ръцете ми и в тези на дядо поп.  Grinning После ходихме на гости в три офиса (къде ще притеснявам хората по къщите, при това в работно време) и всички много ни се радваха. Накрая бяхме и на консултация, където ни похвалиха, че за седмица сме качили 300 грама. Все още сме по-лекички от някои новородени, но важното е, че тенденцията е положителна. Успокоих се! Накрая пазарувахме в супермаркет и понеже не мога да зарежа бебчо сам на паркинга, го повозих на пазарска количка. На него много му хареса, само дето стреснахме касиерката - не очакваше да види бебе между хляба и печеното пиле  Laughing
Днес съм поканила гости на погача. Щях да почвам приготовленията още вчера, но сколасах само да напазарувам сладките и пиенето. Сега съм направила една голяма кана силно и ароматно кафе и се надявам то да ме събуди, че в къщи бомба е паднала и трябва бързичко да се организирам с подреждане и чистене. Освен това съм намислила да направя любимото си тирамису, а това ми е още час отгоре. Затова сега ви казвам чао, а после ще се включа да разказвам.
Днес уж го даваха слънчево, а като гледам каква мъгла е... дано се оправи!

# 265
Добро утро и от нас Simple Smile

Ема се шири на нашата спалня и си спинка блажено. Татко й гледа волейбол и зкусва, а аз да погледна какво се случва при вас и да се отчета какво става при нас Party

Честито на всички, които имат поводи за празнуване smile3525
Добре дошла и на новата мама:-)

След реимунизацията Ема си беше много спокойна до вечерта и послеееееееее, така и не разбрахме дали е от ваксината или защото за първи път откакто се е родила остана без баня newsm78 Надявам се да е от второто, защото живот и здраве ни предстоят другите ваксини.

Хера значи поспаланко се оказа Слави Simple Smile Дано и с другите две ваксини така да бъде!
Мишка мисля, че и аз разпознавам кой плач от какво е:-)

Искам да питам Blush Бяха ни казали два пъти седмично да я къпем с козметика, един път кратунката с шампоанче  и през останалите дни само ей тъй на във водичка, ама никой не се е сетил да пита до кога така...
Вие всеки ден ли къпете в буквалния смисъл?

Евелинка хайде елате в квартала вече, че ни се изчака чакането да се видим Simple Smile
Миньон честито!!! smile3525
Хайде чао, че Ема се събуди и настоятелно ме вика:-)

# 266
Здравейте и от мен

Цеци спи, ние с татко му изчистихме основно, смених му чаршафчетата и вече всичко е наред.Само няма да готвя, защото не умея CrazyПък и то още си стоят манджите в хладилника, дето мама ги сготви и после си замина на Плевен Grinning

Миньон браво на теб, как се справяш с всички тези домакински задачи, на мен ми е трудно. От кога се каним да извикаме кръстниците у нас на гости, ми то все не ми остава време.Пък то трябва да се наготви, въобще да е както си му е реда.

Дбс, така се прави до към 3-ия месец.Ние също се къпем със сапун само два пъти седмично.През останалото време се плицикаме само с водичка. Цеци обужава да се къпе и стои като жабка.  Heart Eyes

Мами наближава края на темата и аз предлагам едно заглавийце.Мисля че предния път някоя от вас беше предложила подобно:
Октомврийче малко, сладко е радост най-голяма за мама и за татко

# 267
  • Виена
 Ей тоя моя сладурко много неспокойно спинка цяла нощ,само се върти и промрънква и си цоцква по малко,определено си ме ползва за успокоение и заспиване нощем. Rolling EyesДори и да го оставя някак в леглото му то аз трябва да вися по цяла нощ права над него Shocked.Мами вашите мъници дето спинкат по цяла нощ(пу-пу да не им е уроки)спят непробудно по цяла нощ ли?По 6 часа,а някои  и 9 доколкото съм разбрала и не се ли будят?Аз само мога да си мечтая за сега Whistling.
 Херка да така е,кеф голям,не мога да го опиша с думи.Разделяме се със сълзи от мъка и се посрещаме пак със сълзи но от щастие.Но сега с тия евтините самолетни билети се надявам по често да си ходим,а и ако е възможно за цяло лято мисля да се прибера.Макар,че е доста сложно.
 Снощи гледах по Новините по нова за едно бебче,ама неправилно ли разбрах незнам.Възможно ли е да се е родило 400грама в 6ти  Shockedмесец и да оцелее.Най-малкото бебенце родено в БГ.АМа слушах докато къпах Влади и може да не съм разбрала newsm78.
 Исках да питам някой знае ли дали може да му мажа бузките с крем Здраве,понеже са му излязли много пъпчици.Също и кожата между веждите а и под веждите е станала много грапава,първо беше мъничко,ама май се разраства.Утре сме на лекар и дано ми изпишат някакво ефикасно мазило,че ми е толкова jaл като го гледам Weary.
 Херка ти защо не кърмиш вече,спря ли ти кърмата?Нали се изцеждаше?Сама ли спря?Аз още кърмя,ама нали по Н.Г.няма да съм с бебо и си мисля,че ще се отбие,но тая кърма как ще я спра?Има ли някакви хапчета?
 Ако знаете колкмо се радвам,че открих този форум!Снощи си мислех докато не можех да заспя дълго време.Толкова много се научава от него.Срещаш толкова всеотдайни мами.Всички сте толкова милички и дружелюбни.И все си мисля,че ако го бях открила с първото си дете,нямаше да се стигне до тази операция която тя претърпя.Имаше рефлукс,но и го откриха в последна степен.Аз не бях и чувала за това нещо,а вие като гледам вече сте информирани какви са признаците.Ама така било писано.
 Отивам да правя на каката закуска,че умряла от глад пък и тя Crazy

# 268
Малко прекъсване за преобуване на напишкано и наакано детенце и продължавам с домакинстването. Кръци, това съвсем не ми е стихията и по-скоро не се справям, но полагам усилия от време на време. Grinning Тирамису-то ми обаче е превъзходно - черпя ви виртуално, а живот и здраве, и на живо някой ден.
Благодаря за поздравленията! Надявам се с бебо да имаме хубав празник днес.
За козметиката - никой нищо не ми беше казал, затова и досега се къпем и мажем всекидневно с почти всички продукти на Мустела.  И после миришем на хубаво  Grinning Защо да не се ползва всекидневно - вредно ли?

# 269
Теди, възможно е:-) Ние лежахме заедно с Ани (майката на бебе Анджела) в Майчин дом. Тя роди два дни след мен.
Лежеше за задържане защото си има заболяване, заради което бебчето беше хипотрофно, но за щастие нещата се развиха благополучно Grinning, дано да продължат така. Ани е много борбена и се надявам че и бебчето ще е такова Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт