Галенце, дано не е настинка. Защо не се обадиш на педито?
Наистина Неса се изгуби. Дали не са я оперирали
? Дано да са добре
! 
Еми то не може само на ръце, а няма колики вече 

Честито на Ради втора месечинка!
така казва нашето педи, пък направление за изследвания на кръвта така и не даде...ама ще видим. Смятам вече другия път ако още е така да си поискам.
Оффф, много кофти с тия грипове и болести сега. Момичета много трябва да се внимава. Дори и в поликлиниката не ми се ходи. Докато чакаме и се мотаем из коридорите за тия консултации и имунизации ни обикалят разни вируси и бацили 

резултата е същия.
.Следобедите по4ти през 4ас и половина е на гърдите.Не знам какво му става на шишето и ми е жал като го гледам така.Даже 4есто не иска залагалката като запла4е,а преди това ми беше спасението.
.Че и ние сме само на ръце и в движение,голям глеzан и лuбопитко
.
-адашка.

а аз крада малко минутки за компа и форума. Днес кръщелника ни има РД..става на цели две години /голям мъж/ 

Много обичам когато има сняг а ние сме сгушени до камината и ни е топличко..пък тази година с бебчо съвсем ще съм размазана
Вие сигурно знаете но ние нали лекувахме стерилитет две години и всяка НГ си пожелавах да съм с бебече..е вече желанието ми е изпълнено

После ходихме на гости в три офиса (къде ще притеснявам хората по къщите, при това в работно време) и всички много ни се радваха. Накрая бяхме и на консултация, където ни похвалиха, че за седмица сме качили 300 грама. Все още сме по-лекички от някои новородени, но важното е, че тенденцията е положителна. Успокоих се! Накрая пазарувахме в супермаркет и понеже не мога да зарежа бебчо сам на паркинга, го повозих на пазарска количка. На него много му хареса, само дето стреснахме касиерката - не очакваше да види бебе между хляба и печеното пиле 

Надявам се да е от второто, защото живот и здраве ни предстоят другите ваксини.
Дано и с другите две ваксини така да бъде!
Бяха ни казали два пъти седмично да я къпем с козметика, един път кратунката с шампоанче и през останалите дни само ей тъй на във водичка, ама никой не се е сетил да пита до кога така...
Пък и то още си стоят манджите в хладилника, дето мама ги сготви и после си замина на Плевен 

.
.
.
Тирамису-то ми обаче е превъзходно - черпя ви виртуално, а живот и здраве, и на живо някой ден.
Защо да не се ползва всекидневно - вредно ли?
, дано да продължат така. Ани е много борбена и се надявам че и бебчето ще е такова