Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 089
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Вчера Керем и Кемал са били в търговския център Истиние Парк, където са обядвали и са пазарували

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/stil-ikonu-kerem-bursin-42071174

Икона на стил
„Керем Бюрсин е един от най-готино облечените мъжки актьори. Отново не ме изненада. Той се превърна в икона на стил със своите цветови тонове, шапка и колие. Разбира се, аурата на Керем и безупречната физика носеха красотата на това облекло още по-високо."

# 631
Браво и честито на Мая

На мен пък Ирем ми е симпатяга не е лоша въпреки че много помия отнесе че не стана гадже на Улаш в Морето ,но на зорлем не става така и не го разбраха толкова луди...

# 632

Тя не се влюби с очите, тя се влюби в усета за него, в докосването на пръстите им. Тя се влюби в гласа. Гласът, който няма нужда да разбираш. Гласът, който е достатъчно само да слушаш.

Като в "Усещане за ... мъж"...

# 633
  • София
Всичко сте написали, момичета, всичко. Благодаря ви за споделената информация! Приятно е да влезеш в темата и да прочетеш такива мнения. Много ви се радвам. Нямам нищо против Ирем и в тази роля ми се струва доста различна, по-обикновена и мисля, че й се получава, харесва ми. Браво на Мая! Радвам се, че Керем поддържа връзка с нея. Heart

Усмивки от слънчева Турция! Аз съм малко на почивка тук, времето е прекрасно. Доволна съм. Но ще съм още по-доволна, ако Керем реши да ме навести. Grinning

# 634
Всичко сте написали, момичета, всичко. Благодаря ви за споделената информация! Приятно е да влезеш в темата и да прочетеш такива мнения. Много ви се радвам. Нямам нищо против Ирем и в тази роля ми се струва доста различна, по-обикновена и мисля, че й се получава, харесва ми. Браво на Мая! Радвам се, че Керем поддържа връзка с нея. Heart

Усмивки от слънчева Турция! Аз съм малко на почивка тук, времето е прекрасно. Доволна съм. Но ще съм още по-доволна, ако Керем реши да ме навести. Grinning

Да си изкараш хубаво мила!
Ти Кире хубаво ама оглеждай се и за другите левенти нали знаеш не е ясно кога къде и как ще се случи

https://mobile.twitter.com/LiptonIceTeaTR/status/1530202644328984577

Много скоро..

# 635
Рекламата е свежарска 🍋

С английски надписи специално от Керем

https://www.instagram.com/tv/CeEVUiBA31j/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Бърборанке, приятна почивка и да си изкараш страхотно 😘

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 20:45 от Miraland

# 636
Привет, свежи момичета! 🍋🍓🍒
Много лятно настроение с този Липтън! Харесва ми рекламата и ми е различна, макар, че ми стига да гледам как му стой ризката на Керем и да чувам това Iceeee! 😅😂😉

✨ Бърборанке, да си изкараш весела почивка! 🍓 Да си видиш всичките любимци в комплект: аз не бих отказала Керем Б., Енгин Ак., Алп Н. и после в обратен ред! На теб оставям да си подредиш класацията! 🙃😉 И Айка, и Туба няма да откажа! 🥰
👉Май е модерно, на мен ми харесват и двамата, сигурно, защото са ми любимци!

# 637
Бърборанке, да си прекараш страхотно и после да разказваш.

Мерси за всичко споделено. Много свежа реклама, харесва ми.

Започнал е панелът "Разговори за киното" в рамките на кинофестивала в Бейоулу "Културния път" с участието на Керем.

# 638
  • София
Момичета Hug, включвам се да споделя две неща:
1. Рекламата е много свежа, много ми харесва, а Керем е страшно красив, подмладен и усмихнат. Heart Eyes
2. В Чешме съм. Имаме си консиерж тук, който ни развежда и обгрижва. Споделила съм му за симпатиите ми към Керем, много се смя и каза: “Всички жени се влюбват в него напоследък. Алфа мъжкар.” Joy Питах го - Серенай или Ханде. Той отвърна: “Серенай, разбира се. Ханде е скучна и изкуствена.” Каквото и да значи това. Grinning

Та така… ето и една снимчица от днес (това е моят комплекс - в огромен парк с палми сме, има вили под наем, към всяка вила имаш включена яхта и собствено малко заливче, приказка е, не знам как ще си тръгна оттук):

# 639
Бъри , умен е човека! Много поздрави да му кажеш...усетил е как е всичко и какво е.
Рекламата е хубава ама този софт контраст в камерата не можаха ли да го спестят за гифове не стои добре дано успея да измисля нещо и по този въпрос.
Керем не се разделя с този каскет като венчани заедно са....

# 640
Бърборанке, ти си попаднала в рая. Единствено  Керем ти липсва 😃 Какви неща си научила само 😁 Браво, браво 😘

Диди, по добре каскета отколкото опашката 😂
На мен лично с това каскетче ми изглежда свежар 🍀

Ели, Снеже 💖

# 641
Bell Малко младежко настроение от мен. Керем е като абитуриент, но с неофициално облекло.
Bell Рекламата ми хареса. Лесна за възприемане и много лятна.
Bell Очаквам да събира коси под каскета за нова роля. Харесва ми. Различен, слънчев и магнетичен.

Bell Керем се е срещнал с министъра на културата и туризма на Турция Мехмет Нури Ерсой.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 19:18 от st_ina

# 642
# 643
На вчерашното мероприятие Карем разказал, че искал да се снима в екшън. "По време на снимките на сериала или филма, определено бих искал да скачам от покрив на покрив или да скоча от хеликоптер."

Няколко откъса от отговорите на Керем на въпросите на водещата Йомюр Сабънджъолу в "Разговори за киното":

"Сега не мога да кажа ясно "да" за проекта." Актьорът отбеляза, че има предложения, включително и от чужбина, но нищо конкретно. Керем би искал да направи проект в близко бъдеще, доста драматичен, но в същото време се надява, че ще бъде „нещо хубаво“.

"Имената ни някога също бяха неизвестни." Керем говори за предоставяне на повече възможности на младите актьори.

„Обичам да слушам, да знам за какво мечтаят хората, какво искат да правят. Това е важно за работодателя. Хората ви дават своето време (талант, сила), така че е важно да им дадете нещо в замяна: не пари , но възможности."

Скрит текст:
Керем на вчерашнем мероприятии рассказал, что хотел бы сняться в экшен-фильме.
"Во время съёмок сериала или фильма я определённо хотел бы прыгать со крыши на крышу или прыгнуть с вертолёта".

Несколько выдержек из ответов Керема на вопросы ведущей Омур Сабуджуолу в "Разговорах о кино":
✔ "Сейчас я не могу сказать чёткого "да" насчёт проекта". Актёр отметил, что есть предложения, в том числе из-за рубежа, но ничего конкретного. Керем хотел бы в ближайшее время заняться проектом, скорее драматическим, но при этом он надеется, что это будет "что-то хорошее".
✔"Наши имена тоже когда-то были неизвестны". Керем говорил о том, что нужно предоставлять больше возможностей молодым актёрам.
✔ "Мне нравится слушать, знать, о чем люди мечтают, чем хотят заниматься. Это важно для работодателя. Люди отдают вам свое время (талант, силы), поэтому важно дать им что-то взамен: не деньги, а возможности".

На въпрос на журналистите как ще отпразнува рождения сиден, Керем, отговорил, че ще е вкъщи с Хектор.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт