Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 086
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и успешна нова седмица! Heart Exl

# 646
# 647
Снежка, мерси за инфото. 🍀 Струва ми се по отговорите на Керем, че тази година проект няма да има, но да видим. Надявам се скоро да бъде премиерата на Ефлатун. Това е фестивален филм, така че дано излезе информация за фестивалите на които ще бъде представен

Ефлатун и Офлаз

Офлаз

Почитател на Де Ниро 👏, Том Ханкс и Ван Дам
За Де Ниро гласувам с две ръце 😃

# 648
Bell Среднощни ритми. Големи прегръдки с Мелиса, Нилпери, Джем Йълмаз, Гюнфер /без нея не може/ и още куп гости на събитието, организирано от Нилпери. Керем усмихнат, забавен и без каскет сред приятели.

Bell Останалите снимки ще ги качат ранобудните пишещи, че Морфей ме вика в царството на сънищата.

Bell Не, не мога да не я кача. Керем я качи преди няколко минути /а аз продължавам да не спя; Морфей ми лази по нервите/. Сладури. Какво ли си говорят с Джем Йълмаз?

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 01:25 от st_ina

# 649
  • София
Керем е прекрасен! Много ми харесва енергията му. Изглежда щастлив. Усмивката му, блясъкът в очите, всичко е супер. Определено Керем е моето селебрити кръш. Grinning

Радвам се, че около него има такива готини хора. Харесвам и Нилпери, и Ураз, и Едже Кокенли. Simple Smile

Ах, тази усмивка… Heart Eyes

# 650
Снощи ги изядоха от коментари все пак Джем се беше отнесъл с неуважение към Керем когато беше със Серенай но за пореден път показа колко широкоскроен човек е Керем и че за него няма място за лоши чувства.

Любима поза определено

Керем е в компанията и на Доу Демиркол който пък знам от турския МАСКИРАН ПЕВЕЦ
Беше жури там известен е със шегите си и майтапите.
Ураз се метнал по потник толкова ли е топло?

# 651
Добре се е забавлявал Керем снощи и за пореден път доказа, че е над нещата и не таи злоба в себе си . Дано приятелите му направят изненада за РД и да пуснат снимки, че ако зависи от него нищо няма да видим 😃

Питали са го за Джем Йълмаз и той е казал, че двамата са приятели и много го уважава 😜 Браво на Керо, така се прави. Иначе папараците баш са си го ядосали снощи, но на Керем тези номерца не минават.
Между другото и ядосан е много готин и секси 💥

# 652
  • София
Керем е ядосан, защото е разбрал, че съм в Чешме и снощи си разменяхме смс-и. Питаше ме защо не съм му казала. Точно тогава го спряха журналистите и това преля чашата. Grinning

И да… ядосан е най-секси. Smiling Imp

# 653

Нил и Кер

Бъри аз пък друго мислех ама нищо сега недей казва какво става на шезлонга.

# 654
Ето и изказването на Керем:
https://www.youtube.com/watch?v=VBqzrytOjP0

Какво нещо е да си известен...да даваш обяснения на някакви журналисти за личния си живот...
Естествено нашия красавец се е опитал и да предпази дамата. Трябва да има някакво ограничение на правата на журналистите.

# 655
Керем и Хектор винаги заедно 😍

Сърце на лъв, вярност на вълк

И от миналата събота

Омюр е написала: Красив човек, сърцето ти е пълно с доброта

# 656
Привет! Благодаря ви за споделеното, момичета.

Керем ще бъде гост на конференция "Изменение на климата и устойчивост", която ще се състои на 7 юни, вторник. Мероприятието е организирано от Yuvam Dünya и Fast Company и ще се проведе в Истанбул, Куручешме.

Утре нашето момче е рожденик - отбелязан е от Lavanguardia с други знаменитости, които имат рожден ден през юни.

Приготвя се за утре на фризьор.

При Йомюр Керем е казал нещо за турските актьори, което е предизвикало реакция на Шафак Сезер - не знам кой е. Трябвало да изяде още много хляб, за да се изказва така. Казал е нещо всмисъл, че турските актьори се мислят за нещо повече. Филмите им не се гледали толкова, колкото сериалите, което е тъжно. Нямали топлината на Йешилчам. Ще помоля Диди да преведе накратко за какво става въпрос.

https://www.ensonhaber.com/magazin/safak-sezer-kerem-bursine-cevap-verdi

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 22:41 от ·٠•Snejka•٠·

# 657
  • София
Хайдеее! Birthday
Да ни е честит Керем!!!
Желая му от все сърце много здраве, много успехи, сбъднати мечти, поводи за усмивки, добри приятели, щастие и истинска любов!

# 658
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЕРЕМ! 🍀🍀🍀
🎉🎉🎉💖

Нека бъде здрав, много щастлив и успешен.

Винаги усмихнат, слънчев и лъчезарен.
Силен, когато трябва да отстоява мечтите си, много мъдър, когато трябва да вземе правилното решение и здрав, за да може да се радва на всичките си постижения!

# 659
Честит да е Керем! Здрав и да продължава да ни радва с образите, които пресъздава!

Общи условия

Активация на акаунт