Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 077
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Хепи Хепи Хепи бърдей Кире
Успехи,здраве и всичко най-добро.

https://mobile.twitter.com/xblackrose95/status/1532990170584305664

От моя профил

И от Гюнфер и мама Чийдем

# 661
Жив и здрав да е Керем! 🥳❤️

# 662
  • Кърджали
Честито да е греещото момче! Да се радва на успешна кариера и на истинска любов!

# 663
  • София
Част от честитките до момента - от близки до Керем хора, от хора, които е докоснал и държат на него, приятели, колеги (майка му, Гюнфер, Мая, треньорът му по бокс и други). Heart

# 664
35 години са един малък юбилей и най хубавата възраст. Красотата на човека е огледало на душевната красота. Нека Керем продължава да пази добротата и любовта в себе си към хората, живота и света.

Още поздрави

Видео от боксовия клуб
https://www.instagram.com/reel/CeX_aKwFhTh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Още една от Гюнфер

От Елчин

От музеят на мадам Тюсо в Истанбул

Честити 35 години, Керем! 🍀💖🎉

# 665
  • София
Керем с 301 хиляди туита по случай рождения му ден (това е от преди няколко часа, вече със сигурност са повече). Nature Boom

Фенове на Керем от 60 държави са се включили с пожелания за рождения му ден във видео клип, специално направен по случай личния му празник. Party Time

И видео, направено от феновете му в Мексико, по случай рождения му ден. Tada

Доктор Емин Кая с пожелание към Керем:

Както и фризьорът, при който Керем беше вчера и на който дължи хубавата си прическа (харесва ми, отива му много):

# 666
Колко хубаво е, че родителите на Керем са с него на рождения му ден 🎉

Клипче с поднасяне на торта
https://www.instagram.com/p/CeYbrYIoM0A/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Поздрав от Липтън
https://mobile.twitter.com/kerembrsnfans/status/1533048630935965696

# 667
  • София
Леле, да! Не бях забелязала. Но това дефинитивно е баща му Памир. Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво, радвам се и аз, че са заедно на рождения му ден. Дано си спретнат хубаво празненство довечера - семейно и с най-близките приятели. Само една дама липсва до Керем, но ще се появи подходящата за него в правилния момент. Сигурна съм. Simple Smile

# 668
Чудесно че са дошли чак от майната си за да зарадват детето си

# 669
Честит да е РД на талантливия , харизматичен и красив Керем - много творчески успехи - в скоро време да го видим на екран !  Много лично щастие - в скоро време да намери своята половинка -сродна душа ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Heart

Вратата започва в понеделник по БТВ лейди от 21:30 . Гласът на Еда ми хареса , на Серкан - не го чух , дано е хубав .
Ще гледам от време на време за кеф Grinning

За бащата - ок , а това да не е Мелис ?

# 670
Обичам я тази добра душа! Честит рожден ден на човека, който помогна на много хора  и продължава да го прави!
Много се трогна, видно е. Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 671
# 672
Bell Хей, слънчево момче, смело следвай мечтите си. Радвам се, че в много труден момент бе част от живота ми. Днес, четейки поздравите за теб, виждам колко много хора си усмихнал. Колко каузи си защитил. Колко любов си раздал. Колко много обраност има в поведението ти. И днес, с теб са твоите родители. Тези, които могат да се гордеят с теб, без да го показват. Защото се обича със сърцето. Поздравът на сестра ти ме усмихна. Имате спомени и любов, за която разстоянието не може да е пречка. Щастлив си с хората, които обичаш, с хората, които те обичат. Семейството е дар от Бога, а приятелите си избираме ние. Днес усети тяхната любов. Светът има нужда от такива като теб. Зная, че няма да прочетеш написаното, но го пиша заради себе си. Защото вярвам в теб и това, което правиш. Бъди честит, КЕРЕМ БЮРСИН.

# 673
  • София
Фили, това е Белиза (или както се пише Grinning), съпруга е на най-добрия му приятел и съдружник - Кемал. Wink

St_ina, като чета страхотното ти пожелание, както и останалите тук, в темата, и в социалните мрежи, се радвам. Радвам се, че толкова много хора са оценили Керем. Човекът Керем Бюрсин, който заслужава цялата тази любов и признание. Желая му още 35 години (поне), но по-щастливи, по-успешни и споделени със сродната му душа. Heart

# 674
Bell БРО, и аз искам това. Какво обаче иска Керем:

"След 30 години искам да бъда някъде на спокойствие. Надявам се да имам голямо семейство. Много обичам и искам деца. Вероятно ще спра да работя, след като имам деца, защото не мога да си представя да съм отделен от тях. Може би един ден ще срещна някого и ще кажа "това е"."

Пожелавам му го от сърце. Абе...Керем си е Керем. Heart

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 01:05 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт