Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 968
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Линде Hug , по спокойно . Помия винаги ще има за всеки известен . Кво като я коментираме , никой не я обижда тук специално .
 Предполагам ,че е ново , защото и да е била на РД , едва ли рожденикът ще я закара вкъщи .
Не знам за тема за Ханде , аз нямам нищо против и тук да пиша , все пак тя бе не само приятелка на титуляра на темата , но и партньорка в успешен сериал .
На мен Каан ми харесва много . Не го виждах с Хадисе въобще ( според мен тя е голяма позьорка )
И като говорим за посьорки , майката на Мая е голяма позьорка , която се мисли за красавица . Ама утре . Мая прилича на бащата , много симпатичен мъж. Хубави деца имат , тя и малката ще направи манекенче и влогърче Satisfied Smiley Но Мая е голяма късметлийка ,че много прилича на Ханде , с този сериал доби голяма популярност . Има деца актьори в Турция учасвали в много проекти , но с по малко последователи и популярност от Мая . Което не е важно , колко световни актьори даже са без социални мрежи .Но за амбициозната мама е супер късмет Stuck Out Tongue

# 151
Здравейте!  Да попитам - Защо приятелката на Атасай не видяхме на грандиозните чествания на фирмата?
Керем се отписва от Ханде една сутрин, когато в-к Сабах излиза с новината за връзката на Х.Е. и А.К.
Пресата 2 месеца мълчи и ти да видиш, г-жа Бирсен е направила специално проучване и няма нова  връзка.
Моето мнение, че се плаша на пресата, както и днес се пусна това видео да се измести центъра на внимание.
Не ме интересува с кого спи г-жа Ханде, но и тук непрекъснато да ми се вменява, че Керем и тя са заедно  е неуместно.
Керем е сложил точка на тези отношения , колкото някои да ме убеждават в обратното.

# 152
Аз не виждам някой да се е заяждал, че Х е в кола с друг, сега, ако някой го приема така си е лично негов проблем. Не е заяждане, а обсъждане, ако щете и клюкарстване го наречете.

# 153
Темата е за Керем и проектите му , респ.  Вратата , аз пък искам да си клюкарствам тук и за Ханде , но без обиди и лоши чувства разбира се  . За актьорите , които ме интересуват искам не само творчески новини , но и клюкини .

# 154
  • София
Диде, понеже си добра в монтажите, можеш ли да ме монтираш в едно клипче с Керем? Налбантова ще го пусне до Бирсен и Акиф. Нямам нищо против да ме спрягат за йени ашк на Керем. Grinning Grinning Grinning

# 155
  • София
Налбантова, ти какво видя в този клип. Видя ли Ханде да се е сгушила в Каан. Или да се целуват. Или да се държат за ръце. Тя стои отдалечена от него и без видимо настроение. Та те са приятели. Не може ли да се качи в една кола с приятел. На теб лично не ти ли се е случвало. Какво се опитвате сега да доказвате. Ами не е доказателство, че имат сериозна връзка. Колкото и да ви се иска.

# 156
Ходих да търся кой пусна клюката в темата за Керем, която от две години не е тема само за Керем? Trollface Видях! Чудесно! Simple Smile
В тези страници моят дрийм тийм се е събрал да изкоментира. Hands Plus1

zdragolova, не ви разбрах коментара. Да се измести вниманието от какво? Втори месец това е темата за съжаление. Керем забравиха, че е бил в Малага и се е срещнал с Бандерас. За два дни забравиха и Ханде, че е била в Дубай. По им е интересно рога ли са му поникнали на Керем. Видеото е от края на февруари. С Каан са били на рожден ден на приятел. Това прочетох аз. Колко е убедително не знам, но и другото не е.

На мен понякога ми дотежава да чета, че са заедно, но ми тежи и да ми се носят от 100 кладенеца вода, че са разделени и видиш ли в колко жалко положение са изпаднали двамата и повече Ханде.
Щом Ханде не се харесва, но я коментират масово, значи добре си върши работата жената. Ако спрат да го правят, тогава е притеснително. Smiley

Я си представете, че тези двамата някога се сдобрят. Стане някое чудо и им се пресекат пътищата отново. Satisfied Дали по любов, дали по работа. Те ще се оправят, ние какво правим? За какво се борим?
За настроението в темата и нежеланието да пиша конкретно аз, не е заради Ханде и Керем, а заради участници в темата. Мълчанието не ми е от любезност, а от нежелание да влизам в дразги с потребителки, които са ми симпатични. За другите не е проблем.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:50 от midnight__sun

# 157
Диде, понеже си добра в монтажите, можеш ли да ме монтираш в едно клипче с Керем? Налбантова ще го пусне до Бирсен и Акиф. Нямам нищо против да ме спрягат за йени ашк на Керем. Grinning Grinning Grinning

Само дай видео как може да не те сложа ако искаш ще орежа Пела и ще се пльосна с Озан
Четиримата сме били да хапнем риба край Босфора 😂😂😂

Пък оттам сме отишли на бардак тъй де дискотека...😂😂😂

# 158
Блага вест , аз клипа не го обсъждам, стар ,нов  мен не ме вълнува. Вие изказвате мнение, че Ханде и Керем са заедно, аз искам Ханде да е с Атасай.

# 159
Линде, като започнеш ти да ми отговаряш на питанките, тогава и аз.
Разбери едно - аз харесвам Ханде, никой не плюе по нея и вече няма значение с кого се качва в колата.
Защо не я засякоха с друг, докато беше с Керем? Защо не се виждаше с този мъж - приятел, докато беше с Керем?
Тя е свободна жена. Може да прави каквото и с който си поиска. Както и Керем.
Трябва ли непременно двама да се целуват, за са са заедно?
Ти така ли разбра, че Керем и Ханде са двойка? По коя целувка извън сета ги разкри?
Ето ги пак двойните стандарти 🤣

Има едни неща, които трябва да се приемат. Опитай да го направиш, защото не боли.

# 160
midnight__sun да отговоря- Вместо да се обсъжда Ханде в Дубай - СМИ обсъждат видеото с Каан....

# 161
Е кога жълтото и пикантното не се е коментирало повече? Днес темата е живият пример и вие сте тук след клюката. Онзи ден за Дубай не ви видях. Съмняваме, че Ханде иска с това да бъде коментирана, а не че е първата туркиня прожектирана на Бурдж Халифа.

Ханде е на 13-то място в световен мащаб в списъка на най-влиятелните знаменитости в Инстаграм.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 17:22 от midnight__sun

# 162
Bell Аааааа, не може да не взема отношение за края на една любов. Не са заедно. Това е ясно. Аз си се доверявам на казаното от Керем в последните му две интервюта. Каза го с думи. Който разбрал, разбрал.
Bell Основна черта на вашия характер
- Честност.
Кое качество най-много цените в един мъж?
- Скромност. Харесвам смирените и благодарни хора.
А в една жена?
- Същото.
Какво очакваш от приятелите си?
- Уважение.
Основният ви недостатък?
- Опитвам се да правя твърде много неща наведнъж.
Любимото ти занимание
- Моята работа.
Вашият идеал за щастие
- Правете другите хора щастливи.
Bell Ханде в Дубай - прекрасна. Първата туркиня с реклама на Бурдж Халифа. Със сигурност обаче аз няма да я запомня с това. Не се впечатлих. Толкова много реклами и лица са радвали хората от Бурдж Халифа /справка чичко Гугъл/. Не зная дали има връзка с "бижутера", но работата си е работа. Ако е пленен от нея, да й се бе обяснил в любов от Бурдж Халифа. Няма да е нито първият, нито последният. Роналдо го направи съвсем скоро - имаш пари, плащаш и грееш в нощта.
Bell И сега за последното излязло клипче. Вярвам, че Акиф и компания са ги "сгащили" нощес. Но дори и да е било преди няколко месеца, на рождения ден на Каан /извинете невежеството ми, но не зная кой е, обаче ще се ограмотя/, се питам всичко ли гости си изпраща лично, седнал на задната седалка с този, който е  уважил празника му. Ако пък  е по друго време, що не отговарят тогава на въпросите /както писах преди известно време - Ханде сякаш говореше от отвъдното, но отговаряше/. Та, ако не сте заедно, сливи ли имате в устата да промълвите? 
Bell Е, искаше ми се да са заедно. Толкова им се радвах. Имам право да взема отношение. Писала съм непрекъснато и изключително уважително за тях, а съм била толерантна към всяка. Днес също взимам отношение. Честността е прекрасно качество и аз съм честна с вас. Керем бе толкова влюбен в Ханде. Всичко, което казваше го и показваше. Грееха му очите в Италия /Verissimo/, когато го питаха за нея. Днес е сложил ръкавиците и изпуска парата в залата. От тази връзка той ще излезе с достойнство и няма да каже нищо, защото така е възпитан.
Bell Как славата промени живота ви?
- Бих искал да кажа, че нищо не се е променило, но промени мен. Не мога да правя много от нещата, които можех преди. Положителното е, че тя ми отвори пътища, за да правя нещата, за които съм страстен,...
В резултат на моята работа истината е, че аз съм човек, който обича да пази интимния си живот в тайна, но понякога всичко е извън вашия контрол.
BellИ нещо, към което винаги ще се връща/връщаме.
- Имам обаче някои много силни стълбове, за които да се придържам, като семейството си. Семейството ми е изключително важно за мен, то е моята подкрепа. Тогава съм човек, който обича да твори, затова имам продуцентска компания. Имам и много хобита, които са свързани с тази творческа страна...
Bell Очаквам с интерес премиерата на филма с Керем и Ирем  "Eflatun". Надявам се, че този път и Керем ще се включи в рекламата му.
"Понякога хубавите неща се разпадат, за да може на тяхно място да дойдат още по-хубави."
Сряда е. Нека изгледаме епизода с усмивки. На публиката вече всичко им е ясно.
Благодаря на геройски изчелите написаното Hug.

Скрит текст:
И да споделя - скоро ще бъда там - кехлибарената долина на Месопотамия.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 01:34 от st_ina

# 163
  • Кърджали
Диде, сложи и мен с Каан и да ходим шестимата🤪😂 Грам не ме интересува къде 😂😂😂
Линде, не искам да звуча грубо, но света не почва и ме свършва с Керем и Ханде като двойка. Имало ги поотделно и преди да се съберат, ще ги има и след раздялата. Ханде ще се среща с други мъже (не,трудно ще видиш клипчета как се целува с тях, не е толкова глупава). Керем и той ще опита нов флирт и любов. Това, че са се разделили не ги затваря в манастир, я 😀
Разграничавай малко любовта между Серкан и Еда от любовта (или каквото и да е било там) между Ханде и Керем. Едните може да са "и заживели щастливо", другите - всеки има правото да поеме по своя път
Никой не е казал нищо лошо за принцеса Ханде, но па е и малко досадно да трябва да си мери човек три пъти думите, преди да напише нещо за нея.
Излезнала, флиртувала с Каан Йълдъръм. Ми хубаво. Нито някой я е оженил за нея, нито я заклеймил. То и много ѝ дреме на нея ... Млада е, хубава е, нека флиртува, да се радва на живота..
Като хванат Керем с девойка, какво , ще го стреляме ли...

# 164
Здравейте момичета!

" Времето е пясък, животът е вода, думата е вятър. Внимателно с тези компоненти, за да не се получи кал!"

Наистина ли става това в темата? Наистина ли ще изпадаме в такава дребнава ситуация в която всеки трябва да си мери думите и да внимава, какво да се пише. Наистина стана много грозно, а пък не беше ли, че тук можем да пишем и коментираме без да се заяждане и конфронтираме.
Аз дори вече ме е страх да пиша нещо за Ханде, нищо за Дубай, че като виж ми кажете, че това не била тя, и всичко било монтаж.
И ми е интересно, защо само Ханде я намират и снимат?
А за въпросния клип, няма да коментирам стар ли или нов, но вие наистина ли си мислите, че тя сега е с този Каан, стига, това е несериозно, колко от вас са били в кола с мъж, различен от вашия, колко снимки имате с мъже различни от вашите? Аз все още се чудя: Казвате, че Ханде вече не е с Керем, ОК, а трябвали напременно да е с мъж?
Защо не можем да им се радваме на постиженията, на Керем в Испания, на Ханде в Дубай?
Защо трябва на всяка цена да им търсим половинки? .... според мен дори и те не си търсят, но виж другите са по заинтересовани да им намерят, защо? За да има какво да се пише, защото явно хората се интересуват повече от личния живот, отколкото от професионалния.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:43 от Sisi*9

Общи условия

Активация на акаунт