Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 150
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Само да ви споделя, че селфито на Бандерас с Керем се превърна в най-харесваната снимка в профила на Бандерас с над 137 хиляди лайка, като по този начин би предишната най-харесвана снимка на Бандерас - отново с Керем, в театъра, при първата им среща, от периода на фестивала в Малага. Wink

# 376

Мира Sparkling Heart, радвам се да те видя в темата! Приятелчетата Антонио и Керем са като баща и син, може пък да ни изненадат с общ проект. Кой знае?! Wink

Бърборанке, ако това с проекта се случи ще бъде бомба. Вчера Керем даже е харесал туит в който му пожелават да се снима с Антонио 😛

Тези снимки са истинско бижу. Мъж та дрънка 💯🍀💓

Banderas&Bursin   B&B 😊

Никол Бандерас също е репостнала публикацията на Керем, двамата са се последвали в Инстаграм

Снеже, Честито и от мен на Къванч. Двамата със съпругата му са много хубава двойка. Радвам се, че и те вече си имат детенце 🍀
Забраненият плод и досега си остава на първо място в моята класация на турските сериали

# 377
Под ръководството на @unicefturk и @KaracaHome Керем Бюрсин проектира чаша, за да подпомогне образованието на децата. Продават се чаши с автограф на Керем.

https://www.krc.com.tr/urun/karaca-unicef-kerem-bursin-kupa

Нова/стара от оня ден.

# 378
# 379
В испанската преса

В турската преса

💓

# 380
Късен неделен поздрав. Честита Цветница на всички и специални поздрави за имениците, ако има такива.

Скрит текст:

Мира, Flowers Hibiscus

Обсъждан е Керем напоследък, и то заради работата си - радвам се на успеха му.  И аз много искам да ги видя в общ проект с Антонио Бандерас. Иншалах.

Керем и Тунджай Кочал.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2818508261655916816/

https://twitter.com/i/status/1515732210120376320

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 21:39 от ·٠•Snejka•٠·

# 381
Добро утро 🍀💖

С една разбиваща снимка от испанския фотограф Ману Бермудес. Думите са излишни

🔥

🔥

Снеже, радвам, се, че обсъждат Керем заради работата му и професионалните му срещи и контакти. Той е човек с принципи и вярвам, че ще постигне успех и ще осъществи мечтите си.

Хубав ден на всички! 🍀

# 382
  • София
Керем Heart Eyes от днес, от залата, в която тренира бокс:
“Прогрес, не съвършенство.”

С пожелание за усмихната седмица на всички ви! Kissing Heart

# 383
Керем Heart Eyes от днес, от залата, в която тренира бокс:
“Прогрес, не съвършенство.”

С пожелание за усмихната седмица на всички ви! Kissing Heart
🌷Понеделнишки привет на всички момичета! 🤗🌷
Тази тренировка я повтарям още веднъж! 😜🥰

# 384
# 385
Диди, вау чудесен е Керо. Не спира да спортува, бокс, пилатес... Изглежда спокоен и съсредоточен върху себе си. Така и трябва

🔥

Хубава гледка 😍

# 386
Кер с Юмюр Сабунджуоулу

# 387
Керем Бюрсин присъства на представянето на книгата на „Вашата история“, приходите от която ще бъдат изразходвани за образованието на момичета. В книгата „Вашата история“ Керем Бюрсин е представен и с разказа „Керем като“.

# 388
https://m.youtube.com/watch?v=uOw4hUDq_co

Нито приема нито отрича за Стефани
Хората се запознават тук не му е е мястото да се говори събрали сме се за друго.

За Бандерас е казал хубави неща

Станахме приятели с Антонио Бандерас, той каза: „Да можеш да се срещнеш с майстор актьор, да можеш да споделиш нещо, да изслушаш нещо е много ценно“.
 Когато го попитаха дали би направил проект с него той отговори: „Говорихме за проекта, и двете страни изглежда им се иска....“.

Проект и в Турция и в Испания но не знае кое ще стане първо.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 09:43 от x BlackRose x

# 389
  • София
Оп, оп, оп, май скоро ще имаме новина - Стефани поне визуално ми напомня на Серенай. Докато Ханде ми прилича повече на Ямур. Ако въобще Керем има тип жени де. Но Стефани е светла, със светла коса и очи, мисля, че това е типът на Керем, поне от разни интервюта съм останала с такива впечатления. Стефани не е някаква красавица, но е чаровна и според мен е по-космополитна. Може пък и да им се получи. Стискам палци на Керем да е щастлив. Която и да избере, ще я приема, особено ако го подкрепя и прави щастлив. Време му е вече за семейство. Кариерата е друго нещо и си я има, но много ще се радвам, ако намери правилната жена и стане татко. Открай време му го пожелавам, знаете. Wink

И нещо старо, но златно, както се казва. Чаровен Керем със страхотна усмивка:

Усмихнат ден! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт