Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 10

• 67 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Може,но с предварителни кръвни изследвания и се следят.

# 151
Д-р Лазороски вече се чудИ, какво да ме прави.
Хахахахаха, познато. Аз затова спрях да ходя, да не го мъча поне човека. 😂
Ако знаеш английски, разчети се из нета за pelvic floor dysfunction, има много информация. Аз преди време се подвизавах в събредита за уреаплазмата и на който не му беше добре, обаче беше с негативни тестове, винаги набеждаваха това за проблема. Затова не съм фен на това обяснение, имам чувството, че малко се отбива номера с него. Ако не виждаш промяна сред упражненията, потърси и второ мнение. Ходи ли при Гаджева?

# 152
3lena, за кое казват, че е проблема? Епизиотомията ли?
Иначе, както писах по-горе ходих при Попова уролог. За Гаджева не супях да се свържа. Звънях няколко пъти и никой не ми вдига телефона. Накрая си записах през супердог за Попова. Тя каза, че е пролапс моя проблем.

# 153
  • Пловдив
Здравейте, от вчера ММ се оплаква от трудно уриниране, парене и тежест. Диагностицирах го😉, че е цистит. Дадох му Уринал акут, след 1 час каза, че малко го е облекчило. Да ама почна да вдига температура и направо му дадох Ципринол. Вдига ли се температура при цистит? Аз си го имам цистита, но досега температура не съм имала. При мъжете доколкото четох цистита е рядко явление, не мога да си обясня от къде го хвана.

# 154
Може да има температура,но може и простатит ,и пиелонефрит да е,и някаква обструкция ( камък).Хубаво е да се види на ехограф и изследвания ( кръвни,урина).
Успех!

# 155
  • Пловдив
Sun sea преди седмица си прави изследвания за медицинско и ЛЛ му даде да направи и за простатата. Всички са в норма.

# 156
И двата пъти като бях с ковид циститът и тазовите болки ми се бяха усили, при мен имаше някаква свързаност. Може ли температурата да е нещо вирусно? Иначе, температурата се появява при по-тежка инфекция, направо да пуска едни изследвания.

# 157
Здравейте,
Когато аз бях с цистит освен болките имах и втрисане, температура и среднощно изпотяване. Кръвните показатели не бяха ок, CRP също беше много високо.

# 158
3lena, ти май не ми видя поста по-нагоре.

Можеш ли да ми кажеш, кой проблем набеждават, ако не може да се оправи доктора с диагнозата? Епизиотомията или пролапса?
Той казва, че е от епизиотомията, а д-р Попова казва пролапс.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 22:25 от Лиана

# 159
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте,
Когато аз бях с цистит освен болките имах и втрисане, температура и среднощно изпотяване. Кръвните показатели не бяха ок, CRP също беше много високо.
cx_3508 по същия начин се поти обилно и ММ, сменя по 3 фанели през нощта.  Ходихме при нефролог, за консултация да не е нещо от бъбреците или пясъчинки да са тръгнали. Прегледа го много обстойно и каза че е уроинфекция и за да не тръгне нагоре на фона и на температурата, която поддържа вече втори ден - 37,5 ,  му изписа два антибиотика и изследвания.
Оплаква се и от болки в прасците Worried
ЛЛ е толкова сигурна, че е КОВИД-19, че му направих и  бърз антигенен тест. Отрицателен е.

# 160
Аз бях с е.коли в урината, чак на 2-ри ден след прием на АБ спрях да вдигам температура. След като го пих 7 дена, на следващия ден болката в бъбрека се върна. Чак след около 2 седмици спрях да се потя нощем....

# 161
3lena, ти май не ми видя поста по-нагоре.

Можеш ли да ми кажеш, кой проблем набеждават, ако не може да се оправи доктора с диагнозата? Епизиотомията или пролапса?
Той казва, че е от епизиотомията, а д-р Попова казва пролапс.
Лианка, извинявай, наистина съм пропуснала. Пролапсът, визирах, ако става въпрос за такъв на тазовия под.

# 162
3lena, ами явно е на тазовия под. Защото уролога ме накара да легна по гръб и да се напъна сякаш да пишкам. И само с поглед видя и каза , че е пролапс. Аз от доста време усещам точно на входа, когато си правя тоалет нещо като топче, обло, не е голямо. На моменти сякаш е по-подуто и точно тогава ми е по-големия дискомфорт. Мъжа ми от доста време насам ( преди да започнат проблемите) ми казва, че му се струвам по-тясна. Затова си мисля, че диагнозата е по-скоро вярна, отколкото диагнозата на Лазороски, че е от кофти епизиотомията.
още не съм пуснала стерилна урина ,защото отново ми дойде М. чакам да свърши и отивам.
Можеш ли по-конкретно да ме насочиш към такива теми за пролапс?

# 163
Здравейте, посестрими! Може ли някой да ми обясни разликата в левкоцитите в урината и седимента? В самата урина пише близо 2000 левкоцита, т.е голяма инфекция, в седимента-10-12 левкоцита. защо се получава това?

# 164
  • На брега на реката
Момичета,  помагайте с информация,  ако можете!

Имате ли мнение за нефролозите, доц.Велислава Димитрова или за доц.Мила Любомирова?

Препоръчаха ми доц.Любомирова, но не мога да намеря как да се свържа с нея.

Общи условия

Активация на акаунт