Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 10

• 67 084
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, моля за съвет. Преди няколко дни за пръв оът ми се проявиха симптоми на цистит. Веднага пуснах стерилна урина и след това пих прахче монурал и цистостоп рапид. В рамките на ден всичко отшумя.

Междувременно излезе урината и според разчитането на лекарката ми, пробата е замърсена, тъй като бактерията е в малко количество и не се разпространява обичайно в пикочните пътища. Само че от вчера - пак ми пари като пишкам. Каква може да е причината, ако не бактерия? Снощи ми пареше и през нощта. Бях прочела за сода бикарбонат - пих една чаша и ме облекчи. Но не е лечение това…

# 631
Какъв билков чай да си взема за чести бактерии в стерилната урина-ентерококус фекалис. Нещо да прочиства?

# 632
Out,пусни нова урина.
silvi,на Ламбрев е хубав,но сам по себе не мисля,че ще изчисти бактерия.
Vervam,посъветвай ме за добър вагинален пробиотик,че нямам лактобацили вагинално.
Пандорина,какво се случва с теб?

# 633
Out,пусни нова урина.
silvi,на Ламбрев е хубав,но сам по себе не мисля,че ще изчисти бактерия.
Vervam,посъветвай ме за добър вагинален пробиотик,че нямам лактобацили вагинално.
Пандорина,какво се случва с теб?
На мен идеята ми е да го пия след изчистване на бактериите, за да не хващам- превантивно.

# 634
На Ламбрев е хубав чисто профилактично.Сок от моркови,боровинки също.Чай от коприва.

# 635
Сън, благодаря, аз съм добре. Един месец болнични в който само си мислех какво да си сготвя според диетата; в резултат на което колегите като ме видяха за първи път ми казаха, че изглеждам като да съм била на почивка на Малдиви, а не в болнични след операция Simple Smile . Ето колко е важно да си обръщаме внимание и малко да се откъснем от стреса на ангажиментите..жалко е че обикновено ни се случва принудително..

# 636
Да,така е .Радвам се,че си нов човек.Дано и уропроблемите да са зад гърба ти.

# 637
Да,така е .Радвам се,че си нов човек.Дано и уропроблемите да са зад гърба ти.
Едва ли. Пия си вечер уробиотик, денем цистостоп, редувам вагинални глобули през определено време профилактично...гледам да не забравям да пия вода...
А при теб как са нещата Сън? Продължава ли дискомфорта?

# 638
На моменти,типична неврогенност.Изпих неоренала,слагах макмирор,сега пия високо дозирана боровинка и пробиотик д-маноза.
Иначе съм със стерилна урина.Само гъбички и липса на лактобацили вагинално.Започнах и хормон,че след тази операция тотално ниски са ,а и те влияят на циститните усещания.
Но пия и други добавки за пречистване и наваксване на дефицитите.Надявам се в комбинация от всичко ,да се получи и за дълго.
Препоръчай ми вагинален пробиотик изпитан.

# 639
Лактажин и Гинофилус,но последното май го спряха от производство.

# 640
Благодаря.Но пък върви реклама на спрея.Ще проверя.

# 641
Не съм чувала да има такъв спрей .

# 642
С гинексида ми ги дава еквивалентни.
Благодаря.Намерих гинофилус.

# 643
Аз редувам силвержин, фемифлора и гинексид.
Това, че нямаш бактерия е страхотно, дано продължи колкото може по- дълго.

# 644
Да,чудесно за бактерията и да е за дълго,но останалото е по-гадно от възпаление,това непрекъснато съкращение,позиви,дране,парене.,и то извън уриниране...нито с катетър,нито с тройка бактерии не съм имала...И даже не мога да им се зарадвам на липсата на бактериите.И след операцията имам и други неволи...

Общи условия

Активация на акаунт