*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 021
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
Снимали са цяла нощ.

Дениз в туитър.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 10:09 от La Libellule

# 616
А на видеото с часовника на Дениз се чува гласът на Чаалар. Сцена заедно? 😍😍😍

# 617
А на видеото с часовника на Дениз се чува гласът на Чаалар. Сцена заедно? 😍😍😍
Едва ли.. целият екип ще е там. Останаха 2 епизода, не ми се вярва да имат сцена само двамата, а много ми се иска. Останалите ги научих на изуст вече, трябва нов материал

# 618
Да, точно, иска ни се, но ...
https://youtu.be/WSa4KWcPpB0

# 619
Дениз е прочела сценария за 48 епизод и качи това. Съдейки по реакцията и нещо ще се случи, но каквоо..  Сподер вас защо са тези тъжни емоджита. Странно обаче, че не пише 48еп. финал на сезона.....

# 620
  • au bout du monde
Някой ще мре пак, ще е ранен, отвлечен, ще си загуби паметта, някой баща ще се появи...подготвена съм за всичко, не могат да ме изненадат 😁

Нещо със Сердар или Зехра ще е.

# 621
Дали пък не са решили да загатнат историята на Зехра? Може нещо да се случи с дъщеря й, например. Хлапето съвсем изчезна... Някаква кукичка за следващия сезон трябва да има

# 622
Дениз с тези разплакани емоджита ме накара да се замисля. Може би ще се случи нещо с Ямур, иначе защо да плаче ако ще прострелят Зехра или Сердар. Grinning Представете си, появява се бащата на Сердар и ще направи нещо на Ямур-ето ти драма Grinning ама нашите сценаристи толкова развихрено въображение йок

# 623
  • au bout du monde
Ако се съди по емотиконите, които е оставила според мен ще е свързано със Сердар и загубата на памет. Човечетата с мозъка за това ми напомнят.  Ще го активират и той ще превърти🤔
Нищо друго няма да е толкова вълнуващо.
Дъщерята е забравена завинаги , не вярвам повече да се появи.😆

Дениз поздрави едно момиче, което написа, че се омъжва. 😀
Това сигурно ще й е най-специалният подарък за сватбата.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 21:32 от La Libellule

# 624
Дениз определено успя да пробуди любопитство у феновете Grinning

# 625
Защо ми се струва, че ще останем попарени.

# 626
Защо ми се струва, че ще останем попарени.
Какво имаш предвид? Не вярвам да няма сезон. Четох внимателно интервюто на Чаалар. Нямаше и намек за подобно нещо
Имаме си ... откъс.
https://www.instagram.com/tv/CdjRWvKqfD9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Местата на последното денонощие на снимки

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:17 от 6brn

# 627
Че ми се иска сцена с нашите двама герои, по-дълга от тридесет секунди, ако може сами, но ще си остана с надеждата в оставащите от сезона епизоди. Надявам се на новия сезон.

# 628
  • au bout du monde
Не мога да разбера турските сериали каква им е целта да пускат сцена от епизода. За мен специално се губи интереса като го гледам предварително.

И естествено сигурно единствения им разговор.

Харесва ми, че последните епизоди ги дават да комуникират по телефона. И Сердар като каже: Слушам, Зехра🥰 се разтапям, за нея не знам. Казва го с един такъв глас. Може би за това му звъни толкова често 😆

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:49 от La Libellule

# 629
Специално тази сцена е за феновете, които миналата седмица мрънкаха, че на терористката Джерен са посветили цял епизод, а на героя Хаккъ само секунди. Затова я пускат и предварително.

Общи условия

Активация на акаунт