*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Тези дни няколко неща ме замислиха за екипа на нашето дизи. Тургут имаше рожден ден, но нямаше поздравления от нашите хора в Инста, нито са били на снимката с част от екипа (не ги видях), нито на партито (имаше видео от него от Йълдъръм, не помня името на актьора). И като казвам нашите хора, включвам и Езги, не само Чаалар и Дениз.
Освен това реших да погледна малко стари дизита на Чаалар - оставям си епизодите на Teşkilat с превод за лятната им ваканция - и си пуснах Beyaz Karanfil. Оказа се, че това е "звездната роля" на Hakan Boyav, нашият всеобщ "любимец", разкаялият се досадник. Там в надписите е точно преди Чаалар. 8 години по-късно (дизито е от 2014-а), Чаалар е на първо място в надписите, а той на последно. Чаалар има още куп роли, за които феновете спорят (тези дни в анкета някои бяха писали, че не го харесват в Afili Aşk), а онзи има само онова ранно приключило полицейско дизи (само 8 епизода и не е превеждано). Е, няма как да харесва Чаалар и Дениз и да не си изкарва горчивината от собствената си неуспешна кариера върху тях.
Там има и друго, което ме разсмя - Еркан Мерич играе охрана на боса (Чаалар е синът на боса) - роля, която е идеална за него, предвид, че го смятам за абсолютно дърво като актьор. Извинявам се, ако тук има негови фенки и съм ги засегнала. Загледах и новото му дизи заради хора от ЗИ и тям си е почти същото дърво.
В Инста някой от екипа е писал, че са започнали четенето на 48 епизод, финал на сезона (нищо, че не го пишеше на сценария на Дениз). Впрочем, може да е шокирана заради отпадането и на други от каста, надявам се не от екипа. Хрумна ми и една идиотска идея. Дали не са решили например Хулки да си падне по Зехра и да има малко ревност? 😎

# 632
  • au bout du monde
Финалът на сезона е. Сафа снощи написа в инстаграм, че започва да чете 48 еп финал на сезона.😃 Ще има 3ти сезон.

Аз не отдавам голямо значение на успокояващата сцена на Зехра и Хулки. За мен е нормално да успокоиш някого, още повече са приятели, колеги. Той явно превърта направо и тя се опитва да го вразуми.
Когато тя напускаше той също я прегърна доста здраво.😀

Иначе идеята ти ми допада, стига Хулки да се стегне малко, че много много недодялан го правят, че се чудя как изобщо е агент.

В afili ask всички преиграват. Не харесвам такива сериали.

И аз се зачудих защо не са поздравили публично Тургут. Може лично само, не се знае.

# 633
Малко от бойните обучения на Дениз и Езги. Понеже Чаалар не може да се бие, мацките достойно компенсират в екшън сцените
https://instagram.com/stories/deepacademy/2838546917706288701?ut … shid=MDJmNzVkMjY=

# 634
Феновете няма да го преживеят ако Хулки си падне по Зехра Grinning Аз си мислих, че може да се харесат с жената на Йълдъръм, нали двамата играха женени в Soz, ама нея вече я няма. Щеше да е хубаво полковник Ердем и Гюлер пак заедно Grinning

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:02 от Yanica_

# 635
Селфито ни от Дениз

И още едно, с други от екипа

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 15:17 от 6brn

# 636
Прекрасни.

# 637
  • au bout du monde
Ще има ЗехСер тази вечер.

Пак на сета са били 🤧  искам и аз 🤧

# 638
Снимката май е от 47 епизод. Освен обща сцена с екипа, друга едва ли ще имаме

# 639
  • au bout du monde
Тази е от тази вечер 😃

На 9 май беше пусната тази снимка. Може да е 46 или 47. Ще разберем тази вечер.

# 640
Дениз

И паралел с Фазилет

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 19:34 от 6brn

# 641
  • au bout du monde
Ооо ще бъдат на мисия заедно 😃
Ще има много ЗехСер в този епизод.

Написала е защо може да съм изненадана?

# 642
Хахаха Grinning ами само така може да го достигне

# 643