*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • au bout du monde
Оказа се, че Чалар ни е подсказал каква сцена ще има със снимката от самолета😆

Това е нищо ново.
Всички се прегръщаха, но З и С не.

Сердар пак ревнуваше 🤣 Горкият, много зле му беше. 😅 И кафето си изплю🤣😂
Зехра беше много красива. За първи път да е толкова естествена и свежа на мисия. 😍 Прекрасна просто.

# 646
Ей, този Йълдъръм е безсмъртен. А щеше да умре всеки момент от куршум във врата...
Хубави сцени на ЗехСер като компенсация за безкрайната сцена на покаялия се. 🤮
Този епизод наблюдавах с какви трикчета смаляват Чаалар, че иначе всички ще са на трупчета като Дениз 😂😂😂 еднаквите тениски са за влизането във фирмата.
Те подсказват, ама като не сме гледали 😂
От сета

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 23:59 от 6brn

# 647
Да не се оплаквам, имаме си разговор+сцената в кафенето. За близо пет-десет епизода, стига.
Лично аз харесвам Чаалар както е сега по- късо подстриган и с лека брада. Наистина си е висок. Дениз в този епизод също ми хареса, може би не ми допадат възшироките дънки.
Естествено, че можеше след толкова тежки загуби напоследък да има и малко повече утеха, наблюдавана в началото на този сезон, но няма. Все едно героите в частност изпълнителите са уморени и това им пречи вече видимо.
Така де да го довършат, а стереотипа загуба_озлобление_затваряне_ярост_безсилие_вътрешно опустошение си се прилага отново. Само героите са различни в различните епизоди. Няма го предишното по-ясно съчувствие, а за З и С потребност от присъствие. Попретупват нещата и хайде трети сезон в очакване. Военна му работа. Затова май е вярна теорията, умишлено да няма ЗехСер. То и хората да свикнат с телефонни разговори, погледи и точка.
Зехра 90 процента каменно изражение, Сердар избягва да я погледне, нямат ли  никаква потребност от човещина не знам. Не много, само някаква едва ли ще ги извади чак толко от равновесие, разконцентрира или направи неработоспособни.
В този смисъл, не очаквам повишен рейтинг.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 04:45 от janakrasi

# 648
Нашият секси болен днес приключва лечението ❤

# 649
Добро утро! Епизода горе долу беше добре. Не са много по емоциите това си го знаем. Аз чакам рейтинга. Нямаше мач снощи, да видим как ще се отрази !

Вдигнал се е

Total (2) 6,18
AB (2) 6,79
ABC1 (3) 6,36

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 10:07 от Yanica_

# 650
Качваме навсякъде, макар да сме втори.

В социалните мрежи сме първи.
Аз нямам забележки към епизода, освен времето, което отделиха на разкаяния досадник. Но пък ми дойде като рекламна пауза 😂
Честно казано, хареса ми как Зехра стоя с ледено лице, докато Хулки беснееше в колата. Ако сме имали съмнение, че може да се стегне дори в криза, вече е ясно - тя е свръхчовек

# 651
  • au bout du monde
Добре е рейтинга. На 8-5-6 място сме за седмицата.

Като дават онзи е идеално време за пиш пауза, да се вземе нещо за хапване, за пийване Laughing

Зехра нищо не може да я разклати. Няма смисъл да се надяваме, че някаква подобна ситуация ще я размекне към Сердар. Нещо друго трябва да е.

Зехра беше за първи път с къса рокля. Виждаха й се колената какво нещо Laughing На Сердар пак му стана гадно, като тя изяви желание да се заеме с задачата. А Хулки много странно изгледа Сердар сякаш : Как ще издържиш сега ? Laughing Мисля си, че всички са чули разговора им като се караха в онази стая. Сердар си повикваше, все са хванали някоя дума. Все пак бяха в съседната стая.

Това едокосване на ръце не му допадна. Той колко време трябваше да чака и да се колебае:laughing:

Ново от Дениз. Горката не е спала. 47 или 48 епизод?

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 15:53 от La Libellule

# 652
Май днес ще се ходи на концерт 🤟

# 653
  • au bout du monde
Ако са свободни вечерта, вероятно😃
Радвам се, че Дениз е щастлива ☺️

Масаж ...

Снимката, която Дениз пусна вчера в туитър подсказва, че ще има диван сцена  😆

# 654
Лео на работа 😀

Вчера фотографката на екипа беше пуснала клипче как изглеждат вечерите на Лео в Анкара 😂😂😂

Чаалар днес е пуснал пост за раздялата с Хаккъ

Имали са си гостенче на сета ❤

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 12:48 от 6brn

# 655
  • au bout du monde
Ето ги цялото клипче:
https://twitter.com/BayanFuFu/status/1526493597213892612?t=PLVmp … hDpiQqew&s=19

Много мило от тяхна страна.

Чалар има халка. Ще го играят пак женена двойка😀

# 656
И Дениз носеше годежен пръстен Grinning малко се виждаше на клипчето

# 657
  • au bout du monde
Ето го. Появи се.

# 658
Написал е, че най-после е със сина си Лео. И с бебчето си, разбира се

# 659
Бирсен написа, че Езги Ш също ще напусне сериала в 48 еп. финала на сезона, историята на героинята и свършила.. Пардон ама този сериал не беше ли за 7те тайни герои, как ще и свърши историята. Сама е пожелала според мен, в един епизод да има две реплики момичето. Сценария провали всичко.  Жалко, почти никой не остана от екипа. Ако Чаалар и Дениз излязат няма да се изненадам. Бирсен написа още, че e въпрос на любопитство кои други играчи ще напуснат сериала. Да бъдем готови!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт