*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 013
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • au bout du monde
Аз мисля, че историята й се изчерпа. Ще вкарат нови герои.

За това е била шокирана Зехра. Пънар ще умре 😪

Зехра ще е с годежен пръстен. Ще е някоя мисия. Някой се надяват да е истинско 😆

Брадата на Баръш ме потриса. Не обичам бради.
На Сердар изглежда по-добре. Иначе и него без брада го предпочитам.

# 661
Какво каза в последния епизод Гюрджан? Пънар ли беше следващата, когато ги изреждаше?
Има нужда от нови герои, нова енергия, нови мисии. Историята на Пънар беше разказана. Но въпреки това Езги ще ми липсва. Харесвам я.
Ако Чаалар и Дениз отпаднат, филмът свършва. Предполагам, че Йълдъръм ще изпадне, както и досадата. Леко се колебая дали няма да сменят и този председател - да го издигнат като Мете.
От сета - Сердар тича с огромен сак
https://www.instagram.com/p/CdqVgN7IGzy/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 662
  • au bout du monde
Дениз отново.
Не знам до колко деца гледат сериала и го намират за интересен 🤔

От сета. Всички са тагнати.

# 663
Сцената със сака е стара. Ако не се лъжа 21 епизод

# 664
На няколко пъти тръгвах да пиша за Баръш и все си викам хайде да не хейтя момчето. Да потрисащо е, изглежда ми бебе с брада. Още по -антипатичен. Усещам се как ми влияе върху харесването на Дениз. Не мога да си изкривя душата.

# 665
  • au bout du monde
Баръш сега на 19ти става на 39, ако може да се вярва на инфото в нета. Много е младолик.

И Дениз. Дали все още е на снимки?

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 20:53 от La Libellule

# 666
Май е на снимки, на клипчето казва на момичето, че не са могли да отидат на концерта

# 667
Не е успяла

Още работят

# 668
Последни подготовки.. да не би да приключват с заснемането на епизода

# 669
  • au bout du monde

Косата и гримът са готови 😍

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 13:23 от La Libellule

# 670
Хакан Бояв влиза в Балканска приказка, така че напускането му е сигурно. Издразни ме, че вчера беше тагнат на първо място. В последния епизод Пънар имаше в пъти по-малко време от разкаялия се, така че наистина има логика в напускането на Езги.

Баръш не ме дразни, дори напротив. Щом Дениз е щастлива, всичко е наред, дори и да е женена за някой като Хакан Бояв (добре, че не е). За мен винаги това е основно при преценката на двойките - дали половинката на този, когото харесвам, го прави щастлив.
Четох, самият Чаалар го е споменавал, че предците му са преселници от България и Крит. Стана ми любопитно откъде, но е споменал само това. Дядовците на дядовците, или нещо подобно.

# 671
  • au bout du monde
Хакан да ходи, където си иска. Laughing
Баща ми го харесва между другото и героят не му е скучен Laughing Предполагам, че доста други мъже му симпатизират.

Това за екраното време ми се вижда като детско оправдание, не мисля че е сериозно. Не знам защо все се изтъква. За мен няма смисъл. Причини много - нов проект или просто искат да махнат героинята и имат идея за друга.  Ще ми липсват селфитата й с Дениз. И някак си винаги е тъжно нещо като приключи и се разделиш с хора, с които си свикнал.

Баръш го харесвам. Симпатичен ми е. Хубава двойка са.

# 672
За новия сезон трябва да вкарат млади актьори, познати на публиката вече. И най-важното някой, който ще изиграе наистина злодей. За Йълдъръм имах надежди, но Фади беше по-добре от него. Много преиграва с тези мимики Й, имаше и сцена в новия епизод, докато яде и говори, много гадно поне за мен.  А на този покаялия се в ютюб сцените му са най-гледани Grinning значи има и дето го харесват.
Езги си мисля, че е пожелала сама да напусне. Може да има нови предложения, по-добри.

# 673
На мен ми е като телевизионен проповедник. Подобно поведение ме дразни. Единственият филмов мъдрец, когото харесвам, е Йода 😎
Това, за времето, е сериозен недостатък на турските сериали - допълващите сюжетни линии са около 1/3 от епизода и времето за главните герои някак все не ми е достатъчно.
Иначе, реално погледнато, разказаха всички тайни на Пънар, миналото и т.н. и няма повече какво да добави към сюжета. А историята с Гюрджан няма да я бъде. Нужни са нови любовни тръпки и тайни, нова мацка, по която някой да си падне, бащата на Сердар, някой, свързан с Дениз или нещо от бурното минало на Гюрджан. Дори нов председател, защото  и на този тайните се изчерпаха.

# 674
  • au bout du monde
Очаквам новата да си падне по Сердар , а новия по Зехра Laughing Laughing ще има екшън Laughing как ще работят не знам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт